Pluspunten

Goede en snelle service. Vriendelijke en beleefde mensen die de goederen kwamen afleveren.

Pluspunten

Snelle levering Goede comminicatie wat betreft aflevertijd Netjes geinstalleerd Verpakking en oud apparaat meegenomen

In de bevestigingsmail stond dat ik de betaling nog niet gedaan had met ideal. Dit klopte niet.

Pluspunten

snelle bezorging, fijn dat je berichtjes krijgt als jullie er aan komen en nog 1 als je er bijna bent, echt super!!!! Nette installatie

ik kan echt nog niets bedenken

Pluspunten

Bestelling en aflevering binnen 20 uur , gewoon perfect

Zo door gaan

Pluspunten

Omdat wij de eerste op de route waren, werden we een half uur van te voren gebeld zodat we wisten dat ze eraan kwamen. De accesoire die we hebben de wasdroger hadden besteld bleek niet nodig te zijn. Dit werd meteen retour genomen.

Pluspunten

Pluspunten

Goeie snelle levering droger

Alle algemene voorwaarden gelezen, er vanuit gegaan dat dus droger op de afvoer aangesloten zou worden....stond zelfs een revieuw reactie dat er een y split op wasmachine afvoer gemaakt zou zijn...bij ons dus niet...

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Pluspunten

in een woord geweldig!! Aardige mannen voor de bezorging,keurig netjes perfect. Echt service met een glimlach.. Niets is te veel. Waar vindt men dat nog tegenwoordig. Nou gewoon bij COOLBLUE.

Pluspunten

Snelle levering. duidelijk overzicht van de drogers. Leuke prijs. Goede Service.

De optie voor het selecteren van een tijdvak is niet goed zichtbaar. Ik had graag een tijdvak gekozen maar voordat ik zag dat ik dit erbij kon kopen had ik de bestelling al geplaatst. Het zou fijn zijn als je hier een melding voor krijgt bij het plaatsen van de bestelling.

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering, weliswaar een dag te laat maar dat was een foutje van postNL.

Pluspunten

Wat je maar kan bedenken.

Zero.

Pluspunten

Goede communicatie. Snelle service. Duidelijke website. Veel keus. Goede prijs/kwaliteit.

Aankondiging vannde levering per SMS kwam in mijn laatste aankoop om 00.50u met de mededeling dat er om 7.45u geleverd zou kunnen worden. Een dergelijke aankondiging zou iets eerder mogen. ;-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling was snel binnen en geen gedoe. prijs was prima ;-)

Pluspunten

Ze zetten het product gratis op zijn plek en sluiten het aan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle reactie op mijn vraag en email.

Had vorige week een warmtepomp gekocht via jullie website, het was overigens wel een buitenkans en alleen kleine beschadiging. Bij levering zou het aangesloten moeten worden, hadden natuurlijk verwacht dat afvoerslang er wel bij zou zitten. Contact gezocht via jullie hulplijn en vernomen dat er een verstuurd zal worden. Na ontvangst heb ik het proberen aan te sluiten, helaas past het niet helemaal perfect op de aansluiting. Ik zou verwachten dat je een duur product koopt wel compleet is en een origineel afvoerslang bij zal zitten van bosch zelf wat goed past. Tot nu toe na aanschaf hebben we er spijt van en misschien hadden we toch beter bij de concurrent kunnen kijken. Voorheen verliep altijd alles na behoren en zijn we altijd zeer tevreden tot na vorige week.

Pluspunten

Snelle en goede service!

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering, uitstekende communicatie over de levering

de geleverde was droger had een extreem kort snoer , haalde stopcontact niet , is het niet handig om jullie vervoerders wat losse onderdelen mee te geven om dit ter plekke , tegen betaling op te lossen .

Pluspunten

Snelle levering, ook in het weekend. Nette prijzen. Betrouwbare website. SMS met de tijd en dag van levering, 's morgens nog een reminder en een telefoontje 20 minuten van te voren.Vriendelijke en netwerkende bezorgers die precies vertellen wat ze gaan doen en luisteren naar de klant. Wat wil je nog meer. De prijzen zijn netjes zeker als je dat tegen de betrouwbaarheid afzet.

Gewoon zo doorgaan (en alert blijven!)

Pluspunten

Snelle service. Zowel via de telefoon als via Internet. Inderdaad voor 23:59 besteld, ook al is het net ervoor :-) de volgende dag geleverd. Top !!! Goede prijs

Ik zou het echt niet weten. Heb tot nu toe alleen maar positieve ervaring met Coolblue.

Pluspunten

Snelle levering door keurige mannen Makkelijk doordat ik op de hoogte werd gehouden hoe laat de levering zou plaatsvinden.

Pluspunten

Erg blij met mijn nieuwe aeg droger Donderdagavond besteld, andere dag in huis. Goede service, Echt aan te bevelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle vriendelijke service.