Pluspunten

Netjes vooraf gehoord hoe laat ze kwamen bezorgen. Bezorgers waren heel beleefd. Namen de oude apparatuur mee en hadden de nieuwe apparatuur zo aangesloten. Prima service!

Pluspunten

Bestelling de volgende dag in huis. goed aangegven op welk moment en een kwartier vooraf een telefoontje. Oude wasdrogergelijk afgevoerd. Top.

Pluspunten

heel behulpzaam bi?j kiezen , bestellen en afleveren

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Alleen mijn bestelling is voor de deur gezet en et is niet aan gebeld terwijl ik thuis gebleven was om de levering aan te nemen. En stel je voor iemand neemt het mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Onduidelijkheid mbt het aansluiten van het apparaat. Staat in de mail wordt geplaatst en aangesloten. Nergens een melding dat het aansluiten op een trekschakelaar niet van toepassing is.

Pluspunten

Afspraak nagekomen die wij hadden aangegeven m.b.t. de leverdatum: niet de volgende dag, maar een aantal dagen later. Heel fijn voor de werkende klanten, dat de dag van bezorging vrij goed is aan te geven.

Pluspunten

Snelheid van levering

weet niet

Pluspunten

Alles positief! Goede service, nette en aardige bezorgers. Ik zou hier zo weer wat bestellen.

Pluspunten

Snel, duidelijke omschrijving van het product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, aardige bezorgers

Pluspunten

Correct behandeld

Pluspunten

Vrolijke bezorgers brengen snel en op tijd het goed geprijsde product en zetten m op zijn plaats

Nvt

Pluspunten

Uitstekende aflevering en voorlichting over de geleverde droger, keurig geplaatst en afgeleverd

Pluspunten

Snelle service, goede afhandeling en prima plaatsing van apparaat.

Pluspunten

Excellent on time delivery; Working product; great reviews to help choose the product.

Please also deliver and return products by picking it from home (less than 15 kgs)

Pluspunten

Pluspunten

Goede communicatie gehad tijdens het leveren, maar daarna omruilen door een beschadiging van wasmachine.

De interne communicatie over het ophalen van oude wasmachine bleek iets te hebben gemist. Een extern bedrijf kwam ook de oude wasmachine ophalen, terwijl CoolBlue dat bij haar levering al had gedaan.

Pluspunten

Snelle correcte bezorging. Keurig net personeel.

Pluspunten

Duidelijk snel en de juiste service. Echt een totaal pakket

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

De organisatie van bezorging kan beter. In ons geval komt er 's morgens om 7.00 uur een telefoontje terwijl we nog in bed liggen. Als we opnemen, nadat er drie keer is overgegaan, is er al opgehangen. Om 7.15 uur wordt er aangebeld en staan de bezorgers voor de deur. Naderhand zien we een mailtje dat 's nachts om 0.54 uur verstuurd is. Daarin wordt gemeld dat de bezorging tussen 7.30 en 8,15 uur zal plaatsvinden en er een kwartier van te voren gebeld zal worden. Maar ik denk dat niet iedereen 's nachts na 0.54 uur nog de mail leest terwijl je om 7.15 uur nog geen bezorging van een wasdroger verwacht.

Pluspunten

Vlot geleverd, veel keus, goedkoopste winkel.

Bij wasdrogers vermelden welke accessoires er wel of niet bij zitten.

Pluspunten

Goede prijs, prima service.