2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering. Tijden van bezorging worden weergegeven.

Op de site staat: gratis bezorgd en geïnstalleerd. Niet dus. De bezorgers wilden alleen een stekker in het stopcontact steken. De afvoerslang ochtend ze niet bevestigen zeiden . Dat is geen installeren!

Pluspunten

Goed advies gekregen en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

supersnelle levering met goede service incl concurrerende prijs

Pluspunten

snelle service! goed geregeld allemaal!

Pluspunten

Snel geleverd. Oude droger meegenomen. Nieuwe droger gelijk uit de verpakking gehaald. Top

Pluspunten

Snel geleverd. Op de hoogte gehouden via bericht op telefoon hoe laat bezorgt wordt. Beleefde bezorgers.

Verpakkings afval niet achter laten bij klant

Pluspunten

Goede communicatie. Uitstekende communicatie wat betreft de bezorging .

Pluspunten

Best bedrijf

Pluspunten

Snelle keurige levering

Pluspunten

Doen wat ze beloven

Pluspunten

Goede, duidelijke website. Goede informatie over de levering en supersnelle levering! Top! Dit was niet de eerste en zeker ook niet de laatste bestelling bij Coolblue!

Pluspunten

Makkelijk producten te vergelijken en snel thuisbezorgd

Pluspunten

- Snelle levering - heel duidelijke communcatie over de levering - gratis installatie - nemen, indien gewenst, de oude wasdroger mee

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

aardige beleefde medewerkers aan de telefoon

in manual staat dat droger wordt geleverd met afvoerslang. BCC en anderen die deze droger voor dezelfde prijs verkopen leveren hem erbij. BEKO geeft ook aan dat ie erbij hoort. Ik kom daar pas achter als de bezorgers al weer weg zijn. Moet ik apart een afvoerslang bestellen. Weer een dag wachten. Vervolgens krijg ik met mijn reuma handen die slang er niet goed in. Weer bellen met coolblue. Ja er kan iemand komen, maar dat kost 35 euro. SCHANDE, dan voortaan maar liever bijv. BCC en bezorgkosten betalen, want nu ben ik duurder uit en heb 3 dagen langer niet kunnen drogen. En die 5 eur bon is ook stinkerij. 1 maand geldig... zielige vertoning.

Pluspunten

snelheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een bestelling uitbesteden aan een externe partij is prima, look en feel ziet er wel anders uit en voelt niet heel cool-blue aan. Toch een doorschuif idee erbij. Groeten, Barend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Allereerst werd ik telefonisch vriendelijk geholpen, de leveringsdata kon direct worden gewijzigd. Tijdens de levering waren de vervoerders zeer hulpvaardig. Ze hebben de wasmachine naar de bijkeuken gebracht zonder dat ik hoefde te helpen.

Wellicht kan de leverancier in de toekomst eerst even kan verifiëren of ik wel wil dat ze het apparaat aansluiten.

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd en netjes geplaatst ook de oude machines van 2 hoog gehaald en mee genomen wij zijn heel blij met onze nieuwe wasmachine en warmte pompdroger

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goedkoop

ik bestelde op zondag zodat de bestelling op maandag geleverd zou worden. Helaas was dat niet zo, dinsdag nog steeds niets..Kreeg ik een mail van Dynalogic dat de bestelling onderweg was(maandag al). Nu is er een ode dat ik mijn pakket kan volgen, dat heb ik gedaan en toen zag ik tot mijn verbazing dat ik de afleverdag moest kiezen, terwijl ik dat al bij Coolblue had gedaan.. Ga hier niet weer wat bestellen en raad het vrienden ook af..dan maar naar Bol.com, die levert wel op de afgesproken dagen..excuses voor deze negatieve input, maar zo is het nu eenmaal.

Pluspunten

Klantenservice is prima helaas deze zending moeten annuleren omdat de leverancier zijn afspraak niet is nagekomen.en mij dit een snipperdag heeft gekost !

Probeer externe bezorgbedrijven zoveel mogelijk af te stoten anders gaat het jullie klanten kosten

Pluspunten

gaat goed samen met CoolBleu

N.v.t

Pluspunten

Uitstekende service, eenvoudig bestellen, vriendelijke bezorgers.

geen