Pluspunten

Snelle levering tegen scherpe prijzen en installatie van apparaten prima verzorgd. Oude apparaten werden afgevoerd.

Doppen van de verwijderde transportbeveiliging plaatsen; nu kan je er niet meer goed bij.

Pluspunten

zondagmiddag besteld maandagmorgen afgeleverd dus snelle levering en product goed ingepakt

Pluspunten

snelle service vriendelijke bediening behulpzame bezorgers

heb ik niet blijf zoals jullie nu zijn

Pluspunten

Snelle levering. Product wordt netjes verpakt en afgeleverd.

Pluspunten

Service is uitstekend

Pluspunten

Super service, en beste prijs.

Het enige minpuntje was, dat de wasdroger mega vies/stoffig was, dus meteen flink soppen aan de buitenkant, maar dat was dan ook het enige.

Pluspunten

Uistekende communicatie en bijzonder gedegen bezorg en installatie dienst.

Vooral dit service niveau blijven handhaven, hiermee steekt coolblue met kop en schouders boven de rest uit.

Pluspunten

Levertijd en prijs is goed. Goede uitleg op de site en vooral de reviews zijn handig om je te overtuigen.

Van elk artikel een product filmpje maken.

Pluspunten

Hee goede service qua bezorging, je wordt via internet en sms goed op de hoogte gehouden van de bezorg tijd, en ze bellen zelfs een half uur van te voren om je te vertellen hoe laat ze er precies zijn... Voor iemand die fulltime werkt, super handig! Je kan er zo voor zorgen dat je niet de hele tijd thuis hoeft te zitten wachten.

Pluspunten

Heel vriendelijke behulpzame koeriers, uitleg over aansluiten en werking droger zonder dat ik er om hoefde te vragen. Snelle nette levering.

Pluspunten

Afspraken nakomen!

Geen is perfect

Pluspunten

Snelle levering. Product netjes bezorgd en op de juiste plaats in huis gezet. Aangesloten en gecontroleerd of het apparaat werkte. Daarnaast ook nog eens de oude droger meegenomen.

Pluspunten

Ik doe al langer zaken met CoolBlue en kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben over hun service.

Pluspunten

vriendelijke en behulpzame bezorgers.de bestelling zoals vermeld de volgende dag in huis.op de dag van levering duidelijk aangegeven hoe laat ze kwamen en dit na zijn gekomen

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie

Pluspunten

snel, levering helemaal tot op de plek incl. installatie!

Pluspunten

Alleen maar positief!,,

Geen!!! Vergeten kortingscode kon alsnog worden verzilverd. GROTE KLASSE !

Pluspunten

zeer vriendelijk aan de telefoon, super snelle levering !!!!!

Pluspunten

super goede informatie over de voortgang van de levering

Misschien iets meer duidelijkheid verschaffen over wat de aansluiting inhoudt. Nu werd de werking door middel van stekker in stopcontact getest, maar de waterafvoer is niet aangesloten terwijl dit bij mijn buurvrouw wel is gedaan.

Pluspunten

Snelle levering, en meteen mijn oude wasdroger kwijt!

Pluspunten

Zeer snelle en vakkundige levering

Pluspunten

Snelle levering uiteraard, niet de goedkoopste, maar wel de beste. Overzichtelijke website, dus bestelgemak. Hoge gun-factor. Erg vriendelijk personeel dat de wasmachine en droger kwam installeren.

NVT