Pluspunten
Alles
Pluspunten
Communicatie en snelheid
Pluspunten
In now time besteld,en correct afgeleverd. Zeer tevreden
Pluspunten
Komen afspraken niet na
VerbeterpuntenKom afspraken na
Beste meneer Vluggen, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling, het is namelijk absoluut niet de bedoeling om afspraken niet na te komen. We hebben de zending bekeken en direct een melding gemaakt bij de vervoerder. Staat op dit moment alles op z'n plek en kunnen we eventueel nog iets voor u betekenen? Graag horen we van u. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Ze nemen snel de telefoon op en zijn vriendelijk
VerbeterpuntenZorgen dat er geleverd wordt en dat de communicatie over de levering klopt. 4 keer klaar staan voor ontvangst en dan pas horen dat het bestelde artikel niet oo voorraad is is erg slecht. Ook vele mails met wisselende berichten is ook erg verwarrend en vervelend
Beste meneer Hogeweg, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling maar zo'n verwarrende levering is zeker nooit onze bedoeling geweest. Uiteraard willen we dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Er bleek geen voorraad meer te zijn voor de bestelling. Op dit moment wachten wij tot de machine weer op voorraad is. U kunt ook kiezen voor een alternatief. Graag horen we wat uw voorkeur heeft zodat we het voor u in orde kunnen maken. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke informatie wanneer er geleverd wordt
Pluspunten
Prima afhandeling van mijn bestelling! Communicatie ben ik altijd erg blij mee en dit is bij Wasdrogerstore goed geregeld, van bestelling tot aan levering. De website is uitgebreid, toegankelijk en alles is makkelijk te vinden. Ook de samenwerking met Dynalogic is prettig. Met de "track and trace" krijg je op de dag van levering een tijdsblok (in mijn geval 3 uur) waarin zij langs komen. Op de website kan je precies zien waar de monteurs rijden en ook hoeveel adressen zij nog moeten "bezoeken" voordat ze langs komen. Ongeveer 30 min voordat de monteurs arriveren krijg je een SMS met de verwachte aankomst tijd! Mooi systeem, zo zit je niet de hele tijd te wachten en kan je gerust nog even snel een boodschap doen voordat ze de installatie komen doen.
VerbeterpuntenIk had een losse afvoerslag besteld via Wasdrogerstore. Helaas kon/mocht Dynalogic deze niet installeren. Zij doen dit alleen als de slag zich in de droger bevind, dus onderdeel is van de droger. Ik moest de slag installeren en daardoor de droger zelf op zijn plek zetten. Verbeter puntje zou zijn om hierover in het voorstadium een duidelijke communicatie te voeren naar de klant.
Pluspunten
Snel geleverd vrijdag 22:15 gekocht zaterdag 15:05 geleverd
Pluspunten
Supersnel geleverd, dit had voor ons niet perse gehoeven maar als het dan toch kan, dan hebben we weer meer tijd om te twijfelen tussen al die verschillende apparatuur.
VerbeterpuntenBezorging ging opzich goed en netjes maar de mannen die het product brengen zien die ook voor het eerst. Hoe kan je dan binnen 5 minuten een apparaat betrouwbaar installeren? Ik heb het erna maar even opnieuw gedaan.
Pluspunten
Snelle en prettige service
Pluspunten
Humor. Onderscheid zich in de communicatie t.o.v. andere webshops. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de leveringstatus.
VerbeterpuntenQua prijzen kan het soms concurrerender.
Pluspunten
Fantastische service, van begin tot eind. Op vrijdagmiddag nieuwe droger besteld, vervolgens ging alles vanzelf. Update hoe laat ze in het weekend zouden komen zonder een heel dagdeel thuis te moeten zijn, het meenemen van de oude droger, het installeren en aansluiten. Overal aan gedacht!
Pluspunten
's morgens een centrifuge besteld en dezelfde avond om 18:30 uur thuis bezorgd, weliswaar tegen extra betaling, maar alles keurig zoals afgesproken.
Pluspunten
Het bedrijf is een klantvriendelijk bedrijf. Daarnaast vind ik de snelheid van de levering erg prettig. Ik heb op zondag een droger besteld, op maandag kwam hij al binnen.
VerbeterpuntenDeze heb ik niet.
Pluspunten
Zeer snelle levering met adequate informatie over aflever moment.
VerbeterpuntenIets uitgebreidere beschrijving van productspecifieke namen (bv i-dos) zou prettig zijn.
Pluspunten
VerbeterpuntenEr was schade bij het afleveren. Door een misstap is de deur van de wasruimte beschadigd. Erg vervelend dat zoiets gebeurt, maar er was niets aan te doen. Wat wel erg snel werd geconstateerd was dat met een bedrag van € 20,- een beetje plamuur kon worden gekocht. Schade is natuurlijk als het professioneel hersteld wordt veel groter. De deur moet in zijn geheel geschilderd.
Pluspunten
Overzicht, toelichting, bestelprocedure.
VerbeterpuntenTransport. SMS met tijdstip niet nagekomen. Onjuiste verwachtingen gewekt, dat is vervelend. Zending daardoor een dag later en dus 2e keer zitten wachten.
Pluspunten
Ze verkopen wasdrogers!
VerbeterpuntenDat moeten ze vaker doen!
Pluspunten
Al vaker producten gekocht bij Coolblue en altijd nog tevreden over prijs en levering.
Pluspunten
Snelle levering en prijs
VerbeterpuntenBeantwoording vrag mbt bezorgtijden onduidelijk dat voor grote goederen je geen blok kan kiezen
Pluspunten
Prima uitleg, goede service, vlotte afhandeling!
VerbeterpuntenGeen factuur ontvangen... wél betaald...
Pluspunten
Prima levering, om 23:55 besteld, dus nog voor middernacht en inderdaad de volgende dag in huis !! Aflevering wasdroger op locatie incl. aansluiten, en de oude meegenomen.
VerbeterpuntenKan er geen bedenken !!
Pluspunten
Communicatie perfect. Zeer snelle levering. Fijne website, voldoende keuze.
Pluspunten
snelle levering, apparaat stond uitgepakt in huis, dus geen rompslomp met verpakking materiaal.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Netjes en vlot bezorgt! En geen bezorgkosten!