Pluspunten
De bestelling die je doet bij coolbleu wordt perfect geregeld en stuur je iets terug wat niet aan de wensen voldoet wordt de betaling meteen terug gestort
Pluspunten
Correcte prijs. Snelle levering. Factuur snel in huis. Goed op de hoogte gehouden van levertijdstip. Bezorging conform.
VerbeterpuntenTegen transporteur gezegd geen oud te vervangen product retour en laat hem maar achter in de woonkamer ipv zolder. Dat is mijn keus. Krijg ik een verhaal over dat de bezorging dan 25 euro goedkoper had kunnen zijn!?! Lijkt me onzin. Als ik had kunnen kiezen, had ik inderdaad wel gekozen voor zelf installeren. Zeker als dat goedkoper is. Nieuwe product naderhand zelf geïnstalleerd.
Pluspunten
Alles geregeld en geleverd volgens afspraak. TOP
VerbeterpuntenTip: zo doorgaan
Pluspunten
Keurig op afspraak moment geleverd en aangesloten. Oude apparaat en verpakkingsmateriaal weer meegenomen.
Pluspunten
Zeer vlotte levering. Geen gedoe. Ruime keuze.
Pluspunten
Snelle levering. Vlotte website. Leuk die wachttijdtherapie, kan hier de humor van waarderen.
VerbeterpuntenLevering op zondag beloven is levering op zondag nakomen. Helaas dit bleek te mooi om waar te zijn. De pakketbezorger vertelde mij maandag dat in mijn regio nog niet wordt bezorgd op zondagen #failcoolblue. De zondaglevering kwam mij zo goed uit dat ik niet verder zocht binnen andere aanbieders. Dat dit niet waar gemaakt werd, voelt ietwat als 'bedonderd worden'
Hey Lindsay, Inderdaad niet leuk dat de levering zondag niet gelukt is. Wij hebben zelf geen indicatie gekregen dat in uw postcodegebied op zondag niet geleverd kan worden. Volgens ons kan dat alleen niet op de Waddeneilanden. Op zondag zijn het doorgaans wel andere bezorgers dan doordeweeks, dus daar kan mogelijk verwarring gezeten hebben. We zien dat het pakket inmiddels geleverd is, helaas met een dag vertraging. We willen u onze excuses voor het ongemak aanbieden en u bedanken voor uw geduld. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Zeer snelle bezorging. top
VerbeterpuntenMeer korting. Hahaha
Pluspunten
Wasdroger bestelt binnen 24 uur afgeleverd keurig geinstaleerd en oude meegenomen! Topservice kan het iedereen aanbevelen
Pluspunten
Wat een fantastische ervaring. De website functioneert als een trein, bestellen en vooral ook het betalen ging super makkelijk en vlot. Geen gedoe. En de levering ging helemaal perfect. Netjes op de hoogte gehouden. Een bericht ongeveer hoe laat ze zouden komen. Vervolgens een bericht met de exacte tijd. En ze stonden er ook nog. Ze hebben het meteen aangesloten. wat een super service.
Pluspunten
Top snelle levering
Pluspunten
Behulpzame en vriendelijke klantenservice Snelle levering Korrekte financiële afhandeling
Pluspunten
Levering, communicatie schriftelijk en mondeling.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Keurig netjes werd de droger afgeleverd.
Pluspunten
Scherpe en eerlijke prijzen. Objectieve informatie, geen sprookjesverhalen. Prima en snelle service. Begeleiding van de aankoop tot over de drempel van je huis.
Pluspunten
Alles op tijd geleverd. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenNiks op aan te merken
Pluspunten
Concurrerende prijzen en met combi aankoop van wasdroger en wasmachine nog eens extra korting. Prima informatie voorziening over aankoop en levering. Levering binnen 24 uur na aankoop, geplaatst en wel en oude apparatuur retour genomen. Via track en trace perfect op de hoogte van de aankomsttijd. Daarnaast ook nog eens twee keer een sms.
Waardeloze bezorgdienst. Eerst zogenaamd niet thuis, dan met een wasmachine aankomen ipv een wasdroger. Vervolgens een verkeerde bestelling opgeven als reden van niet bezorging terwijl dit een sorteerfout is vanuit de bezorgdienst. Daarna moeten we zelf een nieuwe bezorgafspraak regelen, en als klap op de vuurpijl krijgen we te horen van coolblue dat het pas na het weekend wordt door de drukte... Hoezo voor 23.59 besteld de volgende dag in huis?? We zijn dan een week verder.
Geachte klant, Het moge duidelijk zijn dat er nogal wat mis is gegaan in de levering van uw bestelling. Graag stellen wij orde op zaken en lossen we dit voor u op. Zou u het ordernummer kunnen doorgeven? In ieder geval oprechte excuses voor het ongemak. Uw bestelling dient gewoon conform afspraak bezorgd te worden. Wij hebben ook duidelijke afspraken met onze bezorgpartner om onze beloftes na te komen. Helaas is dit in uw geval niet gelukt, u mag er vanuit gaan dat we dit intern bespreken om zo onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Het begint al aan de telefoon, altijd super vriendelijke mensen die van alles voor je willen uitzoeken. Je hebt het zo snel in huis dat als je naar de winkel zou gaan zou het zelfs langer duren. Wij bestellen al enkele jaren bij Coolblue en willen niet anders. Top bedrijf!!
Pluspunten
snelle levering. optijd. online tracking klopt erg goed. aankomsttijd klopte precies. Verder de droger prima ding!
Pluspunten
Snelle levering van onze wasdroger en oude namen ze mee. Verpakkingsmateriaal werd keurig opgeruimd en afgevoerd en natuurlijk sloten de heren hem meteen aan. Geweldig!!!
Pluspunten
Prima levering en snel
Pluspunten
Reageert snel op mail. Snelle bezorging niets te klagen eigenlijk
Pluspunten
Snelle levering, gratis bezorging, ruim assortiment
Pluspunten
Snel, accuraat, zeer vriendelijke mannen die de droger afleverden. SUPER!