Pluspunten
Snelle levering goede website
Pluspunten
zoals beloofd, voor 00.00 uur besteld, (22.00 uur) de volgende dag om 15.00 uur thuis geleverd en geïnstalleerd.
Pluspunten
Snelle levering oude apparaat weer mee genomen supperr blij mee
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Dag na bestelling geleverd. Oude wasdroger meegenomen evenals het verpakkingsmateriaal van de nieuwe wasdroger. Daarna nieuwe wasdroger netjes voor ons op de plek gezet. Super tevreden.
Pluspunten
via 2e kansjes op marktplaats gekocht. Duidelijke communicatie Snelle reactie Goede service van de aflever-partij (Dynalogic?)
VerbeterpuntenDe koop via 2e kansjes op marktplaats ging goed. Enige verbeterpunt zou zijn om nog eens naar de e-mails te kijken die bij een aankoop via deze route worden verstrekt. Het lijkt erop dat twee of drie mails ook gecombineerd hadden kunnen worden verzonden (denk aan een bericht ter confirmatie zowel van Coolblue áls van Dynalogic, etc
Pluspunten
Na een vervelende ervaring met Mediamarkt die dachten dat wij GEK waren hebben we vrijdagavond een condensdroger besteld bij Coolblue en die werd geheel volgens afspraak de volgende dag geleverd!Je wordt op de hoogte gehouden wanneer het art verstuurd wordt en krijgt n bericht over het verwachte tijdstip van bezorging!Super bedrijf
Pluspunten
goeie naam dus betrouwbaar en snelle en met zorg gedane levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering, en goede informatie over de levertijd
Pluspunten
levering snel en op het afgesproken tijdstip
Pluspunten
netjes en snel geholpen
Verbeterpuntenaflevering.... twee mannen die zeiden geen woord. zetten droger neer en pakken uit, zetten op hun plek en krijg in een keer een hand en doei. bijzondere full-service.
Pluspunten
Snelle handeling en nette service tot aan (in dit geval) de zolder! Bijwerken van levertijd om hiermee rekening te kunnen houden in de eigen planning werd zeer gewaardeerd met daarbij een belletje van de bezorger 3 kwartier voor aflevering. Ik stond erbij en ik keek er naar en binnen 3 keer knipperen met de ogen stond daar mijn nieuwe droger! Zeer tevreden!
Pluspunten
Zeer tevreden, zeer vlotte levering. Je wordt keurig op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Pluspunten
In 1 woord prima. De avond om 21.30 besteld volgende dag bezorgd met de handige app die daarna krijgt van vervoerder zie precies wanneer ze komen gewoon top!
Pluspunten
Goedkoop, goede voorraad, goede voorwaarden, snelle levering
VerbeterpuntenMet de levering ging wel e.e.a. mis. Ik had vooraf aangegeven de wasdroger op zaterdag te willen ontvangen. De tijdspanne 8.00-18.00 was straf, en pas op de ochtend zelf kreeg ik een mail met een wat duidelijkere indicatie. Het betekend wel dat er erg vroeg opgestaan moet worden. Fijner zou het dus zijn als dat bericht een dag eerder komt. Uiteindelijk zou de levering tussen 11.15 en 14.15 geleverd worden, dus ik was braaf thuis gebleven. Maar om 15.00 was er nog steeds niets, en ben ik dus de koerier gaan bellen. Vertellen ze doodleuk dat de levering niet meer komt. 'Overmacht' noemden ze het. En dat wisten ze al rond 12.00. Laat ze dan zelf even bellen en het uitleggen, ipv mij 3 uur laten wachten voor niets! De oorzaak van deze klacht ligt uiteraard bij de koerier, maar het geeft jullie als Coolblue wel een slechte naam.
Pluspunten
Snelle en nette levering. Afspraak is afspraak.
Pluspunten
Wat een uitkomst vandaag je droger stuk, morgen een nieuwe in huis. Zonder gedoe van een aanhanger lenen/huren ze nemen je oude gewoon weer mee, heel erg vriendelijke bezorgers die je het apparaat ook nog op de plek van gebruik plaatsen en geen bezorgkosten !!
Pluspunten
Prima en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Houden zich geheel aan de afspraken zoals die op in internet aan klant worden uitgelegd. Niet leuk maar vooral een TOP was dat mijn product beschadigd was en dat dat door de medewerkers zelf gemeld werd. Ik moest goed kijken om het te zien. Een TOP was dat de afspraak die vervolgens gemaakt werd over schade afhandeling in COOLBLUE stijl werd afgewerkt TOP!!!!!!!!
VerbeterpuntenMogelijk bij het laden van producten nagaan of de goederen onbeschadigd geladen worden en niet bij aflevering de mensen/klanten teleur moet stellen.
Pluspunten
snelle levering, correct volgens afspraak, uitstekende communicatie, oude apparaat wordt meegenomen, alle verpakkingsmateriaal van nieuwe apparaat wordt ook meegenomen
Verbeterpuntengeen idee, want niets aan te merken, alles was perfect geregeld!
Pluspunten
Duidelijke informatie over product en over levering. Ook de track&trace procedure is goed te volgen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
-snelle levering -bezorgtijd wordt goed gecommuniceerd -netjes geïnstalleerd -nette bezorgers, laten geen restmateriaal achter
Verbeterpunten-nvt
Pluspunten
Heel duidelijke website. Heel flexibel met levering. Je kunt zelf de afleverdag kiezen. En alles wordt keurig aangesloten. Verpakkingsmateriaal weer mee teruggenomen en ook de oude apparatuur weer meegenomen. Prima service. Wij zijn erg tevreden.
VerbeterpuntenGeen enkele. Alles is dik in orde. Een 10+
Pluspunten
Duidelijke website Levering conform afspraak Nette chauffeurs