Pluspunten
Helaas, wasdroger moet weer opgehaald worden, maakt vreselijk veel lawaai, rechter wand komt naar buiten tijdens drogen, afdekplaat zit er ook niet goed op. Reeds gemeld bij coolblue, alles direct geregeld
VerbeterpuntenMisschien goederen eerst controleren en dan pas afleveren
Beste meneer Wiegmans, Wat enorm vervelend dat uw wasdroger niet functioneerde naar behoren. De machines worden bij de fabrikant getest voordat ze de deur uit gaan, waarna wij er van uit mogen gaan dat deze prima werken. Helaas gebeurt het heel af en toe dat er dan toch een machine in zit die niet helemaal naar behoren functioneren, vaak veroorzaakt door het vervoeren van de machine. Hopelijk is de omruiling van uw wasdroger verder goed afgehandeld. Als er verder nog iets is wat we voor u kunnen betekenen horen we het graag. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Snel, duidelijk en prettige communicatie.
Pluspunten
Bezorging wanneer het mij uitkomt.
Pluspunten
komen hun afspraken na beloven wat ze doen
Pluspunten
Ik heb bij Coolblue gekocht, niet bij wasdrogerstore. Geen punt als Coolblue het uit wil besteden, maar er is geen relatie tussen wasdrogerstore en ondergetekende.
VerbeterpuntenIk zal bijna nooit een bedrijf aanbevelen. Iedereen moet dat zelf ervaren.
Pluspunten
Ik had een vraag over de installatie van de wasdroger op mijn wasmachine. Toen ik belde naar coolblue kreeg is snel iemand te spreken en een vakkundig antwoord. Snelle bestelling en bezorging.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Rap geleverd, de mannen die de droger aansloten hebben gelijk even gekeken of 'ie 't deed en de belangrijkste knoppen uitgelegd.
VerbeterpuntenGeef van tevoren even aan dat de 'installatiegarantie' alleen is als de droger gewoon met een stekker moet worden aangesloten. Een trekschakelaar wordt niet gedaan en dan moet je dus zelf gaan prutsen of een elektricien regelen.
Pluspunten
Geweldige service. Het begon al na het bestellen met de bezigheidstherapie. Leuk! Ook het bezorgen is top. Je kan precies zien waar je pakket is. Coolblue is zeker een aanrader!
Mijn klacht is bekend. Het is mijn eerste en laatste aankoop geweest. De reden hiervan is uitsluitend gerelateerd aan de levering en de communicatie rondom de levering.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle verwerking en super klantvriendelijk
VerbeterpuntenOnder het aansluiten van mijn wasdroger, versta ik niet alleen maar de stekker in het stopcontact doen. In mijn ogen hoort hier ook de afvoer en dergelijke bij.
Pluspunten
snelle levering, veel informatie omtrent levering en keurig geinstalleerd
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk aan de telefoon, snelle levering voor een relatief gunstige prijs
VerbeterpuntenWord ook een beetje een prijsvechter, of laat de prijzen onderhandelbaar....
Pluspunten
snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden via mail en sms over de bezorgstatus. droger keurig geïnstalleerd door de 2 medewerkers.
Pluspunten
Fantastisch, CoolBlue houdt je uitstekend op de hoogte van de vorderingen van de verzending waardoor je met veel vertrouwen vooruit betaald.
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levering. Goede service door de bezorgers.
Pluspunten
Supersnel afgehandeld, kan precies volgen waar de bezorgers zijn, toppie!
Pluspunten
Levering precies op tijd. Twee sterke mannen waardoor ik niets moest tillen.
VerbeterpuntenPersoneel iets vriendelijker en minder haastig. Geef je klant een beetje aandacht. (Droger werd gebracht, plastic er snel afgescheurd, gemopperd bij de kleine ruimte die ter beschikking werd gesteld voor het plaatsen van de droger.)
Pluspunten
Snelheid!
Pluspunten
Weer netjes gebracht en geplaatst,vriendelijk personeel
VerbeterpuntenGéén verbeterpunten nodig
Pluspunten
Email ontvangen hoe laat er bezorgd zou worden, dus niet de hele dag hoeven wachten. Perfect geregeld allemaal. Vriendelijke jongens. Geen ergernis, geen wachttijden, geen voorrijdkosten, geen aansluitkosten, wat wil een mens nog meer! Petje af, ga zo door!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Uitgebreide website die overzichtelijk is. Zeer ruime keuze aan spullen. Superieure service betreft leveren. Chauffeurs waren wat aan de late kant, maar via de route die online staat kun je zien wanneer ze ongeveer komen. TOP.
VerbeterpuntenNope, kon niks bedenken.
Pluspunten
snelle afhandeling , bestelling keurig op tijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Perfecte service: duidelijke informatie over tijd van bezorging. Oude droger meegenomen, nieuwe geplaatst, en dat alles binnen 10 minuten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, Prima klantenservice, Groot aanbod, Leuke aanbiedingen, 2de kansjes.
VerbeterpuntenIk heb nog geen slechte ervaringen gehad met dit bedrijf.