Pluspunten
Dit bedrijf levert exact wat het belooft Duidelijke website, 20.30 besteld /14.00 vlgd dag geleverd. via mail elke gedane stap te volgen, De levering volledig volgens afspraak, Geestig de chauffeur te kunnen volgen,half uur voor aankomst :sms aankomsttijd . Keurige aflevering,plaatsing en controle werking van de droger, oude machine mee. Extra complimenten voor de 2 medewerkers die terzakekundig, prettig en rustig dit proces aan huis hebben afgerond.
VerbeterpuntenKan geen enkel punt bedenken.
Pluspunten
zeer snelle levering (zoals beloofd) en prima aflevering
Pluspunten
Coolblue, coole site, cool bedrijf en aardige, enthousiaste mensen. Zelfs op zondag werd gereageerd op vragen, die ik per email stelde. Het was voor mij al een vertrouwde webshop, dus dit verraste mij niet heel erg. Alleen de bezorger had vriendelijker kunnen zijn. Ik zei: ....en de groeten van Coolblue.......en hij reageerde nauwelijks, ofwel een beetje verontwaardigd. Was duidelijk niet in dienst van Coolblue, daarom verraste mij dit wél. Opvoeden deze mensen, zó'n vervelende baan is het ook weer niet om in een auto door het land te toeren met pakketjes! Coolblue, tot de volgende keer!
VerbeterpuntenZijn er niet en óók niet te bedenken!
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs en kwaliteit
Verbeterpuntenbezorging liep niet vlekkeloos bezorger zou een sms bericht sturen dit is niet gebeurd waardoor ik de hele dag thuis moest blijven
Pluspunten
Doen wat ze beloven, aan telefoon keurig te woord gestaan. Levering op tijd bezorgd, en netjes neergezet, oude droger meegenomen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zondagavond kwart voor tien op internet droger besteld, volgende dag eind van de ochtend stond hij er al aangesloten en al en oude droger meegenomen. Helemaa top!
Pluspunten
Service. Snelheid. Verzendkosten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
9 punten voor dit bedrijf , doen wat ze beloven correct
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Precies wat je mag verwachten van een webshop. Snel, accuraat en een briljante track-and-trace
VerbeterpuntenIets meer tijd voor de chaufeurs....ze slaan zelfs een vers bakje koffie af want de volgende klant wacht ( dit moest ik vemelden van de chaufeurs....)
Pluspunten
Snelle levering; klantenservice goed bereikbaar via whatsapp en twitter; uitstekende service bij levering.
Pluspunten
Op vrijdag avond rond 22.15 uur een nieuwe droger besteld die de volgende werkdag bezorgd zou worden. Groot was mijn verbazing dat er zaterdag een mailtje binnen kwam dat de droger op zaterdag bezorgd zou worden! Wat een service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
fantastisch, erg snel. de dag er voor besteld en de andere dag geleverd. plus dat de oude machine direct meegenomen is.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
super snel bestellen en snelle levering door vriendelijke mensen
Verbeterpuntenkan zo niks verzinnen
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen op de site, de ene dag besteld en de andere dag bezorgd dat is super. Wordt door de medewerkers keurig afgeleverd en uitgepakt. Zelfs bij ons op de eerste verdieping, en dat doen de meeste bedrijven dus niet, werd de droger via de trap boven gebracht.Keurig hoor ! Zeer positief!
VerbeterpuntenWe hebben een zanussi wasdroger gekocht, niets mis mee, maar er zat een afvoerslang bij, waarvan de afmeting niet te vinden was op de site. Wij hebben nl een iets langere slang nodig, dus die moesten wij er later nog bijkopen. dat was een beetje jammer. Verder zijn we er blij mee!
Pluspunten
Alles!! Bestelling, levering, retourzendîg terugbetaling en weer nieuwe bestelling en afgeleverd. Dit alles in 1 week! Gewoon top! En dan heb ik het nog niet eens over de vervolgmails en smsjes waarbij je in alles op de hoogte gehoiden wordt. Inderdaad ik zeg dit met een Glimlach!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Helemaal Top!!! Van product uitzoeken uit een groot aanbod met volledige informatie en foto's, tot gemakkelijk bestellen en binnen 1 dag geleverd en gratis de wasdroger naar de 1ste verdieping gebracht en aangesloten. Bij andere bedrijven betaal je hier extra voor.
Pluspunten
Gewoon goed. De avond voorafgaande om 19.48 uur bestelling en betaling gedaan en de andere morgen om 10.15 uur stond het apparaat op de plek.
VerbeterpuntenKijken of er iets geregeld kan worden t.a.v. de bevestiging wanneer er via de Ipad of Iphone wordt besteld. Als de aankoop is afgeronf verdwijnt alles van het scherm en dat is irritant want dan weet je niet of alles is goedgegaan. Gebeld met klantenservice en toen is e.e.a duidelijk geworden.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe droger moest 2 trappen op. Hij werd voor me boven gezet. Helaas niet al te voorzichtig...ze botsten overal tegenaan en hebben een traptrede behoorlijk beschadigd. In plaats van excuses deden ze alsof ze niets gemerkt hadden.. Toen ze al weg waren kwam ik er pas achter dat ik de factuur, die ook mijn garantiebewijs is, niet heb ontvangen.
Pluspunten
Zeer goede website met veel productinfo, reviews en vergelijk opties. Voorraad is groot en overzichtelijk en prijzen ok. Vandaag besteld, morgen in huis - super! Netjes de volgende dag afgeleverd en de oude droger meegenomen.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Vriendelijkheid personeel
VerbeterpuntenZorgvuldigheid moet onhoog bij het maken van een bezorg afspraak medewerker heeft een verkeerde datum geniteerd, waardoor we heel de dag voor niks hebben gewacht.
Pluspunten
snelle bezorging Houd aan afspraak Bezorgers zeer correct
VerbeterpuntenZou niet weten Alles perfect afgehandeld
Pluspunten
Geen minpunten. Prima service. Volgende apparaat koop ik ook bij Coolblue.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Totaal geen negatieve punten
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken mn. De informatie vooraf, de snelle afhandeling en de prima bezorging en plaatsing! Alleen maar positief