Pluspunten

Snelle levering en goede service. Droger afgeleverd op boven verdieping, oude droger meegenomen en verpakking ook. Aanrader!

Pluspunten

snelle levering, leveringstijd keurig aangehouden, netjes op de 2de verdieping neergezet zonder beschadigingen. Oude wasdroger afgetransporteerd en weegenomen.

?

Pluspunten

super snelle levering prima product

Pluspunten

omdat ik werkelijk geen verbetepunten kan bedenken mogen jullie er vanuit gaan dat jullie weer een top job hebben geleverd waarvoor dank, alles liep 100 %

Pluspunten

Snel geleverd en de aansluiting ging ook vliegensvlug, echt een aanrader!

Pluspunten

Alles volgens afspraak, helder gecommuniceerd. Op de avond voor de aflevering werden we gebeld, een half uur van te voren nogmaals. Keurige aflevering en droger meteen aangesloten.

Pluspunten

Snel werd geplaatst oude apparaat werd mee genomen verpakking werd mee genomen

heb zelf moeten bellen hoe laat er bezorgd werd en volgens mij had ik daar een mail van moeten krijgen.

Pluspunten

Snelle levering correcte plaatsing zeer vriendelijk

Pluspunten

Zeer snel en correct

Pluspunten

Zeer snelle levering, binnen 10 uur! Handige vergelijkingen mogelijk op de site

Bij het gebruik van de vergelijkingsmodule tussen apparaten werd niet altijd de juiste data geladen. Bijv. 2 keer dezelfde data.

Pluspunten

Contact Aflevering Snelheid

Ga zo door, top service!!!

Pluspunten

Zeer snelle levering, wasmachine naar boven en netjes aangesloten, alle service is gratis

6.45 uur is wel erg vroeg

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Pluspunten

Perfecte winkel. 'avonds om 1/2 twaalf een wasdroger bestellen en de volgende ochtend in huis hebben en geïnstalleerd. Waar vind je dat. Toppie !!!

Geen !!!!!!

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Snelle levering en volgens afspraak mail en tel. Aankondiging levering! Top en erg hsndiv.

Pluspunten

Prima bereikbaar, goede communicatie over levering, levering volgens afgesproken tijd, gratis bezorging en plaatsing van de droger, ook op tweede etage.

Bloktijd levering mag iets korter. Levering was nu tussen 10 en 16 uur. Dan moet je dus 6 uur stand by staan. Als je wat verder van huis werkt betekent dat dus een hele dag vrij nemen.

Pluspunten

Geweldige customer experience! Dinsdag 22:30 uur een droger besteld, volgende dag om 13:00 uur geleverd en geïnstalleerd. Daarnaast goed op de hoogte gehouden van voortgang en chauffeur belde keurig op om mede te delen dat hij eraan kwam. Al met al hulde!

Pluspunten

Niks negatiefs te vertellen,ik werd keurig netjes van te voren gebeld om n afspraak te maken voor de bezorging van mijn droger. Alles netjes geinstalleerd.

Pluspunten

Prima service, correcte en snelle levering. Komen de afspraken na! Professioneel bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Boven blad was beschadigd, hierover gebeld voor korting, daarna gevraagde foto gestuurd, als reactie dat het ontvangen was , verder tot nu toe niets meer gehoord

Pluspunten

Snelle levering, goed en vruendelijk personeel