Pluspunten

Vrolijk en betrokken

Levertijd beter afstemmen met de klant

Pluspunten

Goede en duidelijke afspraken, die ook goed werden nagekomen. Vriendelijk personeel.

Erg veel berichtjes, zou iets minder mogen.

Pluspunten

Snel, duidelijk, eerlijk!

Niks te klagen

Pluspunten

Snelle nette bezorging. Vriendelijk personeel

Pluspunten

Snelle levering Ondanks dat het een webshop is door middel van video toch een persoonlijke benadering.

De bezorger heeft de oude wasdroger niet meegenomen en heeft al het karton laten staan omdat hij aangaf dat deze de eerste 3 dagen moest blijven staan in verband met de garantie???

Pluspunten

Volgende dag binnen.

Op de mail stond dat je een half uur van te voren een bericht zou krijgen maar dat hebben wij niet gehad.

Pluspunten

Goede service en klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak. Vanaf de aankoop weet je waar je aan toe bent. Correcte bezorgers.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Aangezien er geen afvoerslang bij de droger zat had ik de oude laten liggen opdat ze die konden gebruiken voor het aansluiten. Nu flink spijt van want ze hebben hem afgevoerd. Klote ervan is dat naast de lengte van de slang er een rubber manchet aan zat welke ik bij een specialist moet gaan zoeken... Stom, stom, stom en ik baal er weer van als ik er nu aan denk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles conform afspraak. Aardige, vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Traagheid site.

Pluspunten

Zeer vriendelijk , en zeer goed afgeleverd ga zo door met de service.

Zijn er niet.

Pluspunten

Duidelijke informatie, scherpe prijzen, zeer klantvriendelijk in schriftelijke en telefonische communicatie, snelle levering en goede informatie over tijdstip van levering. En dan ook nog heel vriendelijke en vakkundige bezorgers.

Pluspunten

Betrouwbaar, goede voorlichting, prima op tijd, aardige bezorgers.

Pluspunten

Service, informeren over levertijd, aansluiten, oude machines mee retour nemen!

Pluspunten

Doen wat ze beloven droger besteld die moest in een kelder geplaatst lastige plek. Maar de droger stond op de plek en was aangesloten toen de bezorgers weg gingen .top.

Pluspunten

Vriendelijk, snel, goede uitleg, de jongens hebben alles geïnstalleerd en hadden er verstand van. Hebben zelfs mijn wasmachine even waterpas gezet terwijl ik nu een droger had gekocht. Ik ben 100% tevreden!!

X

Pluspunten

In de nacht voor de levering krijg je bericht wanneer de levering komt. Het betreft hier een tijdsvak van een uur, dus niet onnodig lang thuis zitten te wachten. Goede service bij het afleveren.

Pluspunten

super snelle service, en qua bezorging klopt de informatie precies wat ze aan je doorgeven.

Pluspunten

Perfect geregeld. Ongelooflijk snel, klantvriendelijk en tot in de puntjes geregeld.

Pluspunten

Service Snelle levering Op de hoogte brengen van de klant via een belletje door de chauffeur

Het was helemaal top

Pluspunten

Klant vriendelijke monteurs, op afgesproken tijd en keurig werk afgeleverd.

Pluspunten

Coolblue maakt beloftes waar zoals hun reclame.

Geen.