Pluspunten
snelle levering.goede prijs kwaliteit
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Snelle levering,puik in orde.
Pluspunten
Keurig en beleefd en heldere uitleg.
Pluspunten
Goede en snelle service, duidelijke communicatie over aflevering! Meedenkende en vriendelijke medewerkers!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Legering zoals beloofd. Netjes op tijd. Machine geplaatst, aangesloten en oude machine afgevoerd. Keurig!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Razendsnelle levering!! 's Avonds om 22u een nieuwe wasmachine besteld, 's ochtends om 11u geleverd en geinstalleerd. Tevens oude wasmachine meegenomen.
Pluspunten
Snel! Geen idee of er over nagedacht is, maar erg blij dat de wasmachine al zo snel (+/-21u besteld, volgende morgen +/-9u) geleverd kon worden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het bestellen via de site ging heel vlot en leek zeer punctueel. Zeker toen er via sms gecorrespondeerd werd over het bezorgen. Het LIJKT een goed geoliede machine.
VerbeterpuntenNakomen afspraken bezorgen omdat ik snipperdag had genomen en uiteindelijk kwam men niet op de afgesproken dag. Zonde van de snipperdag. Daarbij komt dat de bezorgers de machine niet op de juiste plaats hebben gezet, niet uitgepakt hebben en dus ook het verpakkingsmateriaal niet mee hebben genomen. Kortom ... Slecht staaltje van serviceverlening. Voor een eventuele vertraging in bezorgen ivm verkeersdrukte heb ik alle begrip, als mij zwart op wit beloofd wordt verpakking mee te nemen en dat gebeurt niet.... Ben ik teleurgesteld net zoals mijn nutteloze ( lees: dure) snipperdag.
Beste Theo, Wat ontzettend vervelend om te horen dat onze afspraken niet zijn nagekomen. Dat is zeker niet de bedoeling en u mag er vanuit gaan dat dit intern wordt besproken zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Voor het ongemak sturen wij u een voucher per e-mail. Hopelijk stelt u ons in de gelegenheid om te laten zien dat het wek goed kan gaan. In ieder geval excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Hebben een groot assortiment
VerbeterpuntenDoe geen beloftes die je niet waar kan maken en behandel je klanten niet als een kind. Ik ben zeer teleurgesteld in de afhandeling van een probleem terwijl hier nog specifiek naar gevraagd is.
Beste Eva, Dat klinkt helemaal niet best. Zou je ons een bericht willen sturen via Facebook met een ordernummer en beschrijving van de situatie. We doen graag nog een inspanning voor je om het probleem af te handelen, mocht dit nog nodig zijn. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Pluspunten
Snelle levering, goede informatie op de site
Pluspunten
Op tijd, netjes, 2 man 1 wasmachine
Pluspunten
Goede service.Beleefde medewerkers.Toen ik klaagde dat de machine niet geleverd was kreeg ik alle medewerking en de belofte van een vergoeding.Ik wacht nu dus af hoe dit afloopt...
VerbeterpuntenZoek aub een ander transportbedrijf in Limburg.Zonder mededeling te doen hierover leverde ze niet op de afgesproken dag.
Pluspunten
Prima levering volgens afspraak
Pluspunten
De producten zijn prima. Prijzen zijn ook prima. Telefonisch contact ook prima.
VerbeterpuntenTransport is waardeloos, chauffeur probeerde weer zo snel mogelijk door te gaan naar volgende klus door te zeggen dat producten niet uit de verpakking mogen als deze niet door het trapgat gaat. Oude wasmachine ging ook niet mee retour , waren bang iets te beschadigen bij het naar beneden halen.....prutsers. Geen discussie aangegaan, wasmachine in de gang laten staan en zelf mensen geregeld om de nieuwe naar boven te verhuizen en aan te sluiten.
Beste Marcel, We vinden het zeer vervelend om te lezen dat de wasmachine niet netjes is geleverd. Dit is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten. Kunt u het ordernummer doorgeven? Dan kijken we gelijk wat we voor u kunnen betekenen. Alvast bedankt. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Super snelle levering en de wasmachine wordt ook nog waterpas gezet en aangesloten.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Perfecte service, snel, betrouwbaar en prijs/kwaliteit verhouding is top!!!
VerbeterpuntenZeer tevreden, ik zal dit bedrijf dan ook zeker binnen mijn netwerk aanraden!
Pluspunten
Snel en overzichtelijk. Goede updates per sms en email, zending via een app op de telefoon tot op de stoep te volgen. Top
Pluspunten
goede service vriendelijk personeel
Pluspunten
Keurige klantvriendelijkheid, snelle levering en super netjes, TOP!!!!!
Pluspunten
alles was keurig op tijd, geinstalleerd en oude apparaten meegenomen.
Pluspunten
Nette mensen bij bij en snelle en goede levering Coolblue heeft goede aanbiedingen
Pluspunten
I am happy with the Washing machine Prompt delivery and the installation.
Pluspunten
Overzichtelijke website, goede prijzen, afspraak = afspraak