Pluspunten
U maakt beloften waar, vandaag besteld, morgen in huis. U heeft de nieuwe wasmachine ook aangesloten en uit eigen beweging de oude machine meegenomen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede site Duidelijke voorwaarden Gunstige prijs Tijdige en snelle levering Goede bezorgservice
Pluspunten
Snelle afhandeling. De vorige dag besteld en de volgende dag 's morgens al geleverd. . Een kwartier voor aflevering werden we gebeld dat de bezorgers er aan kwamen. De medewerkers waren bij aflevering uiterst beleefd, behulpzaam en vriendelijk. Een 10 voor de service!
Pluspunten
VerbeterpuntenVerkeerde opdracht doorgegeven aan bezorger. Machine kan in 1 dag bezorgd worden, maar dan duurt het nog 2 dagen vóórdat er een monteur langs komt om de machine te plaatsen en aan te sluiten.bovendien is Dynalogic niet bepaald duidelijk in het bevestigen van het service-moment.
Pluspunten
Super snelle en gratis levering + de oude mee genomen vanaf 3 hoog zonder lift!
VerbeterpuntenDe wasmachine stond niet helemaal waterpas.
Pluspunten
Binnen 24 uur waren de wasmachine en droger thuis bezorgd.
VerbeterpuntenBehalve de wasmachine en droger ook een "stapelkit" besteld (als set van 3 producten). Deze werd helaas niet gemonteerd waardoor ik zelf alsnog achteraf de droger op de wasmachine moest plaatsen.
Pluspunten
Vriendelijke en vrolijk mannen. Keurig optijd
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke bezorgers die de wasmachine netjes installeren.
VerbeterpuntenBizar dat de bezorgers maar 6 minuten krijgen om een wasmachine te installeren. Als dit de consequentie is van gratis bezorging en installatie... Geef ze iets meer tijd en/of vraag gewoon een hogere prijs.
Pluspunten
Hele goede service! Om half 5 smiddags besteld en de volgende dag was het bezorgd. De vriendelijke bezorger had me nog een kwartier van te voren gebeld dat ze eraan kwamen. Ook het binnenbrengen en aansluiten van de wasmachine was top! Superr tevreden en ik raad iedereen aan om hier te bestellen als je voor service en klantvriendelijk gaat.
Pluspunten
Snelle service.. En eenmaal bij je thuis sluiten ze de wasmachine ook nog eens aan!
VerbeterpuntenGeen .. Ik was helamaal tevreden!
Pluspunten
Goed geluimde bezorgers die niets te veel was bij het installeren van de nieuwe wasmachine. Zij gingen zorgvuldig en planmatig te werk.
VerbeterpuntenNiet tegen de rijrichting inrijden
Pluspunten
Snelle uitstekende sevice, goede communicatie over levering en prima plaatsing!
VerbeterpuntenGehuurde bezorg vrachtwagen komt raar over...
Pluspunten
gedegen en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenGoed bezig
Pluspunten
Snel besteld, snel geleverd, snelle montage, goede communicatie! Top!
Pluspunten
Leuk telefonisch contact, direct een medewerker aan de telefoon!, makkelijk en zonder account bestelling te plaatsen, alle afspraken nagekomen, goed en tijdig geïnformeerd over levering en tijdsblok levering
VerbeterpuntenNamen afval product niet mee..
Pluspunten
Zeer snelle levering Netjes afgeleverd op de zolderverdieping Nettjes aangesloten en zelfs spoel programma gestart om te testen of alles werkt Oude machine meegenomen
VerbeterpuntenTotaal geen Volhouden zo
Pluspunten
Super goede en snelle service!!! En goedkoper dan bij andere aanbieders.
Pluspunten
- Goede communicatie over aflevertijd - Binnen afsproken tijd geleverd - Wasmachine afgeleverd op 2e verdieping - Wasmachine goed en snel aangesloten
Pluspunten
Lange openingstijden klantenservice. Genoeg tijd om te bestellen..... 23.59 uur. Nette en snelle levering
Pluspunten
Alles is snel geregeld. 's Morgens een mail en sms gehad met tijdvak, via internet is alles goed te volgen. 15 minuten van te voren een sms gehad, dat ze eraan kwamen. Netjes oude wasmachine afgevoerd en nieuwe geplaatst.
Pluspunten
Duidelijke informatie wanneer bezorging plaatsvindt. Afspraken worden uitstekend nagekomen.
VerbeterpuntenDe bezorgdienst Dynalogic rekent € 0,45 per minuut voor telefonisch contact (+ starttarief van €0,45) en het meerkeuzeprogramma houd je sowieso al enkele minuten aan de lijn.
Pluspunten
snel, super goede klantenservice, bezorgen savonds en ook op zaterdag. Mails worden snel beantwoord, bezorgers zijn snel met installeren en klagen niet en gaan rustig hun gang.
VerbeterpuntenDe wasmachine was niet helemaal goed geinstalleerd (schoonheidsfoutje), zelf kunnen oplossen. Maar niks ernstigs, ik bestel zeker weer.
Pluspunten
Top service van de bezorgers. Ze hebben zonder mokken me geholpen met de droger te verplaatsen En de AEG wasmachine, ben er dik happy mee!!
Pluspunten
goede communicatie over levering tijden en voorwaarden! smsberichtje over de aankomstdatum. zsm een smsbericht over de gerichte aankomsttijd. duidelijke aankoopproces
Verbeterpuntenmail en sms lijkt me overbodig. de werknemers waren prima maar gaven alleen de hoognodige informatie. Als ik niets zou vragen zou er denk ik niets verteld worden
Pluspunten
zeer goede communicatie, prompte levering concurrerende prijzen