Pluspunten
Bij aankoop eerst registreren voorkomt fraude met het aankoopbedrag. Snelle levering van de machine door Coolblue. Oude machine keurig verwijderd en meegenomen. De nieuwe machine geeft een uitstekend resultaat en is makkelijk te bedienen.
Pluspunten
Snelle en goede service/levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Belachelijk snel, perfecte up to date informatie van de chauffeur. Via mail, sms, whatsapp, you name it.
VerbeterpuntenDe prijs was niet de goedkoopste. Heb daarom eerst getwijfeld op ik het zou kopen. Bij Wehkamp was hij zelfs 20% goedkoper. Echter daar was verwachte levertijd wat hen de das omdeed. Verder bij Coolblue alleen maar goede ervaringen. Dat deed mij beslissen om dan maar 61 euro duurder uit te zijn. Wat blijkt..zit er geen waterstop bij. die had ik op mijn oude laten zitten. een electronische.Jammer. gaat me weer 70 euro kosten. Its all in the game. Maar ik ga er van uit dat deze wasmachine 10 jaar meegaat net als de vorige. Dan is 70 euro , slechts 7 euro per jaar.
Pluspunten
Zeer tevreden over planning aanleveren dmv sms en email. Alles volgens afspraak is gebeurd. Aansluiten verpakkingsmateriaal mee retour incl. Oude wasmachine. Super service!!
Pluspunten
Snelle adequate levering en inzichtelijke webpagina
Pluspunten
- duidelijke info van tijdstip levering - snelle levering - goede prijs
Verbeterpunten?
Pluspunten
Wasmachine moest naar zolder,maar geen enkel probleem voor deze uiterst vriendelijke sterke mannen. Keurig netjes afgeleverd en geïnstalleerd. En dan ook nog zo'n loodzware oude machine mee terug nemen. Chapeau!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pluspunten
De positieve punten vind ik vooral de snelle service, de nette aflevering.
Pluspunten
De service is echt top! De levering en klantenservice waren enorm vriendelijk en (niet onbelangrijk) efficiënt te werk gegaan. Binnen no time stond me oude wasmachine beneden en de nieuwe prachtig op zijn plek.
VerbeterpuntenSoms bestellen klanten een trillingsmat. Het is handig als de bezorgers daar nog naar vragen, dan hoeft de klant dat niet te vergeten als het apparaat al staat.
Pluspunten
Nette service, ideaal dat de wasmachine naar boven werd gebracht en meteen werd aangesloten. Van tevoren goed op de hoogte gehouden via mail en sms over exacte levertijd. Niks op aan te merken!
Pluspunten
Vrijdag avond wasmachine besteld en werd inderdaad de volgende dag geleverd en aangesloten door de twee behulpzame medewerkers. Oude wasmachine werd ook keurig meegenomen en alle rommel opgeruimd. Kreeg ook keurig 20 minuten voor de bezorging een smsje dat ze er aan kwamen. Zeker een postief oordeel over wasmachinestore.nl
Pluspunten
Ik ben helemaal tevreden. Ik werd goed geïnformeerd wanneer de wasmachine geleverd zou worden. Ook nog met een extra sms ongeveer een uur van te voren. Jongens hadden de wasmachine snel aangesloten. Geen extra aansluitkosten! Waarschijnlijk zit dat een stukje in de prijs, want jullie zijn niet de aller goedkoopste voor dit type wasmachine.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering en ongeveer de tijd, wanneer geleverd wordt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en wasmachine wordt aangesloten zonder verdere betaling. Communicatie over levering goed.
Pluspunten
Snelle en goede levering. Wasmachine wordt goed aangesloten, de bezorgers zijn snel en gaan zorgvuldig met de machines en omgeving om.
Pluspunten
snelle levering, stipte levering, klantenservice goed bereikbaar en zeer vriendelijk
VerbeterpuntenBezorgers stellen zich niet netjes voor en stappen zo naar binnen. Er liep helaas nog water uit machine (heb van te voren wel kraantje leeg laten lopen). Bezorgers maken hier geen melding van (anders had ik het direct even opgedweild) en lopen vervolgens met hun vieze schoenen alles onder (overal modderafdrukken op trap en in halletje). Geen goede service!
Pluspunten
Avonds Bestelt de volgende dag rond 1 uur in huis en aangesloten Fijne bezorgdienst.
VerbeterpuntenKon niet beter
Pluspunten
Alles, coolbleu snapt de kernwaarden als geen ander
VerbeterpuntenAls kwaliteitsmedewerkster zou ik t bedrijf aanraden deze balans te hanteren en niet door te slaan in bovengenoemde kernwaarden !
Pluspunten
de service de vriendelijkheid en debeste omgang met klanten
Pluspunten
Ik heb een wasmachine besteld en die was er supersnel. Via mails en sms werd ik steeds op de hoogte gehouden van de status. Heb de klantenservice wel even nodig gehad vanwege een storing bij de betaling, maar ze gaven me een juist antwoord.
Pluspunten
zelden zo'n goeie communicatie gehad betreft een aankoop via een webshop. alles duidelijk voor de aankoop en ultiem na de aankoop. het hele proces van levering en installatie werd stap voor stap aangegeven middels, mail, sms en een telefoontje. de aansluiting verliep soepel en de installateur ging pas weg nadat alles gecontroleerd was en de eerste was aan het draaien was. Dank voor deze TOP service!
VerbeterpuntenJeetje, ik durf het zo echt niet te zeggen.
Pluspunten
Makkelijk bestellen en betalen. Goede berichtgevingen per mail. Levering perfect te volgen via track en trace inclusief naam en fot chauffeur. Ook de afleverservice was perfect, oude machine meegenomen en nieuw netjes uitgepakt, geplaatst en aangesloten.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke bestel- en betaalprocedure, snelle bevestiging met heldere factuur, volgen van de aflevering is uitstekend en vooral de aflevering zelf - inclusief plaatsing en korte test, en meenemen van de rommel en oude machine.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Bij onze zwakbegaafde zoon alles prima afgeleverd en aangesloten. Helemaal goed. Ook verteld hoe de machine werkt en spoelen aangezet om de machine schoon te spoelen voor gebruik. Hij begreep alles dus goed uitgelegd.