Pluspunten

Snelle levering, ook op zondag

Qua prijs zou er nog wel wat kunnen verbeteren. Ze zijn vaak niet de goedkoopste

Pluspunten

bezorging op tijd :prima vriendelijke bezorgers :prima aansluiting ;prima controle werking :prima Blij met de wasdroog combinatie ,werkt naar tevredenheid. Hoedje voor Coolbleu.

Pluspunten

Snelle levering en live chat voor eventuele vragen

Prijsaanpassing voor het geval dat een product elders goedkoper is

Pluspunten

Heldere site met goede informatie over de producten. Goede communicatie met de klant Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding

Nog geen kunnen bedenken

Pluspunten

het wasmachine is heel goed prijs is ook prima

Pluspunten

- Geweldig assortiment - Internetshop duidelijk en overzichtelijk - Concurrerende prijzen - Goed advies en voorlichting - Prettig en vriendelijk personeel - directe order-afhandeling - Zeer snelle levering - Vriendelijk en correct expediepersoneel -

Geen verbeterpunten nodig!

Pluspunten

Snelle gratis levering, goede prijs

Er staat dat de wasmachine ook door de leverancier aangesloten wordt, dit geldt alleen voor een gewoon stopcontact helaas... Niet zoals de situatie bij ons thuis.

Pluspunten

Goed productaanbod.

Betere communicatie over bezorgtijdstip.

Pluspunten

Goedkoop, snelle levering met hele flexibele leveringoptie en erg klantvriendelijk

Ga zo door

Pluspunten

Prima volgens afspraak. Snel (op zaterdag) geleverd en goede service

Medewerkers moeten wel heeel lange dagen maken!

Pluspunten

Heel makkelijk te bestellen , voor 23 uur de volgende dag in huis! Komt dat niet uit dan geef je gewoon aan wanneer het wel schikt.

Ik had niet direct een factuur gekregen bij de aflevering, ton ik er om vroeg had ik ook deze dezelfde dag in mijn mail. Misschien altijd bij het te leveren product doen ?

Pluspunten

Uitstekende prijs en zeer snelle levertijd. We hadden binnen een dag een nieuwe wasmachine nodig en dit lukte. Het vervoer was gratis. Machine werd geplaatst en oude meegenomen en dat voor de scherpste prijs !!

Pluspunten

Ongelofelijk, de machine zondag 's middags 3 uur besteld en de volgende dag 10 uur 's ochtends al in bedrijf! Supersnel! Exact op afgesproken tijd geleverd, netjes van tevoren gebeld. Bezorgers keurig netjes aan de deur met de beste wensen voor 2016. Perfect geïnstalleerd / aangesloten / getest, 100%. De wasmachine werkt naar behoren. Zo is het jaar en de maandag wasdag volgens traditie goed begonnen!

Geen!

Pluspunten

Snel, duidelijke site

Evt keuzemogelijkheden voor aflevertijden opgeven

Pluspunten

Snelle levering op afgesproken tijdstip. Nette communicatie. Keurige installatie. Kortom, helemaal perfect.

Pluspunten

Handige webshop. Veel keuze.

Vervoersbedrijf kan beter. Zeggen dat de adresgegevens incorrect zijn als ze je appartement niet kunnen vinden kan echt niet.

Waarmaken wat je beloofd. Pakket na 5 dgn nog steeds niet ontvangen

Pluspunten

Levering op zondag! Dat is erg prettig als op zaterdagmiddag je oude wasmachine het begeeft. Bestel via Coolblue en de volgende dag is de nieuwe wasmachine geleverd. Heel fijn dat de heren bezorgers de machine naar zolder hebben getild en geinstalleerd en de oude weer mee hebben genomen. Dat noem ik nog eens service! Een dikke fooi was daarom ook zeer op zijn plaats!

Pluspunten

snel aangesloten

Alleen een tijd doorgeven er binnen die tijd word geleverd en niet 4 uur later.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

prijs kwaliteit

Zorgen dat de goederen op tijd geleverd worden !!

Pluspunten

Super snelle levering, goede informatievoorziening

Geen, ene dag besteld andere dag in huis. Zelfs op zondag

Pluspunten

Punctueel, Goede service, Komen alle afspraken na.

Prijs bleek achteraf 50€ hoger dan op andere website. Jammer genoeg niet f beste prijs voor de door mij gekochte wasmachine, dus niet altijd marktconform.

Pluspunten

Super service top top top

Geen idee

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede duidelijke site

Als je een afspraak maakt en een betaling doet voor de levering van een was/droogcombinatie, en je komt ook nog een dag eerder van vakantie terug om t setje in ontvangst/gebruik te nemen. Als er dan door een vage reden niets gebeurd, is dit niet het moment om iets positiefs over t bedrijf te zeggen !

Pluspunten

Goede service, snelle levring, scherpe prijs, kortom aanbevelenswaardig !

Geen.