Pluspunten
Snelle levering, ook op zondag
VerbeterpuntenQua prijs zou er nog wel wat kunnen verbeteren. Ze zijn vaak niet de goedkoopste
Pluspunten
bezorging op tijd :prima vriendelijke bezorgers :prima aansluiting ;prima controle werking :prima Blij met de wasdroog combinatie ,werkt naar tevredenheid. Hoedje voor Coolbleu.
Pluspunten
Snelle levering en live chat voor eventuele vragen
VerbeterpuntenPrijsaanpassing voor het geval dat een product elders goedkoper is
Pluspunten
Heldere site met goede informatie over de producten. Goede communicatie met de klant Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenNog geen kunnen bedenken
Pluspunten
het wasmachine is heel goed prijs is ook prima
Pluspunten
- Geweldig assortiment - Internetshop duidelijk en overzichtelijk - Concurrerende prijzen - Goed advies en voorlichting - Prettig en vriendelijk personeel - directe order-afhandeling - Zeer snelle levering - Vriendelijk en correct expediepersoneel -
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten nodig!
Pluspunten
Snelle gratis levering, goede prijs
VerbeterpuntenEr staat dat de wasmachine ook door de leverancier aangesloten wordt, dit geldt alleen voor een gewoon stopcontact helaas... Niet zoals de situatie bij ons thuis.
Pluspunten
Goed productaanbod.
VerbeterpuntenBetere communicatie over bezorgtijdstip.
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering met hele flexibele leveringoptie en erg klantvriendelijk
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Prima volgens afspraak. Snel (op zaterdag) geleverd en goede service
VerbeterpuntenMedewerkers moeten wel heeel lange dagen maken!
Pluspunten
Heel makkelijk te bestellen , voor 23 uur de volgende dag in huis! Komt dat niet uit dan geef je gewoon aan wanneer het wel schikt.
VerbeterpuntenIk had niet direct een factuur gekregen bij de aflevering, ton ik er om vroeg had ik ook deze dezelfde dag in mijn mail. Misschien altijd bij het te leveren product doen ?
Pluspunten
Uitstekende prijs en zeer snelle levertijd. We hadden binnen een dag een nieuwe wasmachine nodig en dit lukte. Het vervoer was gratis. Machine werd geplaatst en oude meegenomen en dat voor de scherpste prijs !!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ongelofelijk, de machine zondag 's middags 3 uur besteld en de volgende dag 10 uur 's ochtends al in bedrijf! Supersnel! Exact op afgesproken tijd geleverd, netjes van tevoren gebeld. Bezorgers keurig netjes aan de deur met de beste wensen voor 2016. Perfect geïnstalleerd / aangesloten / getest, 100%. De wasmachine werkt naar behoren. Zo is het jaar en de maandag wasdag volgens traditie goed begonnen!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snel, duidelijke site
VerbeterpuntenEvt keuzemogelijkheden voor aflevertijden opgeven
Pluspunten
Snelle levering op afgesproken tijdstip. Nette communicatie. Keurige installatie. Kortom, helemaal perfect.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Handige webshop. Veel keuze.
VerbeterpuntenVervoersbedrijf kan beter. Zeggen dat de adresgegevens incorrect zijn als ze je appartement niet kunnen vinden kan echt niet.
Pluspunten
VerbeterpuntenWaarmaken wat je beloofd. Pakket na 5 dgn nog steeds niet ontvangen
Hoi Chris, Heel spijtig om te horen dat de levering van uw wasmachine niet goed uitgevoerd is. Inmiddels hebben we uw opdracht om de wasmachine terug te nemen en het geld terug te storten ontvangen, en dat maken we natuurlijk voor u in orde. We willen u ook via deze weg bedanken voor uw geduld en uw feedback. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Levering op zondag! Dat is erg prettig als op zaterdagmiddag je oude wasmachine het begeeft. Bestel via Coolblue en de volgende dag is de nieuwe wasmachine geleverd. Heel fijn dat de heren bezorgers de machine naar zolder hebben getild en geinstalleerd en de oude weer mee hebben genomen. Dat noem ik nog eens service! Een dikke fooi was daarom ook zeer op zijn plaats!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel aangesloten
VerbeterpuntenAlleen een tijd doorgeven er binnen die tijd word geleverd en niet 4 uur later.
Pluspunten
prijs kwaliteit
VerbeterpuntenZorgen dat de goederen op tijd geleverd worden !!
Beste Harry, Heel erg vervelend om te vernemen dat de wasmachine niet op tijd geleverd is. We gaan graag na wat hier gebeurd is. Zou u het ordernummer door willen sturen? Op basis daarvan kunnen we van uw ervaring leren. Alvast bedankt!
Pluspunten
Super snelle levering, goede informatievoorziening
VerbeterpuntenGeen, ene dag besteld andere dag in huis. Zelfs op zondag
Pluspunten
Punctueel, Goede service, Komen alle afspraken na.
VerbeterpuntenPrijs bleek achteraf 50€ hoger dan op andere website. Jammer genoeg niet f beste prijs voor de door mij gekochte wasmachine, dus niet altijd marktconform.
Pluspunten
Super service top top top
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Goede duidelijke site
VerbeterpuntenAls je een afspraak maakt en een betaling doet voor de levering van een was/droogcombinatie, en je komt ook nog een dag eerder van vakantie terug om t setje in ontvangst/gebruik te nemen. Als er dan door een vage reden niets gebeurd, is dit niet het moment om iets positiefs over t bedrijf te zeggen !
Pluspunten
Goede service, snelle levring, scherpe prijs, kortom aanbevelenswaardig !
VerbeterpuntenGeen.