Pluspunten

Snelle levering, goede afhandeling

Pluspunten

perfekt geregeld zelfs tijdens transport goed op de hoogte gehouden,hoe laat ze voor de deur zouden staan! top!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN

Communicatie Helpdesk medewerkers de mogelijkheid geven iets op te lossen ipv alleen maar ergens melding van maken Beloftes nakomen Duidelijk kosten aangeven op de website Klant op de hoogte houden. Betere controle op bedrijven die jullie gebruiken. ETc Etc Etc..........

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

viel tegen dat de wasmachine niet aangesloten werd

Pluspunten

Snelle en nette levering! Netjes aangesloten.

Pluspunten

Snelle service en klant vriendelijk top bedrijf

Pluspunten

Fantastische dienst, zelfs met mijn "last minute" wijzigingen in aflevering adres toch goed afgeleverd en gelijk aan de slag, Hartelijk dank!

Pluspunten

Ondertussen verbaas ik me niet meer; vrijdagmiddag een wasmachine besteld, zaterdag om 12.30 uur bezorgd. Bestellen, even later bericht van inpakken, 's avonds een mailtje met de levertijd, alles loopt even soepel. Top!

Pluspunten

Snelle levering. Problemen direct oplossen en snel afhandelen. Geen extra bezorgkosten.

Pluspunten

-goede service aan huis -ze houden je goed op de hoogte van je bestelling

Pluspunten

Wasmachine 's avonds om 22u besteld, volgende middag om 16u aangesloten en draaiend op zolder, de oude loodzware wasmachine meteen afgevoerd. In de tussentijd heel netjes per SMS en mail op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd. Respect voor deze bezorgers, keurig nette keiharde werkers, petje af. Wij zullen een volgende keer zeker als eerste hier kijken als we een nieuw apparaat nodig hebben.

Tip: heel zuinig zijn op de bezorgers die dit zware werk doen en tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje voor het bedrijf zijn.

Pluspunten

Snelle levering op dat jou uitkomt. Adequaat bij behandelen van vragen en problemen

Transporteur verplicht mee laten nemen van oude apparatuur. Bij levering van nieuwe wasmachine werd oude niet meegenomen met melding dat hij nog water bevatte. Na controle bleek dit in zijn geheel niet het geval te zijn maar hoor je dit wel vaker omdat bezorgers niet twee keer willen sjouwen. Probleem is dus dat klant met een vol washok blijft zitten en er weer een nieuwe (onnodige) afspraak gemaakt moet worden. Dit is misschien wel een van de reden dat ik geen grote witgoed apparaten meer bij coolblue zal kopen maar weer een locale winkelier in de arm neem. Hun service gaat gewoon even wat verder om bij twijfel (in dit geval een vermoeden dat er nog water in de machine zit) het vermoeden te onderzoeken/oplossen.

Pluspunten

mooie overzichtelijke webshop aantrekkelijke prijzen supersnelle levering top!!!!

Pluspunten

Makkelijk producten vergelijken, snelle levering. Ook handig dat je een half uur van tevoren een smsje krijgt bij levering.

Pluspunten

Service en bezorging. Ging erg snel en alles aangesloten in 10 minuutjes, in een woord geweldig!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Optijd geleverd

Wasmachine werd buiten in het regenwater neergezet, daarna op de nieuwe vloer in de slaapkamer gezet en verder niets. Er staat op de site dat de wasmachine op de juiste plek wordt gezet en gratis zou worden aangesloten, maar dit is niet gebeurd!

Pluspunten

Goede communicatie rondom levering

Beetje lomp en overhaast afgeleverd (bijv oude machine laten vallen). Wel vriendelijk in contact.

Pluspunten

Ben al langer klant telefoons div, Het bestellen en afhandelen is prima geregeld , bevestigen factuur alles prima geregeld een dikke 10+

gewoon doorgaan waar ze mee bezig zijn, en blijven vernieuwen. Prima !

Pluspunten

Beter op website vermelden dat als je een oude wasmachine retour geeft, die een half uuur op zijn kant gelegen moet hebben zodat hij kurkdroog is vanbinnen.

Pluspunten

Bereikbaar, snel en duidelijk

Pluspunten

netjes oud wasmachine meegenomen

helaas is de aansluiting niet netjes verzorgd door de monteurs. Aansluitingspunt lekte als een gek. Uiteindelijk met mijn was naar een wasserette moeten gaan. Dus hier onkosten voor gemaakt. Bleek dat de monteurs de ontluchter in de kraan hadden beschadigd bij het vervangen van de waterslang. Deze heb ik nu zelf vervangen Dat was wel een groot minpunt. Dit mag zeker beter !!!!!

Pluspunten

Duidelijk, goede service, vriendelijk personeel.

Pluspunten

Goede, sneller service. Levering ook goed geregeld, zodanig dat de bezorgers de wasmachine boven de trapleuningen tilden om hem maar in mijn appartement te krijgen. Totaal niet verwacht, dus erg goede service!

Pluspunten

Snelle levering, telefonisch goed bereikbaar en goede communicatie.

Wasmachine stond niet waterpas!