Pluspunten

Zeer snelle levering Punctueel Klantvriendelijk Behulpzaam

Hou vast!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aardig personeel dat wasmachine kwam leveren

Geen sms ontvangen, staat wel op de site dat dit gebeurd Gebeld dat de track en trace niet werkte met de vraag wat ongeveer aankomst tijd zou zijn: 14 uur. Om 13.10 was ik thuis (omdat ik een sms verwachte) maar toen waren ze al geweest) Hierop gebeld voor nieuwe afspraak maar weinig flexibel aan telefoon te woord gestaan. Totaal niet meedenkend. Volgende dag weer problemen met track en trace en geen sms gehad.

Pluspunten

Goeie service snel geleverd

Pluspunten

Snelle / betrouwbare levering

Pluspunten

fast and with good service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle communicatie na bestelling

1 afleverdag zoals beloofd wordt op de site ook waarmaken 2 aflevertijden zoals gecommuniceerd worden kloppen van geen kant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Jammer dat ik iedere keer moest bellen om te vragen waar mijn bevestiging mail bleef.

Pluspunten

Geweldige service ,te volgen hoe laat ze ongeveer bij je thuis zijn,na plaatsing nemen ze oude was machine en verpakking materiaal mee . Helemaal top geregeld

Pluspunten

Snelle levering, en goede service

Pluspunten

Aanbevolen !

Pluspunten

Snel en duidelijk. Goede service. Leveren en aansluiten op de verdieping. Super!!!

Pluspunten

Goede,snelle en correcte afhandeling van vragen. Prima bezorgservice en installatie. Zowel bedrijf als bezorgdienst vriendelijk.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle klantenservice maar lang niet tevreden met afhandeling.

Bij schade betere oplossingen bieden. Wasmachine als kado van m'n ouders gehad. Zou de volgende dag geleverd worden, eerder van werk gegaan om hem in ontvangst te nemen bleek er een briefje in de bus te zitten dat ze ons gemist hebben. Vervolg afspraak gemaakt, wordt vervolgens gebeld door de chauffeur dat er een deuk in de machine zit. Of ik deze alsnog in ontvangst wil nemen. Bel met de klantenservice van coolblue of ze zsm een nieuwe kunnen leveren. Gaat pas na opmaak schadeformulier. Prima, kan enkele dagen duren. Vervolgens wordt er na vraag een cadeaubon van 10.- aangeboden en er kan binnen enkele dagen een nieuwe afspraak ingepland worden. Dat alles terwijl de machine mij kado wordt gedaan.

Pluspunten

Snelle service. Duidelijke berichtgeving. Kummunikabele bezorgers die de wasmasjien keurig op 1 hoog installeerden.

Zou het niet weten

Pluspunten

Zeer snel en servicegericht

Pluspunten

Super service, zeer aardige en vakbekwame medewerkers

Pluspunten

Het komt alle gemaakte afspraken netjes na

Keep on the good work.

Pluspunten

Super bedrijf. Zondagmiddag half 4 mijn wasmachine besteld maandagmiddag 10 voor 3 geleverd. Keurig aangesloten en oude wasmachine beneden gezet. Keurig track en trace ontvangen en half uur voor aankomst een sms. Helemaal TOP.

geen

Pluspunten

keurig geleverd en geplaatst

Pluspunten

Klantvriendelijk koffie thee staat klaar Vriendelijke verkopers top winkel

Geen verbeter punten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Plezierige website, goede vergelijkingstool, makkelijk bestellen

Tijdstip levering was niet volgens afspraak. Na telefonisch contact (ca. 1,5 uur na deadline) bleek dat levering pas einde dag zou plaatsvinden. Klanten dienen hierover op de hoogte te worden gesteld. Telefonisch, via track & trace etc.

Pluspunten

Duidelijke omschrijving van de artikelen. Ontzettend snelle levering. Installeren van produkt gratis,zelfs de afval en het oude apparaat nemen ze mee terug. Toppie

Voorlopig zijn er geen verbeterpunten te bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website Makkelijk bestellen. Na bestelling razendsnelle bevestiging inclusief sms. Melding dat pakket is ingepakt. Verzonden plus code om alles te volgen. Op zondag 11:50 uur besteld , maandag ochtend om 10:00 uur geleverd. Helemaal top.binnen 24 uur

Op dit moment niks.