Pluspunten

Erg snelle levering van mijn wasmachine gehad. Vrijdag besteld en de volgende dag al geleverd én geinstalleerd. Tevens erg scherp geprijsd. Informatie op de site was ook goed en volledig De levering door Dynalogic was ook erg goed. Twee vriendelijke jongens kwamen de wasmachine leveren, installeren, de oude meenemen en ook het verpakkingsmateriaal mee terug nemen.

Nog niet kunnen ontdekken

Pluspunten

De levering is op tijd. Netjes een melding wanneer ze komen. Netjes naar boven gebracht en aangesloten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bezorging dramatisch. Eerste dag niet bezorgd omdat we zogenaamd niet thuis waren. Bleek dat de bezorger het niet kon vinden en daarom ons maar had overgeslagen. Toen werd beloofd dat hij de volgende dag rond 9 uur bezorgd zou worden, kwamen ze tegen 12 uur aan kakken....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bezorging en prijs oke

Pluspunten

Super snelle levering incl installatie!

Pluspunten

snelle levering goede afhandeling

Pluspunten

De aflevering is keurig afgehandeld machine goed geinstaleerd dus een dikke negen....

Pluspunten

Makkelijk bestelproces, vandaag besteld morgen ik huis, Wasmachine geinstalleerd oude wasmachine meteen afgevoerd. Snelle vriendelijk bezorging

De bereikbaarheid van de klantenservice, ondanks dat er diverse mogelijkheden zijn om deze te bereiken, lukt het pas na heel lang wachten

Pluspunten

Jullie adverteren onder de naam: Samsung eco bubble, dit is misleiding want het is geen eco bubble die ik binnen krijg! Slim gedaan coolblue maar wel erg jammer!

Pluspunten

Totale service, prima!

N.v.t.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de bestelling werd vlot afgehandeld; echter de oude wasmachine niet meegenomen en het toestel werd ook niet geïnstalleerd. Na klacht zou er binnen 48 uur gereageerd worden, om een afspraak te maken om de machine te installeren en de oude wasmachine af te voeren, daarvan zijn inmiddels 32 verstreken zonder reactie.

de bestelling werd vlot afgehandeld; echter de oude wasmachine niet meegenomen en het toestel werd ook niet geïnstalleerd. Na klacht zou er binnen 48 uur gereageerd worden, daarvan zijn inmiddels 32 verstreken zonder reactie. Negatief is het niet adequaat oplossen van het probleem.

Pluspunten

Eigenlijk heb ik alleen maar positieve punten - snelle aflevering van de wasmachine - goede berichtgeving van tijdstip aflevering - klantgerichtheid en vriendelijkheid van de 2 medewerkers Het is zeker een andere aankoop waard!! bedankt!

Pluspunten

Assortiment, keuze, levertijd en prijs zijn uitstekend.. De informatie over bezorging is tijdig en accuraat. Levering is correct en compleet. De klantenservice is vriendelijk en goed bereikbaar voor vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, snelle en nette levering

Betalen bij aflevering

Pluspunten

Super goede service, 2 mannen hebben de nieuwe machine 3 trappen omhoog gebracht, de verpakking en oude machine netjes meegenomen. De heren hebben eertse spoelbeurt aangezet zodat de wasmachine klaar voor gebruik was. En dan te bedenken dat ik de bestelling nog geen twintig uur eerder gedaan had. Super makkelijk track&trace systeem zodat je real time de bezorger kunt volgen.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle service. Fijn dat ik een tijd kon aanpassen voor bezorging

Ik heb voor coolblue gekozen omdat de oude wasmachine zou worden meegenomen. Dit is uiteindelijk niet gebeurd omdat de mensen die 'm op kwamen halen aangaven dat ze deze niet konden tillen omdat de deksel niet vast zat. daarnaast werd er aangegeven dat heel veel oud ijzer boeren de wasmachine zo op komen halen. helaas valt dit vies tegen. Hier baal ik flink van

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

SNELLE LEVERING

LS JULLIE IETS BELOVEN OP DE SITE, MOETEN DE MANNEN VAN DE LEVERING FIE BELOFTE WEL WAARMAKEN. IK HEB TWEE EN EEN HALVE DAG BINNEN MOETEN WACHTEN VOOR DE OUDE OOK WEG WAS. EN TOEN RAAKTE NIEUWE WASMACHIEN NOG BESCHADIGD OOK DOOR DYNALOG. ......... ER IS VEEL EMAILVERKEER TUSSEN ONS GEWEEST. IRRITATIE IS DAT HET STEEDS WERD AFGEHANDELD DOOR EEN ANDERE HELPDESK PERSOON. (steeds overdreven sorry zeggen, maar beloftes werden niet op tijd na gekomen). ... VERGOEDING GEKREGEN DUS NU WEER RUST.

Pluspunten

Super snelle levering, zelfs tot de zolder.

Pluspunten

- Goede prijs - Snelle levering - Beloftes worden nagekomen

Pluspunten

Doet wat het belooft. Mailt om 0.30 uur het tijdsbestek waarbinnen de machine wordt geleverd. SMS't 45 minuten van tevoren het exacte tijdstip van levering. Vriendelijk, beleefd personeel.

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Keurige nette waargemaakte belofte zonder verborgen kleine lettertjes

Geen perfect, keurig.

Pluspunten

Duidelijke website en genoeg filters om je keuze makkelijker te maken. alles duidelijk en makkelijk te bestellen

verbeterpunten.....ehm.... geen idee

Pluspunten

Gaat je wasmachine kapot na 6 weken op vakantie te zijn geweest. Dan heb je direct een nieuwe nodig. Dus gekeken op internet. Kom je daar Coolbleu tegen waar ik nog nooit van had gehoord. Zag er goed uit. Laagste prijs op internet en gratis aansluiting en het oude wasmachine werd meegenomen. Dus besteld. Hij zou de andere dag al geleverd worden. Meestal moet je dan de hele dag thuis blijven. Maar ik kon de status zo goed zien. Ik was klant 13 en ik zag precies waar de chauffeur was. Toen nog een sms een halfuur van te voren en de tijd klopte precies. Hij werd vakkundig geplaatst en de oude meegenomen. Het is een prachtige Samsung die staat te stralen in de wasruimte en die er nu met alle vakantiewas al een flink aantal uren op heeft zitten. Compliment voor deze shop.

Ga zo door.