Pluspunten

Duidelijke website, snelle afhandeling.

Wanneer je afspreekt dat de klant zijn product ontvangt tussen 1000-1600uur dan verwacht je op zijn minst een telefoontje dat het 1800uur gaat worden.! Aardige bezorgers die het product keurig hebben afgeleverd en de oude mee retour genomen.

Pluspunten

Alles gemakkelijk te volgen, zonder vragen duidelijk.

TIP. Mensen regelmatig bijbrengen hoe tillen en plaatsen in het belang van de arbeiders. Wij zijn keurig geholpen, en het was goed uitgelegd.

Pluspunten

snelle levering.... 's avonds besteld en volgende dag voor de middag al in huis.

geen

Pluspunten

1: snelle levering 2: prettige samenwerking met de mannen die de apperatuur plaatsen.

Geen.

Pluspunten

Helemaal volgens afspraak, super snel en heel netjes afgeleverd en geinstallerd.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede service.

Bezorgers / monteurs hebben niet zoals afgesproken een half uur voor aankomst gebeld. Ook hadden zij geen gereedschap bij hun wat wij zeer vreemd vinden....

Pluspunten

Op woensdag besteld en de volgende dag a geleverd. Je krijgt vooraf een tijdsindicatie en een half uur van te voren een belletje. Super geregeld.

Pluspunten

Vriendelijke vrolijke medewerkers die je graag van dienst zijn.

geen, ga zo door.

Pluspunten

Super service! Wasmachine ging stuk, sávonds een nieuwe besteld bij coolblue. De volgnede morgen om acht uur was hij er al. Keurig naar de zolder gebracht en aangeloten! Echt heel blij mee! Oh ja en de oude namen ze ook elijk mee!

Pluspunten

fijne mannen die het kwamen brengen heel netjes bedankt .

beter beschrijfing snap er helemaal niets van de hele machine ???????

Pluspunten

Ik heb een wasmachine en een droger besteld op zondagavond 23.45uur en op maandag omstreeks 10.30 uur was hij al aangesloten en wel geweldig keurige service !!

Pluspunten

Top! Bedrijf voor bestelling en vragen telefonisch goed bereikbaar. Binnen 24 uur was de wasmachine er. Prima afleverservice.

Geen, alles perfect

Pluspunten

levering heeft plaatsgevonden binnen de aangegeven tijden, onbeschadigd en oude machine is mee retour genomen. geleverde machine van het merk Bosch WAQ28463NL, voldoet deze eerste week uitstekend.

waterpas stellen van de machine hebben we zelf moeten doen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nvt

Betere levering.Wasmachine besteld maar stond in de verkeerde auto.Kon niet geleverd worden die dag,maar kon wel andere ochtend om 6.00 uur.Moeten we nog blij zijn ook dat ze willen komen om 6.00 uur want ze moeten omrijden.Dacht het niet, dus wasmachine afbesteld en wasmachine maar in de winkel gekocht.Zo ga je niet met klanten om.

Pluspunten

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Pluspunten

Zeer snelle levering. Uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang in het leveringsproces. Gratis geplaatst en aangesloten. Duidelijke website. Concurrerende prijzen.

Volgens de website zouden wij gratis wasmiddel krijgen. Deze echter niet ontvangen.

Pluspunten

Snel geleverd en goed afgeleverd.Perfect.

Pluspunten

Topcommunicatie, superwinsten. en snelle levering en service!!!!!

Pluspunten

Snelheid,service en communicatie

Kan er geen verzinnen

Pluspunten

Ongelofelijk snelle levering. Heel goed.

Pluspunten

Bedrijf heeft precies gedaan wat men beloofde. 100% tevreden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Eergisteren werd bij ons de nieuwe wasmachine bezorgd en geïnstalleerd. Het ging allemaal erg vlot. Iets te vlot naar mijn idee. De eerste wasbeurt. Foutmelding. De tweede wasbeurt. Nog meer foutmeldingen. De wasmachine maar even een stuk naar voren geschoven. De afvoerslang was helemaal dubbel geknakt waardoor er nauwelijks water doorheen kon. Een wonder dat de slang nog heel was. De machine opnieuw zelf geïnstalleerd en dit keer goed geplaatst. Ik kan inmiddels weer probleemloos wassen. De gebruiksaanwijzing was mij niet overhandigd, maar die trof ik gisteravond ergens halverwege de kelder aan. Ik ben dan ook niet tevreden over de levering en zal niet snel weer iets bestellen bij deze winkel. Ik had de machine nog beter zelf kunnen installeren.

Pluspunten

Makkelijk via de website besteld; volgende dag bezorgd en je wordt dezelfde dag van bestellen nog gebeld hoe laat de wasmachine bezorgd wordt. Keurige bezorging en prima geïnstalleerd. Oude machine afgevoerd en ook al het verpakkingsmateriaal is netjes meegenomen. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Tijdsindicatie van de bezorging kan iets korter. Nu zit je toch nog bijna de hele dag te wachten op je bestelling.

Pluspunten

Snelle levering van de nieuwe wasmachine werd waargemaakt. Ook de oude - zware Miele wasmachine - werd zonder dralen van zolder af mee teruggenomen. Daar hadden we eerder een slechte ervaring mee bij een ander transportbedrijf Kortom, wat werd beloofd werd gedaan. Prima service dus.