Pluspunten

Product stond de volgende dag in huis, aangesloten en wel. Oude apparaat werd keurig verwijderd.

Communicatie over de bezorgtijden ging mis en de procedure klopte volgens de bezorgers ook niet.

Pluspunten

Alles gewoon geweldig

Zo doorgaan!!!

Pluspunten

Snelle service en communicatie

Pluspunten

Goede sevice, de grap op getild en aangesloten.

Tussen 10.00 en 16.00 is wel een erg ruim tijdskader als je ergens op moet wachten.

Pluspunten

Zondagavond om 23.00 uur besteld en de wasmachine werd op maandagochtend om 10.00 uur bezorgd. Echt super snel! Daarnaast wordt er van te voren gebeld wanneer ze verwachten bij je te zijn. De wasmachine wordt uitgepakt en aangesloten. Verpakkingsmaterialen en oude wasmachine worden meegenomen. Aardige bezorgers. Kortom, top!

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering; de twee bezorgers hebben de wasautomaat keurig naar boven gebracht zonder ook maar iets te beschadigen. (wij hebben een trap met een draai van 180 graden) En de oude machine weer naar beneden gesjouwd en weer zonder iets te beschadigen. Een dikke pluim voor de bezorgers!

Pluspunten

Snel, duidelijk, helder, verhouding prijs-kwaliteit en klantgericht.

Pluspunten

Vlotte bezorging, keurig op de afgesproken tijd. Apparaat gratis aangesloten en alle rommel weer meegenomen. Top!!

Pluspunten

Top service! 's Avonds om 10 uur besteld en de volgende ochtend de wasmachine in huis. Er werd keurig van tevoren gebeld dat ze er aan kwamen. Vervolgens hebben ze de oude wasmachine naar beneden getild en afgevoerd en de nieuwe omhoog gebracht en aangesloten. Super, ben erg tevreden.

Pluspunten

Ja prima service

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over het totaal zowel het bestellen als de bezorging.

Pluspunten

Wasmachine keurig op de eerste verdieping geplaatst en de oude meegenomen, zonder extra kosten.

aansluiten op trek schakelaar is een fluitje van een cent. Dat zou geen 30 euro moeten kosten. Gelukkig kon ik dat zelf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Scherpe prijzen Wasmachine en wasdroger werden naar de 1e verdieping gebracht en aangesloten zonder extra kosten. Tussenstuk werd kosteloos gemonteerd

De apparaten zouden tussen 10:00 en 16:00 bezorgd worden maar arriveerden pas om 16:30. 6,5 uur wachten op de bezorgers is aan de lange kant. Kan het tijdstip van bezorgen niet nauwkeuriger aangegeven worden? De wasmachine had bij levering een kleine beschadiging aan de vuldeur (een krasje van enkele millimeters). Dit werd keurig gemeld door de bezorgers, ik heb het apparaat toch maar geaccepteerd omdat ik geen zin had om een nieuwe bezorgafspraak te maken (weer 6 uur wachten) en omdat enkele dagen zonder wasmachine erg onhandig is.

Pluspunten

Alles van te voren duidelijk. Ze hebben zich netjes aan de afspraken gehouden. Alles erg klantgericht (Assortiment, voorwaarden, bezorging)

Geen, gewoon goed.

Pluspunten

Klant vriendelijk en snel

Pluspunten

goede service en snel geinstalleerd

Pluspunten

is goed

heb ik niet

Pluspunten

Houden zich perfect aan afspraken. Keurig geinstalleerd en de oude machine meegenomen.

Pluspunten

Duidelijke en complete website, uitgebreide zoekfuncties en vergelijkingsoptie. Makkelijk bestellen, snel geleverd, geplaatst en geïnstalleerd.

Niet de goedkoopste, maar daar staan wel snelle levering, gratis installatie en prima klantenservice tegenover.

Pluspunten

Goede prijs/ kwaliteit/ bestel service De ene dag voor 12.00 uur besteld, de volgende dag voor 8.30 uur thuisbezorgd.

Ik zou het niet weten

Pluspunten

Zeer snelle levering, naar boven brengen van nieuwe wasmachine, en naar beneden zeulen van oude wasmachine. Een mailtje, smsje, en een telefoontje zodat ik precies wist wanneer ze de wasmachine kwamen brengen. Na mijn positieve e-mailtje, een handgeschreven ansichtkaart in de bus, als dank voor mijn bedankje :-)

Pluspunten

- Prettig en vakkundig te woord gestaan door de klantenservice van Coolblue - De bestelde wasmachine is volgens de opgegeven planning afgeleverd; de informatie daarover was adequaat - De oude wasmachine is zonder veel discussie meegenomen (een andere webshop liet ons hier op onplezierige wijze in de steek) - De bezorgers van de wasmachine waren bijzonder vriendelijk en hebben er alles aan gedaan om mij als klant tevreden te stellen; dat is prima gelukt!

- Geen! Blijf zo doorgaan

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie,, per mail en mobiel, wanneer de wasmachine geleverd wordt. Oude wasmachine netjes meegenomen. Nieuwe wasmachine ook netjes aangesloten. Factuur per mail, helemaal goed.