Pluspunten

De after-service alsmede algemene behandeling van de Wasmachinestore is uiterst correct en klantvriendelijk, aan iedereen aan te raden!!!

n.v.t.

Pluspunten

Duidelijke communicatie van de bezorging van het product. Zowel door mail/sms als een belletje van de chauffeur. Vriendelijke bezorgers met duidelijke uitleg

Nog niet meegemaakt

Pluspunten

Goede service (prettig contact met klantenservice) en goede retour voorwaarden.

Kan zo geen verbeteringen verzinnen.

Pluspunten

Goede service en bezorging

Pluspunten

Super snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle vlotte service

Pluspunten

Uitstekend volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd

Pluspunten

snelle levertijd en top dat je precies bij kunt houden waar de chauffeur is. echt top !!!!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De snelle service

Het aansluiten en ook waterpas zetten mag gedaan worden. Aansluiten wel gedaan maar niet waterpas en daardoor een hoop gerammel

Pluspunten

Duidelijke/lang bereikbaar/aardige monteurs goede tips. Alles perfect aangesloten en zelfs de droger nog terug gezet. Helemaal met een glimlach:)

Nog niet kunnen ondekken

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke service, duidelijke communicatie.

Pluspunten

goede service vriendelijke aflevering

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijke bezorgers. Goede tips bij bezorging Mooie machine Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

zeer snelle levering. bezorgers klant vriendelijk. afvoer van oude machine

Pluspunten

Snelle makkelijk te volgen levering. Keurig op tijd. Vriendelijke bezorgers. Juiste artikel, goed aangesloten. Fijn dat oude machine direct mee terug kon.

Pluspunten

snelle service, haalt je wasmachine op, sluit de wasmachine aan en geen verzendkosten!

We kregen een mailtje waarin stond dat de afvoer van de wasmachine leeg en droog moest zijn, dat was het. Alleen de pomp van onze oude wasmachine deed het niet meer en we konden het overgebleven water uit de trommel er niet uit krijgen. Dat is de reden waarom onze oude wasmachine niet door Coolblue is meegenomen. Misschien kan het mailtje zo aangepast worden zodat er duidelijk in staat dat ook de trommel leeg moet zijn.

Pluspunten

Snelle reacties op mijn vragen om een miele twindos wasmachine aan te schaffen. Snelle levering.

Pluspunten

Maakt waar wat beloofd wordt. Geeft duidelijke informatie vooraf en achteraf.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, er wordt een mail gestuurd als een product weer op voorraad is, wasmachine wordt aangesloten en de oude wordt meegenomen

Pluspunten

Zeer goede service voor 23.00 uur besteld,en de volgende dag in huis. en de wasmachine aangesloten !! super ,geweldig ! een!!dikke 10

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam. De bezorgers kwamen de wasmachine en droger installeren. Oude machines hadden we niet meer staan, maar zo wel dan hadden ze deze ook mee genomen. Uitstekende service dus!

Nvt

Pluspunten

Correct bestel systeem met terug melding van de nog af te leggen leveringsprocedure Bezorgingshandelingen en telefonische melding tijdens de aanrijtijd perfect en bovenal de correcte en beleefde houding van uw personeel welke het apparaat bezorgde en de aansluiting verzorgde. GEFELICITEERD MET ZULKE MEDEWERKERS ,WEES ER ZUINIG OP!!

Moet nog even wennen aan de door U geleverde machine nog even met het instructie boekje er bij ,maar dit mag geen punt zijn voor bedrijfs verbeterpunt Daarom alles met een lach.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering.

Pluspunten

Snel geleverd, savonds bedteld is echt morgen in huis