Pluspunten

Snelle bezorging & goede service en een te gekke wasmachine !

Pluspunten

Snelle levering, topproduct en betaalbaar.

Misschien een nauwkeurigere tijdsaanduiding voor de levering.

Pluspunten

- Snelle en correcte communicatie - Bezorgers erg behulpzaam en vriendelijk

Pluspunten

Een zeer goede service kunnen andere bedrijven een voorbeeld aannemen. Goed op de hoogte gehouden en goede services

Pluspunten

Snelle levering en duidelijk. Afspraak wordt meer dan nagekomen Levering was prima geregeld! Raad het iedereen aan en zal dat zeker actief doen.

Pluspunten

Zeer snelle aflevering en een goede service bij de aflevering. Netjes alles uitgelegd tijdens de levering en kreeg op de dag van de levering een bericht dat ik een half uur van te voren opgebeld zal worden als ze bij mijn adres zijn. Wel zo handig mocht je boodschappen willen doen of weg wilt in de omgeving. In de toekomst moet nog blijken hoe de service is bij het behandelen van klachten/mankementen. Daar heb ik nog geen ervaring mee.

Pluspunten

Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Prima zoals het is!

Pluspunten

Top geregeld - wasmachine was in no time aangesloten, oude wasmachine en droger meegenomen klaar! Tip; biedt voor werkende wasmachines en drogers ook een inruilkorting! Al is t maar een tientje - net als met telefoons ben je ze liever kwijt dan rijk zonder tussenkomst van marktplaats en het is onderscheidend :-) levering en bestelproces verder helder en prettig! Heel blij met m'n nieuwe machines!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot op heden geen enkel positief punt: zie verbeterpunten of tips

Ik heb vrijdag een wasmachine besteld. Zou op zaterdag geleverd worden. Is bevestigd door Exchange Logistics (vervoerder): we komen tussen 12:00 en 17:00 uur. We bellen half uur voordat we arriveren. Niets gehoord, niets gezien. Ook op mail en telefoon werd niet gereageerd (antwoordbandje dat vertelt dat ze wel bereikbaar - zouden moeten - zijn). Coolblue kon ook niets doen want het is weekend, zou maandag direct opgepakt worden. Krijg nu (maandag 12:30) van Exchange Logistics telefoontje dat ze dinsdag kunnen komen. Geen enkel excuus o.i.d. Van Coolblue nog niets gehoord ook al was in weekend beloofd het maandag direct op te pakken. Zwaar teleurgesteld in Coolblue en Exchange Logistics. Was tot 3 dagen grote fan van Coolblue (service). Nu niet meer.

Pluspunten

Om 23.00 uur wasmachine besteld, de volgende dag geplaatst op zolder en de oude meegenomen. Perfect!

Pluspunten

Uitstekende website met prima beschrijving en eigenschappen van produkt. Topmedewerkers die de wasmachine naar boven brachten.Deden niet moeilijk over de ietwat gecompliceerde situatie om de wasmachine op z'n plek te krijgen. Grandioos!

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website. Bevestiging via mail zeer correct. Keurig geleverd en geplaatst (2e verdieping) zonder extra kosten. Oude machine meegenomen.

Factuur zat niet bij afleveren zoals gevraagd maar 1 mailtje en het was geregeld.

Pluspunten

Op tijd geleverd, oude machine meegenomen. Nieuwe machine keurig geplaatst, aangesloten en testprogramma gedraaid.

Pluspunten

Snelheid, even van te voren bellen dat ze er met 30 min zijn. Vriendelijk aan telefoon, vriendelijk chauffeurs

Een zware wasmachine toch waterpas op de plaats zetten, voor mij was dat zeer moeilijk voor elkaar te krijgen.

Geen een

Pluspunten

Snelle service en alles is uitgevoerd volgens plan

GeenTetius

Pluspunten

Snel, netjes geleverd, kundig en binnen no time geïnstalleerd. Vriendelijke service.

Pluspunten

Ik bdn niet snel onder de indruk maar dit was bijna ongelooflijk. Zondag avond besteld, maandagochtend netjes tijdig gebeld en een half uur later geleverd. Ze wilden de wasmachine ook nog aansluiten. Kon helaas niet door mijn eigen schuld. En de prijs ook nog eens het laagst.

Dit is moeilijk te verbeteren.

Pluspunten

Supersnelle levering: zondagavond wasmachine besteld. Maandag om 13.00 uur bezorgd door 2 aardige bezorgers die mijn oude apparaat mee namen en het nieuwe aansloten op de 1e verdieping. Ze namen ook alle verpakkingsmaterialen mee.

Geen!

Pluspunten

Heel snelle levering (21u besteld, volgende ochtend om 7u30 al geleverd en geplaatst) Zeer vriendelijke service en zeer duidelijke uitleg.

Pluspunten

Prima service, goede communicatie

Pluspunten

Super super super!!! Snelle levering en super service

Pluspunten

levertijd, prijs, info over product

levering verliep niet helemaal soepel

Pluspunten

Prijs, telefonische bereikbaarheid en de service.

geen

Pluspunten

Makkelijk en duidelijk te bestellen, goede prijs, veilig betalen, snel geleverd/afgeleverd, vriendelijke bezorgers

Niets!