Pluspunten
De wacht therapie is geweldig! Ik heb genoten van de snelheid waarmee we zowel besteld als ontvangen hebben. Ongelooflijk! Om 23:48 besteld en de volgende dag bezorgd. Binnen 10 minuten was de oude wasmachine opgehaald en de nieuwe op zn plek gezet, aangesloten en in werking gesteld. Geweldig! !!!
VerbeterpuntenTip: houdt jullie souplesse en humor vast want daar komen klanten gegarandeerd voor terug.
Pluspunten
Mijn wachmachine stuk in het weekend, maandag ochtend in huis super!!! Meteen de oude mee kunnen geven.
Pluspunten
Vrijdagavond besteld, volgende dag om 16:00 al geleverd. Echt super snel! Goede referenties waar je echt wat mee kunt. Dat gaf mij de doorslag om deze wasmachine te bestellen.
Pluspunten
MAKKELIJK BESTELLEN. MAKKELIJK BETALEN. BINNEN 24 UUR IN HUIS, GEÏNSTALLEERD EN WEL.
VerbeterpuntenLEVERTIJD TUSSEN 9UUR EN 16UUR IS EEN BEETJE RUIM BEGRIP. DAT MOET NAUWKEURIGER KUNNEN. EN ALS DAN DE LEVERANCIER OM 19:15UUR KOMT, IS JE HELE DAG VERGOOIT. DE LEVERANCIER HEEFT GEWOON TE VEEL KLANTEN OP ÉÉN DAG.
Pluspunten
Vrijdagavond besteld, zaterdag geleverd Goede prijs Grote collectie Gratis installatie
VerbeterpuntenZou zaterdag tussen 13 uur en 18 uur worden afgeleverd. Ik zou 30 minuten voor aflevering een telefoontje krijgen. Om 18.15 uur werd ik gebeld dat het veel later zou worden (en werd er me verteld dat de levering ook maandag zou kunnen plaats vinden). Gelukkig kwamen ze toch nog om 20.15 uur, maar werd er me gevraagd of ze de wasmachine bij mij in het halletje konden achterlaten (zonder installatie wat ik dus wel had afgesproken). Verder werd er me ook nog gevraagd of ze de oude mee moesten nemen (wat ik dus ook had afgesproken). Na wat gemormel werd alles netjes geinstalleerd en werd de oude mee genomen. Kortom: als er word verteld zaterdag tussen 13 en 18 zorg dat dit dan ook gebeurd en doe wat er is afgesproken. Wel netjes overigens dat ondanks de vertraging er toch nog zaterdagavond 20.15 uur werd geleverd!
Pluspunten
Levering was snel en accuraat.
VerbeterpuntenIk kocht bij Cooblue deze wasmachine, hij was wel iets duurder dan elders, maar er was levering op zaterdag en hij zou worden aangesloten. Ik heb daar de voorwaarden op gelezen zowel hier als bij andere bedrijven, voor dit bedrijf gekozen, omdat zij dat standaard zouden doen. De bezorgers meldden dat een trekschakelaar alleen zou worden aangesloten als ik 30 euro zou betalen. Het wekte bij mij wel wrevel dat dit niet gemeld stond op de site en dus een tegenvaller.
Pluspunten
Goede communicatie via de mail Hele snelle service ('s-avonds besteld volgende dag in huis) Vriendelijke bezorgers Wasmachine werd door de bezorgers aangesloten Positief verrast over alles
Verbeterpuntengeen, alles prima
Pluspunten
Zeer tevreden. Snelle levering en prima op de hoogte gesteld van de aflevering.
Pluspunten
Een vlotte levering en fijne mensen die onze wasmachiene bezorgden.
VerbeterpuntenEr staat dat plaatsing gratis is, maar moesten toch 30 euro betalen voor het aansluiten
Pluspunten
Fijn dat er een dag afgesproken kan worden voor levering.
VerbeterpuntenVerwachte tijdvak waarin geleverd wordt verkleinen (nu: tussen 09.00 en 15.00u; liever 09.00-12.00 of 12.00-15.00)
Pluspunten
snelle levering , fijn dat zij oude machine meenemen.
Pluspunten
Respect voor de klant(ik ben doof) duidelijke uitleg ook bij herhaling geen ongeduld vriendelijk-wij zijn zeer tevreden!
Pluspunten
ruime openingstijden klantenservice deskundige hulp klantenservice levering volgens afspraak keuze besteldag
VerbeterpuntenIk weet niet of ik het gemist heb, maar ik heb niet iets als FAQ gezien, zo niet dan misschien wel nuttig
Pluspunten
Super snelle en correcte service!
Pluspunten
Bezorgen op zaterdag en helemaal naar zolder. .... En afvoer oude wasmachine en de verpakking!!!! Ze komen na wat ze beloven! !!!
VerbeterpuntenGeen. .... jongens waren vriendelijk. Respect voor de spullen/woning
Pluspunten
Snelle service en levering. Men bracht de machine netjes naar boven en hebben de oude machine meegenomen. Prima plek om je nieuwe wasmachine te kopen zonder gezeur.
Pluspunten
Geweldige service, binnen 1 dag geplaatst en oude machine mee terug genomen. Wasmachine is ook helemaal goed. Hopelijk gaat deze net zo lang mee als de oude machine (29 jaar)
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijk personeel
Pluspunten
Goede service, vriendelijk, goed geregeld!
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering
Pluspunten
Service is supersnel. Nog nooit zoiets gezien. In de avond om 22:30 besteld, de volgende ochtend om 08:00 uur aan de deur.
VerbeterpuntenMisschien fijn als je op internet zelf kan aangeven wanneer je het product graag zou willen ontvangen. Deze mogelijkheid heb ik niet gezien (misschien heb ik verkeerd gekeken).
Pluspunten
- Snelle levering - Groot assortiment - Duidelijke communicatie order afhandeling
Verbeterpunten- De medewerker die mij belde was redelijk slecht te verstaan als gevolg van gekraak op de lijn.
Pluspunten
Snelheid van leveren Nette bezorgdienst
Pluspunten
Netjes volgens afspraak werd ik een half uur van tevoren gebeld,ideaal. De wasmachine werd geplaatst en aangesloten en op spoelen gezet. De droger werd er weer fijn bovenop geplaatst. Zeer fijne service
Verbeterpuntenniks, houden zo