Pluspunten
Overzichtelijke website, ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn order status, snelle levering binnen 24 uur een nieuwe wasmachine! (Zondag 22.00 uur besteld Maandag 15.00 uur in huis), top service bij levering gratis 2 trappen omhoog, instalatie, oude was machine 2 trappen om laag en mee.
Pluspunten
Wasmachinestore maakt onderdeel uit van Coolblue. En tot nu toe heb ik in de loop der jaren enkel zeer positieve ervaringen met deze webshop. Ze leveren snel, werken accuraat, en zijn zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
A. jullie zijn heeeeeel netjes en vriendelijk aan de telefoon. B. De bezorgjongens zijn ook heel netjes, vriendelijk en aardig. C. Fijn dat ik u mag losbranden!!!!!!
VerbeterpuntenHet zou beter zijn als op het bestelformulier een vraag stond waarin de klant kan zeggen wanneer het product geleverd moet worden. Ik wilde de wasmachine en de magnetron niet al de volgende dag, maar eigenlijk pas over 3 weken!!!!!!!!!!
Pluspunten
Ik ben heel positief zowel over de wasmachine als over de bezorging en andere afhandelingen. De aanbeveling voor dit bedrijf kwam van mij zoon zelf ben ik nogal voorzichtig om te kopen via internet maar alle lof.
Pluspunten
Snel, all inclusive wasmachine installeren en oude meenemen.
Pluspunten
Super snelle levering Gebruiksvriendelijke website Duidelijke leveringsvoorwaarden
VerbeterpuntenHet is perfect zo!
Pluspunten
Snel, als afgesproken
Pluspunten
Onze wasmachine ging 's middags stuk, meteen een nieuwe besteld bij Coolblue. 's Avonds al een belletje vanuit het callcenter hoe laat deze de volgende dag bezorgd zou worden. 's Ochtends een belletje van de bezorger dat hij er binnen 30 minuten zou zijn. Helemaal perfect deze service. Wasmachine is niet alleen netjes gebracht, ook is dit netjes aangesloten en getest. Iets wat bij veel andere winkels alleen maar tot aan de voordeur geleverd wordt (of met extra bijbetaling aangesloten). Zoals altijd goede en snelle levering van de producten maar nu ook de goede service gezien met bijvoorbeeld witgoed.
Pluspunten
Thuis bezorgd en boven geïnstalleerd. Zelfs de oude machine meegenomen
VerbeterpuntenGeen. Alles perfect
Pluspunten
Super snelle levering, goede service. snel geinstalleerd, alles werkt. Oude machine weer mee terug, top.
Pluspunten
Zeer goede en snelle levering werd zelfs enkele trapjes hoger gezet gewoon perfect.
Pluspunten
's Avonds tussen 20.00 en 20.30 uur nieuwe wasmachine besteld en de volgende ochtend om 9.15 uur bezorgd. Tussendoor steeds op de hoogte gehouden van iedere stap in het bestelproces. De mannen die de wasmachine bezorgden en plaatsten waren vriendelijk en correct. Er werd zeer zorgvuldig met mijn eigendommen omgegaan (er werd goed opgepast dat deurposten etc. niet beschadigd raakten). Ben enorm tevreden over Coolblue en heb dit bedrijf inmiddels al aanbevolen bij collega's. Van deze service kunnen nog heel veel bedrijven wat leren!
Pluspunten
Vriendelijke mensen aan de lijn.
VerbeterpuntenMeer keuze in bezorgtijden. Betere wasmachines bezorgen
Pluspunten
Leuke website, ik moest meteen lachen Super duidelijke productinformatie Super snelle levering Enorm aardige bezorgers (je zou haast hopen dat er weer iets stuk gaat en het bij jullie bestellen)
Pluspunten
Snelheid van levering en je wordt goed op de hoogte gehouden
Pluspunten
Na terugkomst vakantie kapotte wasmachine. Maar zorgen waren voor niets. Grote keus, snelle levering, correcte afhandeling, bijzonder hulpvaardige bezorgers.
VerbeterpuntenPrijzen niet de allerscherpste.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. Goede service
Pluspunten
In een woord geweldig zeker een aanrader
Pluspunten
Netjes op tijd goeie bezorgers
VerbeterpuntenAlles prima
Pluspunten
Snelle en zorgvuldige bezorging nieuwe wasmachine op 3-hoog. Afvoer van verpakkingsmateriaal en oude wasmachine.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Rasche Lieferung, freundliche Monteure unkomplizierte Abwicklung sehr empfehlenswert!!
Verbeterpuntenalles perfekt!
Pluspunten
Netjes op volgens afspraak geleverd. Ook van te voren gebeld dat ze er aan kwamen. Bij levering werd de wasmachine zonder te vragen naar boven getild en netjes uit gepakt en werden de vervoers beveiligingen verwijderd. Er stonden nog spullen op de plek waar hij moest komen en er moest nog schoon gemaakt worden op die plek, anders hadden de mannen hem direct aangesloten en draaien opgeleverd. Voor de service zou ik de volgende ook weer hier kopen.
VerbeterpuntenOm de dag een was komen draaien
Pluspunten
Uitstekende informatie op de website en ook via de telefonische servicedesk. Snelle levering op de volgende dag.
VerbeterpuntenIk kreeg te horen dat het aflevermoment tussen 10.00 uur en 16.00 uur was, dat houdt in dat je de hele dag vrij moet nemen. Andere bezorgers geven een tijdsbestek van 2 uur aan. Bij het installeren gaat er nog veel mis; 1. de wasmachine wordt buiten al uitgepakt, wat risico op schade oplevert bij het naar binnen brengen van de machine. 2. De afdekdoppen worden vergeten te plaatsen. 3. De slanggeleider wordt kwijt gemaakt. 3. Het ergste is dat de wasmiddelen verdeler wordt mee teruggenomen omdat het een onderdeel zou zijn van de oude wasmachine! HET IS NU NIET MOGELIJK OM EEN WAS TE DRAAIEN. Ik heb meteen gebeld en volgens de medewerker gaat het zeker en week duren voordat het onderdeel kan worden nageleverd. Dus anderhalve week kan ik geen was doen. Een andere oplossing is de wasmachine retour sturen en een nieuwe bestellen.