Pluspunten

Goede service! Top, kan niet beter in mijn optiek

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Gebruiksaanwijzing kan beter. Bij trekschakelaar komen extra bij, staat nergens vermeld. Een dag later gezien kleine plekjes lakschade.

Pluspunten

Had de scherpste prijs voor mijn aankoop Levering binnen 24 uur Goede informatie over het verloop van de bestelling/levering via E-mail aflevering door vriendelijke en vakkundige mensen.

N.V.T.

Pluspunten

Door de file nam de chauffeur meteen contact op om te zeggen dat het wat langer duurde. Top service ook door track en trace . Was machine meteen aan gesloten super

Pluspunten

Recent draaide onze oude wasmachine zijn laatste wasje. Met 2 kinderen en een vakantie voor de deur was dit op zijn zachtst gezegd een regelrechte ramp. 's Avonds hebben we op Wasmachinestore.nl een waardige vervanger gevonden. Deze werd de volgende dag al op tijd geleverd, dus de laatste wasjes konden toch nog worden weggedraaid voor de vakantie.

Geen :)

Pluspunten

Goed bestelproces! Snelle levering vandaag bestellen morgen in huis! Wasmachine wordt aangesloten en wordt op spelprogramma gezet zodat je kan zien dat hij het doet. Oud apparaat wordt weer meegenomen!

Pluspunten

Superservice

Pluspunten

Zondagavond om 23:30 besteld, maandag om 10:00 bezorgd. Helemaal top!

Pluspunten

Goede levering! Aardige gasten, mooie duidelijke webshop. Goede prijs.

In verband met stapelkits, duidelijk maken welke je nou echt nodig hebt (welke past). Zeker bij het bestellen van combi (droger+wasmachine) moet dat denk ik makkelijk te doen zijn.

Pluspunten

Super snelle levering!!! Zat geen 24 uur tussen! Super goeie service, aansluiting en uitleg. En namen ook nog eens mijn oude wasmachine mee. Zonder extra kosten!!!!

Pluspunten

- Overzichtelijk en duidelijk wat verschillen zijn tussen wasmachines. - Simpel en snel bestellen via de site. - De mannen van Exchange Logistics kwamen met 34C de machine leveren met veel aandacht voor vriendelijkheid en een snelle plaatsing op zolder.

- Ik kan het even niet bedenken.

Pluspunten

Goed bereikbaar, heldere antwoorden telefonist, vrijdag op internet besteld en volgende dag (! geen werkdag) zaterdagmorgen bezorgd en keurig aangesloten en oude wasmachine meegenomen. Bezorging uitmuntend 2 x contact opgenomen; om de levering/ plaatsing machine ter plekke door te nemen en een half uur voor aankomst. Top!! Heel prettig ik heb zo maar eendag zonder wasmachine gezeten!

GEEN

Pluspunten

makkelijke snel betrouwbaar

duidelijkere tijdspanne levering

Pluspunten

Website Delivery Friendliness of staff Quality of machines