Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Altijd een goed overzicht van veel producten! Goeie zoek en filter functies

Pluspunten

Goede snelle service

Pluspunten

Eerder nooit iets besteld via Coolblue. Op een zaterdagavond ging mijn waterkoker kapot en de dag erna zou ik bezoek krijgen. Ik las dat Coolblue ook op zondag leverde, dus ik besloot het maar een keer te proberen via hen. Ik heb gedurende het hele bestelproces gelachen om de woordgrappen en hoe ze van zoiets saais als een product bestellen een hele beleving maken. Het resultaat is dan ook dat ik de week erop nog 2 bestellingen heb gedaan bij Coolblue. Ook de medewerker van de klantenservice was behulpzaam met humor. Er had zich geen probleem voorgedaan, ik was gewoon nieuwsgierig naar de klantenservice, dus ik vroeg hoe het kwam dat zij als één van de enige bedrijven op zondags konden leveren. Ik ben echt verrast hoe origineel Coolblue is en ook hoe snel ze kunnen leveren. Dus mocht iemand twijfelen, probeer een keer te bestellen via Coolblue. Dan twijfel je een volgende keer niet meer :)

Pluspunten

Ik moet vooral zo glimlachen bij de positieve vibes in de communicatie rondom de levering en op de doos enz. Producten kun je overal kopen, maar dit biedt voor mij iets extra's.

Pluspunten

Service

Pluspunten

- Overzichtelijke website - Veel informatie over product beschikbaar - Betrouwbare levering met veel bezorgopties

- geen

Pluspunten

Heel professioneel maar toch erg persoonlijk.

Pluspunten

Snelle en goede service !

geen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden, snelle levering. Als je in de winkel een aanschaf doet dan wordt er tijd voor je genomen en naar een produkt gezocht wat bij jou past.

Heb ik niet

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

prijs oké en snelle levering

Op dit moment tevreden

Pluspunten

Ondanks beschadigde verpakking was het ruilen van de waterkoker geen punt. Uitermate vriendelijke en ter zake kundige Sandy heeft het probleem geweldig opgelost! En zeer attent haar persoonlijke bericht met de tekst; "Liefde op het tweede gezicht". Helemaal geweldig!

Pluspunten

Pluspunten

Je wordt op de hoogte gehouden en ze houden zich aan de afspraken! Originele ideeën, zoals de wachttijdbesteding etc.

Pluspunten

De service is uitstekend! Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Pluspunten

Super goede service!

Ik kan er geen bedenken.

Pluspunten

Goede prijs en ruime keuze

Afspraken zijn goed nagekomen

Pluspunten

Pluspunten

Best service I've got at an online shop

Pluspunten

Snel en zelfs op zondag geleverd!

Als je een kadobon gebruikt moet je het hele bedrag besteden anders ben je het restant kwijt! Dit vermelden als je met een kadobon betaald, en je gebruikt niet het gehele bedrag! Niemand leest de voorwaarden van een kadobon! Voor mij hebben jullie dit uiteindelijk na aandringen netjes opgelost!

Pluspunten

Erg klantvriendelijk en denkt mee met de klant!