Pluspunten

Snelle, heldere communicatie t.a.v. bestelling Wat beloofd wordt, wordt ook nagekomen.

Pluspunten

Heel tevreden over aankoop en service.

Pluspunten

Bestelling is soepel verlopen. S' avonds bestelt. De vorige dag daadwerkelijk binnen. Producten waren uitstekend ingepakt.

Pluspunten

Mooi design, verwarmt het water snel, de knop waarmee het water op temperatuur blijft is ideaal, goede, stevige grip.

Klep voor het vullen kan niet helemaal open.

Pluspunten

Zoals ik gewend ben van Coolblue, superservice! Op de hoogte gehouden over mijn bestelling via email en sms. Waterkoker op zaterdag besteld en zondagmiddag in huis!! Nu vind ik dat niet per se nodig voor zoiets als een waterkoker, maar de mogelijkheid is fijn. Coolblue is in mijn ogen een fantastische keten!

Geen.

Pluspunten

Snelheid van afwikkeling, zeker bij defecte apperatuur.

Pluspunten

Snelle levering, keurige verpakking, prettig om hier iets te bestellen!

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke info op website, 23.15 besteld, volgende dag rond 13.00 uur geleverd. Duidelijk, snel en goed !

Iets teveel reclame nu van waterkokers nu !

Pluspunten

Fijne bestelmethode, en 's avonds laat besteld toch nog volgende dag in huis. Iedere stap wordt je over geinformeerd en zelfs een sms bij verzendbevestiging. Heel fij .

Geen.

Pluspunten

Snelle levering ! Dinsdag om 23.45 uur bestelling geplaatst en volgende dag om 16.00 uur stond de pakketbezorger op de stoep...super !!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas, wij hebben het pakket niet ontvangen. Ondanks dat wij thuis waren is het pakket elders bezorgd alwaar wij het niet op kunnen halen. Wij hebben hierover een klacht ingediend bij Post NL

andere bezorgdienst?

Pluspunten

Duidelijke beschrijvingen bij verkoopwaar

Pluspunten

Besteld,en de volgende dag thuis bezorgd.Prima!

Helemaal niets.

Pluspunten

Snelle levering, prima product!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze, voordelig

Pluspunten

Zoals beloofd; 's avonds besteld, die dag daarna in huis. Netjes verpakt Goede informatie op de website.

Geen, maar je weet pas echt hoe goed een bedrijf is als er iets niet correct is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij zijn heel tevreden over de afwerking van onze bestelling. Alles is zeer correct verzorgd. Over de waterkoker(fluitketel) zijn we zeer tevreden.

We vinden het zeer te betreuren dat u de noodzaak zag om ook op zondag post te laten bezorgen. De zondag is als rustdag door God ingesteld tot Zijn eer, maar is ook nuttig voor mens en dier. Met de instelling van de 7dagen en 24 uur economie is er heel wat onrust ontstaan. De nadelige effecten hiervan tekenen zich duidelijk af. Niet alleen voor de bedrijven, maar ook voor het personeel. Hopelijk dat er ingezien mag worden, dat er op deze weg geen zegen verwacht worden. Wij wensen u toe, dat ook voor u de zondag een rustdag mag worden. nb. Bij de vraag of wij het bedrijf aanbevelen hebben we i.v.m. de zondagsarbeid nee gezegd, mocht de proef geen voortgang hebben, dan kunnen we u bedrijf zeker aanbevelen.

Pluspunten

Goedkoopste snelle levering geen verzendkosten

Pluspunten

Keurig verpakt en op tijd kunnen ophalen

Maak van een relatief klein pakketje geen extra groot pakket. Hoewel het wel ten goede komt aan het niet kunnen beschadigen van het artikel.

Pluspunten

Prima waterkoker. Zeer snelle levering. Pluim voor Uw organisatie.C. v/d Zijden de Visser

Zou even niets kunnen opnoemen

Pluspunten

Mooie waterkoker. Mooie kleur. Handig dat hij kan draaien op de onderkant.

Maakt vrij veel herrie.

Pluspunten

kreeg mail van post.nl dat het pakket op het postkantoor af te halen was, terwijl thuisbezorging was afgesproken. Dit gaf onduidelijkheid. Werd wel thuis bezorgd, overigens