Pluspunten

Mooi plat design. Doet waar wij hem voor gekocht hebben, namelijk goed wegen en een heldere aflezing zonder dat je hem eerst een tik hoeft uit te delen. Zeer tevreden !

Wij hebben hem pas een paar dagen, maar tot nu toe zien wij geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle levering, goedkoopste.

Pluspunten

Pluspunten

Tot middernacht besteld is de volgende dag in huis. ongelooflijk. Compleet product, inclusief batterij, kabeltjes, fotopapier of printerinkt. top Netjes te woord gestaan aan de telefoon, nog een persoonlijk kaartje thuisgestuurd gekregen. Super service, ook retourzending wordt keurig afgehandeld

geen. echt niet.

Pluspunten

Scherp geprijsd en snelle levering!

Pluspunten

's-avonds om 21.30 besteld en de volgende dag in huis en dat bij de Sint drukte.... Belofte van verzending waargemaakt. Prima produkt. Niets op aan te merken. Mooi design.

T was nogal een kolossale doos..... er hadden wel 10 weegschalen in gekund.

Pluspunten

Snelle en nette levering Duidelijke statusinformatie Prettige wijze van communicatie

Pluspunten

Ultrasnelle levering (zondags besteld, maandag in huis!). Perfekte verpakking. Blijkt het enige internetwinkel in NL welke deze personenweegschaal (als beste getest door Stiftung Warentest) verkoopt. Daardoor helaas behoorlijk duurder als in Duitsland.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede communcatievia E-mail, duidelijke website, gratis SMSjes met info. Heel netjes en modern uitgevoerd.

Niet beweren dat het op zondag bezorgd wordt als jullie bezorgdienst van PostNL niet gegarandeerd kan leveren. Bovendien hebben die gelogen over dat ze 2x langs zijn geweest op de dag erna (en het dus bij postkantoor dumpen, want ze hebben echt maar tijd gehad om 1x langs te komen): we hebben dus nu de bestelde weegschaal nog steeds niet omdat we geen tijd hebben om zomaar tijdens werktijd bij een postkantoor langs te gaan.

Pluspunten

Prijs was goed in vergelijking met andere sites Bezorging zoals beloofd Prima product informatie Veel humor op de doos van de verzending.

De doos voor verzending was erg groot voor de verpakking. er hadden wel 6 weegschalen ingepast. Op de onderkant van de doos staat nu een idee om de doos om te knippen naar robot. Leuke suggestie. Misschien ook een link toevoegen naar filmpje hoe je dat kan doen? Is het een idee om de doos voorgedrukte handvaten mee te geven. Ze zijn ook ideaal als boekenverhuisdoor? dan zou z'n doos een heel lang leven gaan krijgen. En jullie nog heel lang een gratis reclame.

Pluspunten

heldere communicatie, snelle levering. Originele benadering en berichten op website, verpakking, etc.

Pluspunten

Snelle reactie, snelle levering en je word heel goed op de hoogte gehouden van de statis van je bestelling. Vond het zeer goed.

Pluspunten

Snelle levering en geen verzendkosten..

Geen.

Pluspunten

Alle coolblue shops zijn hetzelfde uitgevoerd dit zorgt voor duidelijkheid, zoals altijd ging alles perfect van bestellen tot thuisbezorgen.

Pluspunten

Ik heb vrijdagavond een bestelling gedaan die de volgende dag om de middag werd geleverd. Geen gedoe met parkeren en gemak dient de mens is mijn motto. Lekker vanuit je luie stoel winkelen.

Zoals het op de site staat is het in de praktijk ook. Derhalve heb ik niks op of aan te merken. Dus kan ik beslist geen verbeterpunten aandragen.

Pluspunten

's avonds om tien uur besteld, volgende ochtend rond de middag al geleverd. Goede communicatie per mail over facturatie en levering.

Doos was niet strak ingepakt,produkt had kunnen beschadigen (was gelukkig in orde)

Pluspunten

Overzichtelijke site, makkelijk bestelproces en supersnelle en correcte levering. Niets op aan te merken.

Pluspunten

Goede prijs, supersnelle levering

Pluspunten

Snelle service, al gooide Post Nl roet in t eten

Niet voor jullie, wel contact met Post nl kan beter ivm met de aanlevering, die vertraagd was en de valse info die ze gaven.

Pluspunten

Duidelijke website. Ruime keuze. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Uitstekende berichtgeving via email en mobiel. Supersnelle verzending. Echt een topzaak!

Pluspunten

Vlotte en correcte ver- en afwerking van het bestelde product. Goede uitleg over de gang van zaken. Prima.

Pluspunten

Snel Correct Netjes geleverd Post NL keurig op aangegeven tijdstip geleverd (dus niet voor niets thuis gebleven)

Pluspunten

Zaterdag besteld en zondag werd mijn pakket bezorgd. Helemaal top.

Pluspunten

Alles keurig uitgevoerd.