3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service!

Weegschaal had ik besteld. Alleen jammer dat ik dacht om het met de fiets op te halen. Mispoes ik Had de vrachtwagen wel mee kunnen nemen. Een enorme doos !!

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke bezorger!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb een weegschaal gekocht waarbij je ook het buikvet zou kunnen meten volgens de website, echter nu ik de weegschaal binnen heb blijkt dit niet te kunnen!

Pluspunten

Kennis van zaken, klantvriendelijk, snelle levering, goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Snellen en goede service

Pluspunten

Snelle levering. Product in goede orde ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Misschien iets meer de verpakkingen op maat. Nu heel veel loze ruimte in de doos.

Pluspunten

Goede service, snelle levering!

Pluspunten

Zeer snelle levering, overzichtelijk shop.

Gewoon zo door gaan

Pluspunten

Super goede service en snelle gratis levering. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de status van je pakketje.

Pluspunten

Erg goede service, mensen met humor, klant is Koning!

Als het geen inernetaankoop is, maar een aankoop in de winkel, dan zou het fijn zijn als er iemand is, die echt verstand heeft van het apparaat in kwestie Heb mee gemaakt dat ik zelf meer wist dan de verkoper. Verder geen tegenvallers. Overigens verschilt dit commentaar per plaats( en waarschijnlijk per persoon). Ooit een aankoop in Eindhoven gedaan(ging toen om een gopro) met fantastische uitleg over apparaat,Echteriemand in Amsterdam die een slechte uitleg gaf.(sony handycam).Verder fantastisch Coolblue, ga zo door met jullie klanten!!!

Pluspunten

Snelle levering. Goede informatie.

Pluspunten

Snel, duidelijk, goed

Geen. Tot nu toe

Pluspunten

Supersnelle bezorging !

Pluspunten

Duidelijke website. Informatieve filmpjes/demo's vind ik een groot pluspunt. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede snelle levering. Goed verpakt.

Ondanks wijziging adres gegevens toch mn oude adres gegevens op doos wat het lastig maakte bij PostNL ophaalpunt.

Pluspunten

Duidelijk, snel

Pluspunten

Bestel ongeveer 1 a 2x per maand iets bij cool Blue. Het aanbod is zeer ruim en de omschrijving van de producten uitgebreid. Dit helpt met het maken van een keuze. Daarnaast hebben ze gratis avond bezorging wat natuurlijk erg handig is als je doordeweeks gewoon moet werken/studeren/brak zijn.

Soms bestel ik een kleine dingen. Zoals een platte weegschaal en dat komt het in een gigantische doos van cool Blue. Zou mooi zijn als de transport doos meer aansluit op de inhoud om zo het milieu een beetje te ontzien.

Pluspunten

mooi op-tijd geleverd. netjes verpakt. niks beschadigd.

Betere vergelijk functies. spec beschrijving soms wat matig. achterlijk grote doos voor de grote van het pakketje wat erin zat. Maar dit is allemaal bijzaak.