Pluspunten
Snelle levering netjes verzocht.
Pluspunten
er werd bezorgd wat ik besteld had, heldere website, compleet aanbod
Verbeterpunten- op vrijdag 16:00 besteld, waar overal heel duidelijk vermeld stond: zaterdag bezorgd (de volgende dag) .- op zaterdag een update gekregen dat door een storing het pakketje een dag later bezorgd zou worden (zondag). - vervolgens werd het pakketje doodleuk op maandag voor de eerste keer aangeboden. Samenvattend: als je wat belooft, kom dat dan ook na. De reden waarom ik Coolblue koos, was de next-day delivery. Deze verzendtermijn had ik in iedere webshop kunnen krijgen.
Beste Jeroen, Bedankt voor je review en enorm balen dat het zo stroef gaat met de levering van jouw bestelling. Duizendmaal, duizendmaal excuses voor het ongemak. Dit is zeker niet de standaard waar wij voor staan en zeker ook niet de bedoeling. Helaas kunnen we dit proces niet voor je versnellen, anders hadden we dit graag gedaan. Je kunt ons een e-mail toesturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Als je daarbij ook jouw adresgegevens en ordernummer kunt vermelden, gaan we er direct achteraan voor je. Wij horen het graag van je. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Supersnel en netjes geregeld.
Pluspunten
snelle service, overzichtelijke shop.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima. Alles volgens afspraak. Op zondag geleverd!
Pluspunten
met een glimlach heb ik een mooie zaag gekocht voor een prima prijs. Daarmee werd mijn glimlach alleen maar breder. Maar zeker zo mooi is, dat ik helemaal niet opval met mijn glimlach, tussen al die andere mensen met dezelfde glimlach..........
Pluspunten
ik heb al meerdere keren grote apparaten bij Cool Blue gekocht, en iedere keer ervaar ik zeer positieve, behulpzame medewerkers. Bestelling is zonder uitzondering de volgende dag in huis. ook terugsturen is nooit een probleem, zelfs toen bij gebruik bleek dat het artikel niet geschikt was voor het doel waarvoor het was gekocht. De voorraadinformatie klopt altijd.
VerbeterpuntenIk zou het werkelijk niet weten, de medewerkers werken in mijn ervaring zeer lean en klantvriendelijk.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering goede update.
VerbeterpuntenRelevante accessories actief aanbieden.
Pluspunten
Veel voorraad ,Veel keuze,duidelijke omschrijvingen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prijs technisch oké
VerbeterpuntenOp tijd leveren!
Pluspunten
Service van Coolblue normaliter erg goed maar dit keer niet optijd bezorgd
VerbeterpuntenZoals boven aangegeven is het product vertraagd en nog niet geleverd. Wordt door dynalogic gedaan waar ik al problemen van ondervind zolang ik ze ken. Coolblue heeft aangegeven dat de bezorging vertraagd is maar er wordt verder niks verteld over wanneer de tafelzaag wel bezorgd wordt. Vanuit Coolblue ervaring is dit wel een (negatieve) uitzondering.
Beste Daan, Bedankt voor jouw review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend balen dat je jouw tafelzaag nog niet hebt ontvangen. We kunnen goed begrijpen dat je teleurgesteld bent, en we willen hiervoor onze oprechte excuses aanbieden. Zou je jouw ordernummer en adresgegevens kunnen doorgeven aan ons? Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. We pakken jouw bericht zo snel mogelijk op. We zien je reactie graag tegemoet. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Snel! Goede service. Scherpe prijzen.
Pluspunten
Absoluut een aanrader . Hier krijg je geen spijt van
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Zeer snel geleverd en goedkoop in aanschaf.
VerbeterpuntenGeen minpunten. Ga zo door en laat de concurent maar achter jullie.
Pluspunten
prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed
Verbeterpuntenpasvormframe is niet optimaal. om zaag te kunnen bevestigen heb ik moeten boren. dit was volgens mij niet de bedoeling
Pluspunten
Keurige en snelle levering, houd zich aan de afspraken.
VerbeterpuntenKan geen punten bedrnken
Pluspunten
goedkoop, snel geleverd en garantie
Verbeterpuntengeen ben helemaal tevreden
Pluspunten
een zeer goede service ook met vragen over problemen worden als het kan direct opgelost
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Pluspunten
Goede snelle service
Pluspunten
Groot aanbod
VerbeterpuntenMen schuift levertijd steeds met een dag op (4x) ook al is het op voorraad in de webshop!!! Incorrecte levertijd aanduiding in de webshop.
Beste Alfons, Heel erg bedankt voor het invullen van een review. Vervelend om te horen dat de levering zo lang op zich laat wachten. Dit is absoluut niet de bedoeling en hier willen wij onze oprechte excuses voor aanbieden. Wij hebben, op basis van jouw e-mailadres hier, meteen contact opgenomen met de bezorger om te achterhalen waar jouw pakket precies is en waarom dit nu nog steeds niet geleverd is. Daarnaast hebben wij een kleinigheidje naar jouw mailbox gestuurd om het lange wachten toch enigszins te verzachten. Wij gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het pakket toch snel geleverd wordt. Als je hier meer vragen over hebt, horen wij ze graag van je. Met vriendelijke groet, Coolblue