Pluspunten

snelle levering, zeer goed verpakt en goede prijsverhouding

Pluspunten

Overzichtelijk, ik vond vlug wat ik wilde hebben.

Pluspunten

doen precies wat ze beloven!

Pluspunten

Prima Website. Duidelijk en overzichtelijk met goede informatie over het product. Zeer snelle levering. En goede informatie óver de levering.

Pluspunten

Snel besteld, Bezorging snel in werking gezet. Bestelling is goed te volgen. Rap bezorgd. Alles verliep super correct!

Zou het niet weten. Zorg ervoor dat het zo blijft.

Pluspunten

- Extreem snelle levering - Ruim assortiment

- Meer filmpjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

* Snel en deskundig advies * Meedenkend, goede oplossingen en alternatieven. * Snel informatie voorziening bij bestelling / verzending, die ook klopt. * Medewerkers luisteren goed naar je vraag en nemen de tijd voor je. * Geen lange wachttijden * Kan bellen naar normaal telefoonnummer wat niks extra kost.

* Kunnen vaak de belofte in terugmailen niet nakomen * Bij specialistisch vraag kan er best wel dagen overheen gaan voordat een antwoord komt. * Prijzen kunnen hoger uitvallen dan in de omgeving voor hetzelfde product.

Pluspunten

super snelle levering, snelle en goede klantenservice, product reviews en product precies zoals omschreven.

GEEN! TOP!

Pluspunten

Zondagavond besteld. Maandag conform afspraak het pakketje af kunnen halen bij ophaalocatie.

Pluspunten

Perfecte service en zeer duidelijke productbeschrijving.

Pluspunten

alles verliep super goed!