Pluspunten

Snelle levering. Goed product

Pluspunten

Zéér snelle levering,bij bol.com 7dagen levertijd,bij coolblue volgende dag binnen

Pluspunten

Pluspunten

Belofte door jullie 100% waargemaakt.Ik ben voordat ik de afzuigkap bestelde,bij 4 zaken geweest maar niemand die kon leveren op zijn vroegst 14 dagen.Toen ben ik gaan googelen en kwam zodoende bij jullie firma terecht.Bleek ook nog goedkoper te zijn!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte bestelling

lamp binnen in kapot , kan door de bezorging maar zag erna uit dat dit langer was daar heel fitting ook kapot was. En dat er geen stekker bij zit .

Pluspunten

Website duidelijk en helder. Bestellen mogelijk zonder verplicht account aan te maken, dus makkelijk. Ook handig dat er mee te bestellen artikelen worden getoond zodat je niets kunt vergeten of iets wat je niet aan gedacht hebt mee kunt bestellen. Goede terugkoppeling over de status van je bestelling, supersnelle levering!!! Deze kritische dame is ontzettend positief, bedankt.

Omdat ik aan tien heb gegevenn en geen enkele opmerking kan. Nadenken weet ik ook niet hoe er wordt omgegaan met een klacht. Ik zie het als positief aangezien ik voor het eerst beleefd heb dat alles perfect verloopt.

geen