Pluspunten

Snelle en goede levering met gratis verzending!

Pluspunten

Snelle af levering en gunstige prijs, CoolBlue is een aanrader.

Pluspunten

super correct - geen oeverloos heen en weer corresponderen - bij mijn 1e en nu vorige aankoop gebruik gemaakt van 14d. bedenktijd. alles terugbetaald gekregen. nu moet de aankoop a.s. zaterdag gemonteerd worden. hoop dat alles goed verloopt. SUPERSNELLE LEVERING.,

Pluspunten

super met bezorgen. je kan precies zien de hoeveelste klant je bent bij het bezorgbedrijf, op een kaartje kan je ook zien waar de bezorger zich bevind op een bepaald tijdstip.zodat je weet of je nog tijd hebt om een boodschap te doen of nog snel de hond uit kan laten

geen

Pluspunten

Snel en overzichtelijke webshop

Pluspunten

Werkt perfect

Meer zuigkracht

Pluspunten

Keurig verpakt en zeer op tijd bezorgd

Pluspunten

snel, efficiënt en duidelijk

Pluspunten

snelle levering uitstekende aanduiding van bezorgings tijd stip , alle lof

geen

Pluspunten

Overzichtelijke site, goede info, nette prijzen en supersnel geleverd.

Pluspunten

Zeer snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Een ernstig minpunt: Het toesturen van een tweede kans/keus apparaat in een duidelijk beschadigde verpakking, terwijl er voor een nieuw apparaat was betaald (een afzuigkap). Een duidelijk pluspunt: Zeer vlotte oplossing van het probleem! Daarom ook een afvoerpijp voor die kap besteld. Deze arriveerde met een forse deuk in een overigens geheel gave verpakking. Dus die pijp is met deuk en al ingepakt! Ook dit probleem werd zeer efficiënt en vriendelijk opgelost. Daarom durf ik in de toekomst bij dit bedrijf nog wel weer een bestelling te plaatsen. Ik trek helaas dit soort zaken aan. In diezelfde week bij een webshop met een beoordeling van 9,6 (op een schaal van 1-10) een plafonnière met twee lampen besteld. Snelle levering, echter wel een plafonnière, maar geen lampen. En in de kap van de plafonnière zat een fabricagefout. Ook hier een uiterst adequate oplossing van de problemen! Wet van Murphy: Alles wat fout kan gaan, gaat dan ook fout.

Spreekt voor zich! Beter opletten in het magazijn! Dat was al twee keer nodig!

Pluspunten

Snelle en correcte levering, en gratis thuisbezorgd.

Geen. Ga zo door.

Pluspunten

Snelheid van levering

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit, ruime keuze,, duidelijke website, gratis verzending en snelle levering.

Zou het zo niet weten.

Pluspunten

Geweldig om geconfronteerd met een kapotte afzuigkap op vrijdag 10 uur s avonds via coolblue een afzuigkap te kunnen bestellen en die de volgende morgen thuis bezorgd te krijgen. Top

Pluspunten

Snelle bezorging en goedkoper dan de rest

Pluspunten

Snel vooral heb ik avond besteld volgende dag binnen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk bestellen

Info bij de producten is niet eenduidig. Bij de ene afzuigkap telt de 0-stand wel mee, bij de andere niet. Ipv 4 bleken het dus 3 standen + 0 Ook zou het filter uitwasbaar zijn zodat die niet steeds vernieuwd moest worden, Bij levering bleek dat er toch een filter in moet. Nadat ik per mail om duidelijkheid vroeg, kreeg ik die niet, slechts algemene en ontwijkende reacties. Ondanks dat ik al had aangegeven dat ik er niets voor voelde om de kap om te ruilen 1. Omdat hij al hing, 2, omdat ik de info op de site niet meer vertrouw en 3. Ik helemaal geen zin heb om weer in te pakken/terug te sturen/nieuwe afwachten/post aan de deur. was dat de enige 'oplossing' die werd geboden. 'Aan de specificaties is niet zoveel te doen.' Dat snap ik, maar wel aan de info die je erbij zet! Ik vind gewoon dat de info duidelijk moet zijn en moet kloppen als je online verkoopt. Punt.

Pluspunten

Service, afhandeling klachten, snelheid

Omschrijving tweedekans producten

Pluspunten

Snelle service, mooi afzuigkap.

Pluspunten

goede voorlichting en snelle service

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Heb ik niet ben tevreden !

Pluspunten

Snelle levering, correcte afhandeling