Pluspunten

Doet wat ze zeggen Product wordt snel geleverd

Pluspunten

gewoon een prima bedrijf.

Pluspunten

goede snelle service met kwaliteit producten.

geen

Pluspunten

Overzichtelijke site (Coolblue) , scherpe prijs, levering binnen 24 uur, duidelijke communicatie.

Verwarrend dat ik bij Coolblue koop en www.kookplaatstore.nl beoordeel.

Pluspunten

Telefonisch advies voor aankoop was super. De medewerker dacht goed mee over de mogelijkheden én vooral ook over het juiste model wat in onze bestaande keuken en gat in werkblad paste. Een dag later bezorger al aan de deur.

Pluspunten

Pluspunten

zeer snel en alles correct

Pluspunten

snelle levering. doen wat ze beloven.

Pluspunten

Alles snel en goed geregeld.

Pluspunten

Snelle levering super kookplaat

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering.

Zo doorgaan

Pluspunten

Goede telefonisch communicatie, bereikbaarheid, geeft vertrouwen, ontdanks dat het zelfde product duurder is dan elders, geeft t vertrouwen een beslissing. geen verzendkosten op de producten

nvt.

Pluspunten

Ruim aanbod en altijd een snelle levering, je wordt keurig per mail en per sms op de hoogte gebracht hoe laat je bestelling wordt geleverd.

Pluspunten

Goede snelle levering, scherpe prijs en goede info op website. Je wordt uistekend op de hoogte gehouden na je bestelling via mail.

Pluspunten

Pluspunten

Super snelle levering!

De bezorging door PostNL is wat minder. Ik zat heel braaf te wachten op de postbode, maar die naam niet eens de moeite bij me aan te bellen (ik woon op de 4e etage, geen lift) en bezorgde gelijk bij de buren op de 1e.

Pluspunten

Zeer snelle levering en niet duurder dan concurenten.

Geen.

Pluspunten

Snelle, accurate verwerking. Uitgebreide leveringsmogelijkheden.

Pluspunten

Er is gedaan wat er werd geschreven

Pluspunten

Behulpzaam en direct regelen wat er gedaan moet worden

Ga zo door

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Heb ik niet....nog niets geleverd gekregen

Bij onze keuze voor het product speelde de prijs, maar ook de bezorg dag een rol. Werd wel op de hoogte gehouden over de verwachte tijd van bezorging , speciaal thuusgebleven niemand geweest. Anderhalf uur later dan afgesproken werd ik gebeld dat ze aan de deur stonden en er niet open werd gedaan. Nee inmiddels was ik na bijna de hele dag thuis gezeten te hebben weggegaan. Of ik maar een nieuwe afspraak wilde maken.....nu moet ik weer een dag thuis gaan zitten. Nooit meer op deze manier

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ok

Aan cosumenten ook op zaterdag leveren. Mijn laptop wat op zaterdagmorgen om 2:00 in het depot in Amsterdam maar werd niet afgeleverd. Nu, op maandag wel.

Pluspunten

Lekker snel kunnen beschikken over je aankoop. En ook nog op de aangegeven tijd binnen. Prima service coolblue! En die gas op glas kookplaat is écht helemaal top voor een uitstekende prijs. Top isjop!