2 sterren: slechter dan verwacht

de levering van mijn bestelling ordernummer 17699569 is vertraagd. Was gepland op vrijdag 15 Juli, maar door een planning fout is het verzet naar maandag. Ik was er speciaal voor naar mijn nieuwe adres gereisd , dos voor niets. En ik ben pas over 2 weken in de gelegenheid de bestelling te ontvangen.... teleurgesteld dus want ik was afgegaan op de slogan : "vandaag besteld, morgen in huis !" ..

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke info op de site

De doos was op meerdere plaatsen kapot bij aflevering. Dus beter verpakken.

Pluspunten

Snelle levering Heldere informatie Vrolijke, humoristische toon die ik wel kan waarderen Goedkoop

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle reactie en snelle levertijd

jammer dat het apparaat exact op straat voor de deur is neergezet en niet naar binnen naar de keuken kan worden gebracht. mijn vrouw heeft de oven zelf moeten slepen. was een beetje domper op de blijheid om de oven te ontvangen

Pluspunten

Snel, goedkoop, goede staat van afleveren

Korte 'terugbreng' periode. Dat is jammer

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijk personeel in de winkels Goede kwaliteit

Onduidelijk welke producten wel/niet te bekijken zijn in de winkels Paar specificaties genoemd op de site komen niet helemaal overeen, maar die zijn niet per se van belang.

Pluspunten

Aangenaam verrast in alle opzichten, goede prijs, snelle levering, goed verpakt en geen verzendkosten.

Alles was ok.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie

Koekjes meeleveren voor de buren

Pluspunten

Vlot geleverd

Niets

Pluspunten

Alles ! Duidelijke site, hele duidelijke informatie omtrent levering en afspraak is afspraak. Zending is keurig netjes verpakt en op tijd afgeleverd.

Pluspunten

stekkers er aan laten. Heb nog nooit gezien of gehoord dat je er zelf een stekker aan moet zetten

Pluspunten

Duidelijke website. Goede communicatie na bestelling plaatsen en snelle levering uit voorraad.

Pluspunten

netjes en goede levering.

Pluspunten

Erg snelle levering, makkelijke website.

Pluspunten

10+

Pluspunten

Snelle levering en installatie

Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

Goede website, goede prijzen en zelfs op zondag geleverd. Echt super!

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Snelle communicatie, snelle levering, vriendelijk behulpzaam personeel

Mogelijkheid om achteraf te betalen zou fijn zijn, dan betaal je als je zeker weet dat je het goede in huis hebt en dat alles werkt.

Pluspunten

Coolblue is altijd snel en duidelijk, en heeft goed bereikbare klantenservice

Ik zou graag zien dat ook kleinere apparaten, zoals ovens of magnetrons, naar Coolblue Recycling kunnen worden opgestuurd.

Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

heldere website, we hebben ook gebeld daar het product niet geleverd was en werden netjes te woord gestaan. Ook avonds op de chat.

Ga na tot hoe laat PostNL kan bezorgen op een PostNL ophaalpunt, bij de bestelling wordt aangeven dat het hier na 16.00 uur afgehaald kan worden, dan volgt er een mail dat het na 15.00 uur voor u klaar ligt. Kom je op het afhaal punt is het niet aanwezig en wordt er ook aangeven dat PostNL nooit op maandag komt. Daarnaast geeft PostNL aan dat ze tot 21.30 uur kunnen bezorgen terwijl het PostNL punt op 18.00 uur sluit! We hebben op de chat nog nagevraagd of het nog werd geleverd deze maandag bij het PostNL ophaalpunt, we kregen echter bericht dat er stagnatie was bij PostNL. U zult begrijpen naar bovenstaande melding PostNL ophaalpunt dat, dat niet echt geloofwaardig klinkt, maar ik vertrouw op de eerlijkheid van u medewerker. Het gebied mij wel u kenbaar te maken dat het ophaal punt in een klein dorp is.