Pluspunten

Snelle levering, inbouw service ook dikke prima. Handig dat ze de oude apparaten meenemen.

Pluspunten

Prima oven ( Whirlpool AKP 469 IX ) veel meer mogelijkheden tov. oude oven van ± 18 jaar oud, en de prijs viel reuze mee. ook de snelle levering is een plus.

dit was onze eerste bestelling bij dit bedrijf,dus kan ik nog geen verbeterpunt aandragen.

Pluspunten

Behulpzaam bij vragen en duidelijke berichtgeving na aankoop.

Pluspunten

Snelle levering (de volgende dag), Goeie voorwaarden. Geen gezeur.

Pluspunten

Wij hebben de oven besteld en de volgende dag al in huis. Nog goedkoper dan in een winkel en precies zoals afgesproken. Blij mee.

Pluspunten

Je kunt er op vertrouwen. Meermaals wat besteld en nog nooit problemen gehad.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot dusverre is de bestelde oven niet geleverd. Derhalve kan ik geen positieve punten melden.

Maak waar wat je belooft: installeer binnen de beloofde termijn.

Pluspunten

Snelle en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle communicatie

Nakomen wat je garandeert. Zaterdag besteld en pas dinsdag in huis, terwijl we de oven zondag al in huis zouden moeten hebben. Ze zijn een 'onderzoek gestart', maar het heeft weinig opgeleverd. Zeer ontevreden over dit bedrijf en hun klantenservice.

Pluspunten

Prima telefonische aankoopbegeleiding, eenvoudig bestellen en snelle levering. Dit geldt overigens voor heel Coolblue.

Pluspunten

Pluspunten

Erg klantvriendelijk en super snel en vakkundig geleverd.

Pluspunten

Helder overzicht op de website, goede aanbiedingen en supersnelle levering. In 1 woord uitstekend!

Pluspunten

Net voor de Kerstdagen de oven kapot, Maandagavond hebben wij er rond 11 uur een nieuwe besteld. deze werd de volgende ochtend om half 12 bezorgd. Ook de prijs was goed. was wel ergens anders iets goedkoper maar de snelheid van bezorgen, de duidelijke website en de eerdere ervaringen met coolblue waren voor ons de reden om hm hier te bestellen

Pluspunten

Snelle levering ook voor de feestdagen! Fijn om te bestellen. Goede communicatie. Duidelijke site.

Op de site al aan geven dat vanwegen drukte van feestdagen het kan voor komen dat het paketje later aan kan komen.

Pluspunten

Overzichtelijk, snel en scherpe prijzen

Iets meer aanbod

Pluspunten

Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de bezorging. Vriendelijke bezorgers . Alleen maar positief. In het verleden ook bestellingen gedaan ook de volgende dag in huis.

Zou het niet weten

Pluspunten

Zeer snelle levering, bestelde producten zijn goed verpakt.

Pluspunten

Makkelijke zoek en vergelijkingsmogelijkheden op de site, scherpe prijzen en een flexibel leveringsschema.

Soms zou het leuk zijn in plaats van foto's ook bewegende beelden van producten te kunnen zien;

Pluspunten

Goedwerkende website, nette site to the point en geen onzinnige omschrijvingen.

Voor dit bedrijf zijn even geen verbeteringen te bedenken.

Pluspunten

De artikelen kunnen op een prima beoordeeld worden en deze zijn goed toegelicht. Levering was perfect geregeld. Geen minpunten

Pluspunten

Snelle levering .... super fijn !

Oude apparaat ging niet mee retour.... was niet van te voren gemeld. Misschien tip om bij aankoop de koper daarop te wijzen!

Pluspunten

Alles positief, snelle levering, goed verpakt etc.

Pluspunten

Snelle levering en correspondentie Duidelijke productinformatie

De mobiele versie van de site verbeteren

Pluspunten

Goede duidelijke service en snel geleverd