Pluspunten

Snelle service en duidelijke documentatie

Pluspunten

Bestelling helemaal kunnen volgen tot over de drempel. Oude apparatuur direct weer mee teruggenomen, dus ook geen nawerk meer. Geweldig.

Pluspunten

Makkelijk online bestellen met bestelhulp Razendsnelle levering Makkelijk achteraf betalen Helemaal top !

Pluspunten

Snelle levering ('s avonds om 22 uur besteld en de volgende dag om 11 uur bezorgd). Dmv berichtjes wordt je op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en 45 minuten voor bezorgen werd dit ook gemeld door de bezorger.

Geen.

Pluspunten

-Uitgebreide keuze en voorraad -Heel snelle levering (van een Siemens oven) -Levertijdstip klopt met de voorspelling

Pluspunten

Oven was het goedkoopst via deze site, bestelling dag na order geleverd en flexibel met afleveren (bij onze buren).

geen

Pluspunten

Duidelijke web-site- snelle levering- goede klanten informatie

Pluspunten

Zeer blij met de aankoop van mijn inventum oven snel geleverd en zeer tevreden over de kwaliteit

Pluspunten

Goed product, snelle levering, op beloofde tijd, zorgvuldig verpakt. Makkelijk bereikbaar om bezorgadres te veranderen, en toch volgende dag bezorgd!

Pluspunten

- Scherpe prijzen - Komen de afspraken gewoon na! - duidelijke informatie over verloop van levering

- Geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afwikkeling en bezorging de volgende dag Mooie oven!

De doos was erg beschadigt en er zit geen gebruiksaanwijzing bij. Verder dachten we dat we de oude oven mee terug konden geven dat stond aangegeven bij de bestelling maar de pakketdienst deed dit niet. Geldt alleen voor wasmachines en koelkasten was het commentaar.

Pluspunten

Het eerste grote voordeel van Coolblue en/of Ovenstore.nl is de goede mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken op een manier waarop je appels met appels vergelijkt. Door voor jou relevante eigenschappen te kiezen, zie je alleen de producten die voor jou relevant zijn. Als je vervolgens een overzicht hebt van de juiste producten, kan je die ook nog eens sorteren op eigenschappen die jij het belangrijkst vindt. Omdat je natuurlijk niet alles van alle eigenschappen van een product af weet, geeft Coolblue bovendien op slimme plekken handige uitleg. Coolblue is wellicht niet altijd de allergoedkoopste, maar zeker nooit duur. Voor een paar euro koop je echter wel de zekerheid van een betrouwbare winkel met goede service. Zo nemen ze oud, defect witgoed zonder vragen en zonder mokken gratis mee. Tel bij dat alles nog op dat Coolblue razendsnel en/of op een moment dat het jou uitkomt levert en uitgebreide en accurate status- en voorraadinformatie geeft en je hebt een webwinkel die een dikke 10 ruimschoots verdiend heeft. Coolblue heeft de moderne en klantgerichte webwinkel (te beginnen met PDAshop) uitgevonden.

...

Pluspunten

Supersnelle levering en een prima prijs voor het product!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

I got a 2 hour slot when I knew they would come by the house. This is much nicer than waiting around all day.

Pluspunten

overzichtelijke site, prima assortiment.

biedt niet aan dat jullie op zondag bezorgen om vervolgens pas maandag te bezorgen....

Pluspunten

Als het nodig is wordt e goed geholpen! En fatsoenlijk te word gestaan.

het laatste pakje van Cool blue/ovenstore kon moeilijk gevonden worden Zat in de doos van Inventum, dus niet herkenbaar als zending van Cool blue of ovenstore!

Pluspunten

ik vond het prettig winkelen bij jullie en snel in huis

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en scherpe prijs

Pluspunten

Bestelling was keurig op tijd en heel goed ingepakt. Ik ben zeer tevreden met de producten

Pluspunten

Bestelling werd netjes volgende ochtend bezorgd zoals beloofd! Prijs/kwaliteit verhouding is geweldig! Er is genoeg keuze zodat je niet gedwongen bent een peperdure oven te kopen als je dat liever niet wilt

Pluspunten

Besteld om 22:00 uur en volgende dag 11:15 afgeleverd. Prima. Post.nl was wel wat te laat, want hadden gezegd tussen 8:30 en 10:30 af te leveren.

Pluspunten

Snelle service, en duidelijke site, dus wij zijn zeer tevreden.

Geen verbeterpunten, alles is voor ons naar wens

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Cheaper delivery and installation service than other Online sellers.

Difficult finding and selecting the installation option while purchasing a product. I bought an installation oven and wasted a lot of time searching for the inbouw option. Response time from customer service is too slow. Logistics problems: the oven was supposed to be delivered today and I got a phone call from the mechanic. 30 min later, another call indicating my oven was not in the truck and could therefore not be delivered today. Frustrating!

Pluspunten

Prima behandeling, correcte en snelle aflevering!

Pluspunten

Goede service, top product. Zo geregeld, nu lekker taarten bakken!