2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gemakkelijk besteld, vriendelijke klantenservice

Belofte van gemaakte bezorgafspraak nakomen, niet op dag zelf, nadat ik vrijgenomen heb, per mail de afspraak verzetten naar tussen 08.00 en 20.00 de volgende dag. Hierna gebeld, vriendelijk te woord gestaan, werd gemaild voor oplossing (zo snel mogelijk). Toch maar thuisgebleven, waarna ik om 20.57 een mail krijg met precies dezelfde informatie die al had. Dit was bijna 3 uur nadat het pakketje uiteindelijk bezorgd zou moeten zijn. Uiteindelijk de volgende dag ook vrij moeten nemen om het pakket te ontvangen. Ik snap dat dit de fout is van Dynalogic maar daar ben ik geen klant van

Pluspunten

- Snelle levering - Veel product keuze - Fijne revieuws

- Minder drukke website, staat erg veel op één pagina

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

apparatuur in goede staat afgeleverd

ik heb gaskookplaat en inbouwoven ontvangen, doch ik heb enkel een faktuur van de gaskookplaat ontvangen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering door vriendelijke medewerkers. Oude apparaat zonder problemen mee kunnen geven.

Pluspunten

Zeer goede service

Ga zo door !

Pluspunten

Super communicatie, e-mail/sms. Vriendelijke bezorgers

Geen.

Pluspunten

Snelheid en correctheid

Pluspunten

Zeer snelle bezorging van de oven. Ook het tijdstip van aankomst kwam overeen met de email, inclusief een telefonische bevestiging . De bezorgers waren zeer vriendelijk. Groot voordeel: de oude oven en verpakkingsmateriaal werd meteen weer meegenomen.

Voor alsnog geen verbeterpunten.

Pluspunten

Komt belofte na, super kan niet beter, aan te bevelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en goede reviews.

Pluspunten

snel geleverd prima

geen

Pluspunten

Snelle levering, top

Pluspunten

Goed en snel geregeld.

Pluspunten

Betrouwbaar Snel Accuraat Soepel

Pluspunten

Very good web shop, works better than the rest, easier to filter and search. Easy to navigate, informative, good and easy product comparison... The delivery process is extremely good and useful and also very accurate!!! Top work! Like the "Tweedekans" products as well! It`s a fair bargain.

Unfortunately besides the top service, the price matters the most when it`s a web purchase. Keep up the good prices and sales as well!

Pluspunten

goede informatie, snelle afhandeling

geen

Pluspunten

Vriendelijk ,hulpvaardig, snel en correct.

Pluspunten

Prima afhandeling

Pluspunten

Duidelijke Website Meerdere betalingsmogelijkheden Zeer snelle en correcte levering Up-to-date info over levertijdstip

Pluspunten

Snelle levering,duidelijke en makkelijke website,goeie info en top prijzen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, Snelle levering. Veel keuze.

Ik ben niet echt te spreken over Dynalogic: de website is zo onduidelijk dat ik waarschijnlijk onnodig de bezorging uitgesteld heb. Ik kreeg een sms dat het donderdag bezorgd zou worden, tussen 8 en 20 uur. Om 12 uur zag ik nog geen melding dat de bezorger onderweg was, maar ook dat er nog een afspraak ingepland moest worden. Erg tegenstrijdig met het smsje. Aangezien vrijdag bezorgen geen optie was kon ik het pas zaterdag laten bezorgen. Vervolgens bezorgen ze het tot de deur terwijl op de website staat dat tot 4 hoog bezorgd zou worden (de oven moest 1 trap op ivm bovenwoning). Ze deden een slappe poging. Eerder zijn er gewoon koelkasten en wachmachines naar boven gegaan, dus ondanks dat het een smalle trap is zou de oven gewoon in verpakking naar biven kunnen. Uiteindelijk met hulp naar boven gekregen. Coolblue super, maar Dynalogic niet.

Pluspunten

zeer snelle levering en vriendelijke bezorgers. zaterdag besteld en maandagmorgen al bezorgd ik beveel het iedereen aan

Pluspunten

Tot nu toe altijd goede ervaringen met Coolblue. Ook met retourneren geen problemen gehad.