Pluspunten

Snelle levering, makkelijke installatie

Ik zou misschien iets meer vragen en dan de batterijen met een levensduur van 5 jaar bijlveren

Pluspunten

Goede beschrijving bij producten

Bij het duo pack (nest rookmelder) was het niet echt duidelijk dat er ook een V2 versie was.

Pluspunten

Bestellen en de volgende al in huis hebben, vriendelijke mail .

Heb ik niet

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering

Pluspunten

Upbeat communicatie en top levering

Een gevarieerdere playlist voor de wachttherapie. Come on, Jack Johnson? Die had ik zelf ook kunnen bedenken

Pluspunten

Zeer duidelijke website Ruime keus Handige instructie films

geen

Pluspunten

Zeer snelle en perfecte levering. Nu nog wachten op de installatie van de 'Toon'. Hoop dat dat ook zo voorspoedig verloopt.

Pluspunten

Een snelle levering en snelle afspraak voor installatie, en een zeer grappige bezorging van Coolblue...

Ten aanzien van bezorging...ik moest erg lachen dat ik via de mail zag dat het pakket bij de buren bezorgd was en ik hen een koekje verschuldigd was, wellicht een idee om op het pakket alsvast een boodschap voor de buren te zetten, mocht dit gebeuren, en dat is blijkbaar vaak. Oftewel de buren ontvangen je pakket en op de doos staat al een boodschap voor hun b.v. Bedankt buur voor het ontvangen van mijn pakket, ik kom het zo snel mogelijk halen, de buur ( het is maar een ideetje...)

Pluspunten

Al heel veel besteld en nog nooiteen klacht. Gehad. Altijd optijd geleverd.

Een trouweklantenkorting oid zou het aantrekkelijker maken zodat er soms niet wordt uitgeweken hoeft te worden naar een concurent.

Pluspunten

Perfecte afhandeling

Pluspunten

Product netjes op tijd de volgende dag al bezorgd zoals vermeld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op aangegeven tijd was pakje niet op afleveradres (Primera). Pas volgende dag aangekomen, maar dus wel voor Peit Snot naar Primera gereden.

Pluspunten

Overzichtelijke website Makkelijk te bestellen Veel betaalmogelijkheden Supersnelle levering

Eigenlijk niet

Pluspunten

Makkelijk zoeken op de site, snelle levering.

Pluspunten

levering is super op tijd en daar hou ik van, en ze hebben heel veel producten op voorraad dus de keuze is reuze

ga zo door

Pluspunten

Pluspunten

De fameuze afwikkeling blijft presteren

Tijdens het betalen en selecteren van een afhaalpunt zou het handig zijn als je de openingstijden van dit afhaalpunt direct kunt zien

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede professionele webshop.

Bij 1e keer order plaatsen kreeg ik foutmelding bij betaling. Toch ontving ik een orderbevestiging. Er volgende weliswaar geen leveringsbevestiging, maar kreeg verder geen bericht. Dus wist niet wat status was. Zelf gemaild.

Pluspunten

Zeer snel en accuraat geregeld, top!

Pluspunten

Supersnelle en goede service!

Pluspunten

Makkelijk en snel besteld. Erg relaxt dat je tot 0.00 uur kan bestellen en het de volgende dag in huis is! Vervolgens een goede en duidelijke communicatie m.b.t. de verzendstatus etc.

Pluspunten

Duidelijke website

Keuze van bezorg punt was niet beschikbaar. Postbode had het pakketje buiten achtergelaten. Met dit weer niet echt blij mee! Gelukkig is de doos nagenoeg droog gebleven. Ik had het pakketje graag opgehaald op postkantoor of ander post punt. Mvg Steven

Pluspunten

Snelle leverting Precies aangegeven wanneer er een product leverbaar is Precies aangeven wanneer een nieuw product bij je thuis zou zijn

Sommige reviews zijn achterhaald, denk door firmware updates.