Pluspunten

Snel en goed! Zondagavond besteld, maandag in huis!

Pluspunten

Snelheid levering

Pluspunten

Het geleverde product werkt uitstekend!

Pluspunten

Leveringsnelheid met goede ophaal punten

Kan niets bedenken

Pluspunten

no nonsence betrouwbaar goede communicatie doet wat het belooft

pakketbezorging op het afgesproken tijdstip wil ik mijn aardige, hardwerkende pakketbezorger niet aanrekenen hij krijgt gewoon te weinig betaald ben best bereid om hiervoor wat meer te betalen

Pluspunten

Snelle levering. Geen gedoe.

Het zou fijn zijn als je zelf kon bepalen tijdens welk tijdslot van bijv 120 minuten de bestelling wordt geleverd.

Pluspunten

Pluspunten

Snel, duidelijk, to the point! Bestellen tot 24 uur...volgende dag om 10 uur al in huis!

Ik zou het zelf niet beter kunnen doen! Dus geen verbeterpunten waar ik op kan komen.

Pluspunten

Vanuit het bedrijf alles perfect geregeld, betaling , vezending, communicatie etc. Zaterdagavond besteld en dan toch zondag geleverd. Netjes verpakt en alles werkt. toppie.

PostNl zou het pakketje leveren tussen 13:50 en 15:50 hier krijg je en sms van wat ik op zich geweldig vind ook op de pc is het pakketje goed te volgen alleen om 15:50 was de bezorger er nog niet, ik was extra naar huis gekomen en moest dringend weg en dacht dat ze zich wel aan de tijden zouden houden die ik per sms ontvangen had 16:15 kon ik niet langer wachten. Misschien kwam hij helemaal niet? achteraf was de bezorger er om 17 uur en heeft het pakketje aan de buren afgegeven die er toevallig waren. Waarom niet een sms met de mededeling dat het later wordt? dan weet je wat, ik vond het erg vervelend.

Pluspunten

een perfecte ervaring. goede feedback, snelle levering. afspraak is afspraak. chapeau

blijf zo

Pluspunten

zaterdag avond laat besteld - zondag in huis - super service

Pluspunten

perfecte afhandeling

Pluspunten

Snelle levering! Fijne website en netjes verzonden.

Pluspunten

Pluspunten

Het is altijd lekker als een bedrijf gewoon doet wat het zegt te doen. Mijn levering gebeurde zonder enig probleem en helaas is dat neit iets waar je op mag rekenen. Hier wel. Top bedrijf!

Geen enkele

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en duidelijke communicatie over de status van de bestelling.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Wellicht bedrijfs brochure in de doos met de verpakking doen

Pluspunten

Snele levering en een erg goede klantenservice

Pluspunten

altijd correct en snelle levering. Ook kundige medewerker aan d etelefoon

Prijsstelling zou wat lager kunnen, ook ondanks de goede service en kwaliteit. Introduceer een vaste klanten korting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed ingepakt

Er wordt gezegd: voor 22.00 besteld, morgen bezorgd. Maar dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn. Niet de schuld van CoolBlue, maar wel van PostNL. Echter CoolBlue zet het wel hard op de site. Dus dan moeten ze dat ook waarmaken.

Pluspunten

Snel, betrouwbaar.

Pluspunten

snel en eenvoudig te bestellen; goede informatie mbt levering; snelle levering, alleen tijdstip was niet juist. Goede prijs

houdt een ruimere besteltijd aan, de levering was ruim 2,5 uur na de aangegeven tijd

Pluspunten

Super snel. Ook op zondag afleveren !