Pluspunten
Verbeterpuntenafleveren tot aan de voordeur is noet prettig. ik was nl. als vrouw alleen thuis en het pakket was erg zwaar, kon het niet tillen. Heb er een half uur over gedaan om het naar binnen te kunnen schuiven. (zwembad)
Pluspunten
Sunnytent gekocht, super product en zeer snelle levering, zelfs op zondag !
Pluspunten
Snelle levering,gratis verzending
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Profesionele levering
Pluspunten
Snel en secuur
de toegezegde levering wordt keer op keer niet verricht. er komen mensen aan de deur die de spullen niet bij zich hebben. vervolgens horen we niets meer maar betalen we wel.
Beste meneer/mevrouw, Wat onwijs vervelend om te moeten zien dat we onze beloftes niet waar hebben kunnen maken. Vanwege de immense drukte van de afgelopen dagen, hebben een aantal pakketten, waaronder de jouwe, te maken gehad met een vertraging . Dit heeft natuurlijkerwijs ook een impact gehad op onze reactietijd. Waarvoor onze excuses. Hopelijk heb je je pakket al in ontvangst kunnen nemen. Mochten we nog wat voor je kunnen betekenen, horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Coolblue
Afspraken nakomen
Pluspunten
Bij deze bestelling kan ik geen positieve punten bedenken.
VerbeterpuntenSchreeuw wat minder hard van de daken dat je zo goed bent en de volgende dag levert. Juist voor de snelle levering dit bedrijf gekozen, maar de bestelling kwam 2 dagen later.
Als bij een product staat; morgen in huis dan moet je dat waar kunnen maken en garanderen. Een bedrijf dat veel investeerd in techniek rondom een webshop, moet dat dynamischer kunnen maken. Tot 2x toe zou het bezorgd worden wat niet is gebeurd. Inmiddels 4 dgn later en nog niets. Ben benieuwd of het morgen wel komt....
Hoi Jeroen, Bedankt voor je feedback. Erg vervelend dat jouw bestelling te laat is binnengekomen. Dit kan goed kloppen aangezien er vorige week een tal van storingen zijn geweest bij onze logistieke partner. Daardoor hebben een aantal pakketten vertraging opgelopen, helaas, waaronder de jouwe. Maar dit is zeker niet de service die je van ons mag verwachten. Onze excuses voor het ongemak. Graag kijken wij mee naar een passende oplossing. Zou je een e-mail naar [email protected] kunnen sturen met daarin een beschrijving van je ervaring. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Snel geleverd!
VerbeterpuntenGeen
Houd je aan de aangegeven levertijd. Het zou binnen een dag bezorgd worden en nu wachten we al vier dagen
Hey Lieke, Bedankt voor je review. Ongelooflijk vervelend om te horen dat jij jouw pakket niet op de afgesproken datum hebt ontvangen. Dat is niet wat je van ons mag verwachten en daar willen wij onze excuses voor aanbieden. Het afgelopen weekend hebben wij last gehad van flink wat bezorgingsproblemen waardoor er een hoop pakketten waren vertraagd. Helaas ben jij daar de dupe van geworden. Wij gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij snel van jouw bestelling kunt genieten. Als je hier verder nog vragen of opmerkingen over hebt, horen wij ze heel graag van je via [email protected]. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Er zou zaterdags een nieuwe zwembadfilter geleverd worden, maar helaas. Omdat er zondags ook via coolblue geleverd word zeiden ze dan komt het zondag, maar ook zondag helaas niks ontvangen. Hopelijk komt het nu vandaag wel binnen?? Want anders kunnen we het zwembad (3400 liter), op den duur weer opnieuw gaan vullen.
Beste familie Kaijser, Wat ontzettend balen dat jouw nieuwe zwembadfilter vertraagd is. Helaas zijn een aantal bestellingen flink vertraagd, door grote onverwachte drukte. Jouw bestelling was er daar één van. We hebben de status van jouw bestelling nagekeken en hij is onderweg jouw kant op! Hij kan er elk moment zijn. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle levering.Goede berichtgeveving via mail en aanpassing van levertijd.
VerbeterpuntenHet product was aan de onderzijde open gelukkig was het product onbeschadigd.Volgens de chauffeur gebeurde dit vaker.
Pluspunten
Snelle verzending
Pluspunten
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Hele snelle levering en een perfect tracking systeem
Pluspunten
Service, kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Goede prijs en zeer snel geleverd, top!
Pluspunten
Snelle levering, doen wat ze beloven!
VerbeterpuntenGern
Pluspunten
Niks te verbeteren
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed verpakt, super snelle levering, product in perfecte staat.
Pluspunten
Super snelle en goede levering