Pluspunten

Het bedrijf leverd snel en netjes op de agsproken locatie. De produckten zijn netjes verpakt. Ik ben heel tevrede over coolblue.

Nee

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. 's avonds besteld, de andere morgen al in huis !

Pluspunten

Goede en duidelijke uitleg Jonge en actieve uitstraling goede client service: o.a geen gezeur bij retour mits valide Strakke prijzen

Houd deze standaard aan

Pluspunten

Snelle levering Netjes spullen op voorraad Ze hebben heel veel keuzes

Ik noem dit meer een tip: Ik heb van de week de ps VR bestelt met de benodigde accessoires erbij, dan ben je natuurlijk zo benieuwd dat je het zo snel mogelijk wilt hebben. mijn bestelling was met 1 werkdag vertraagd bij PostNL, niet de schuld van coolblue natuurlijk want zij hebben hartstikke goed hun werk vericht, maar misschien dat jullie dit met PostNL moeten overleggen want coolblue belooft natuurlijk hun klanten dat het de volgende dag gewoon voor je deur ligt. Ik wil nu niet zo'n zeikerig persoon wezen want het maakt mij ook verder niks uit heb het pakketje toch gehad, maar je hebt ook mensen er tussen zitten die heel kritisch zijn op dit soort punten. Voor de rest vind ik coolblue helemaal top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Beleefd, snelle levering

n.v.t

Pluspunten

Snelle afhandeling van de aankoop, duidelijke communicatie en een mooi aanbod aan producten.

Ik heb nig te weinig koop ervaring om verbeter punten door te kunnen geven.

Pluspunten

komen hun afspraak na

geen

Pluspunten

snelle levering en top service

Pluspunten

Snelle en goede levering.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Pluspunten

Snel geleverd goede service

Nee

Pluspunten

Snelle levering, product op voorraad, goedkoper zelfs dan bij de concurrent! Top!

Pluspunten

Snel en alles tot in de puntjes verzorgd.

Zou het niet weten

Pluspunten

Snelle levering. Moeiteloos bestellen.

Uitbreiding assortiment.

Pluspunten

Goede service Snelle levering Niet moeilijk bij retour