Ik koop alles bij Coolblue, niet altijd de goedkoopste (maar zeker niet de duurste), maar hun service is top!

Blij met Coolblue

Bij het vinden van een robotstofzuiger zag ik door de bomen het bos niet meer maar op de website van Coolblue vond ik veel praktische informatie en kon ik de stofzuigers goed vergelijken. Ook de reviews zijn erg fijn. De email van Coolblue na het bestellen vond ik leuk en attent en de Eufy Omni 28 was er de volgende dag al.

Slechte klantenservice

Tv gekocht die volgende dag geleverd zou worden. Helaas geen tv de volgende dag. Totaal ongeïnteresseerde klantenservice helemaal geen zin om mij te helpen met een oplossing. Moest maar klacht indienen. Zeker gedaan daarna redelijk geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klantenservice medewerker

Gewoon perfect

Duidelijke website, makkelijk bestelproces, snelle levering, prima op de hoogte gehouden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Veel te hoge adviesprijs, is misleidend.

Kortgeleden kon ht ik bij u een scheerapparaat Braun Serie 8 8517 S voor €175 de erbij vermelde doorgestreepte adviesprijs was € 309,99 !! Dat vond ik dus een fantastisch aanbod en besloot te kopen, waarmee uw doel bereikt was. Echter dit apparaat is op alle andere websites vrijwel even gunstig in prijs, het was dus geen uitzonderlijk aanbod, daarbij komt dat dit apparaat nooit € 309,99 gekost heeft.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nooit meer een misleidende adviesprijs vermelden.

Klantgericht

Zeer vriendelijk en toeschietelijk bij vinden van oplossingen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijk, snel en oog voor hergebruik

Makkelijk om een keuze te maken uit laptops, heel snel in huis en (mss het allerbelangrijkste) het actief aanbieden van prima tweede kans producten!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, ik ben al fan

Prima ervaring.

Prettig om hier te kopen. Een softwarepakket. Het was mij alleen niet duidelijk geworden bij de bestelling hoe er er werd geleverd download of pakket. Het werd pakket via DHL. Prima allemaal. Ik wilde de vraag over levering stellen aan de helpdesk. Na een half vreselijke muziek en iemand die steeds riep dat ze in gesprek zijn heb ik de moed opgegeven. Iets duidelijke aangeven hoe er wordt geleverd zou heel prettig zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Prima gegaan

Ivm de hittegolf die er aankomt, heb ik een mobiele airco gekocht voor mijn moeder van 83. De keuze was snel gegaan. De levering ging prima.. Installatie ging prima.. Super!!

Het was prima maar duur

Ik heb bewust gekozen voor Coolblue wetende dat het wat duurder is, met de gedachte dat de bezorging en oud apparaat retour top geregeld is. Hij werd uiteindelijk door Post NL bezorgd, keurig op tijd en prima voor de deur, dus daarover verder geen klachten. Alleen zie ik in het vervolg geen reden om meer te betalen voor Coolblue als die extra service eraf gaat. Op sommige plekken was het apparaat namelijk 150-200 euro goedkoper. Vandaar dat ik geen 5 sterren heb gegeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven

Altijd 100%

Ik heb nog nooit een bestelling ontvangen die niet 100% in orde was. Altijd razendsnel geleverd, goede service, helemaal goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

gewoon steen goed

Zo als het hort

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Heel jammer dat jullie niet meer helpen met overzetten van bestanden van oude naar nieuwe iPad

De verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam, maar service om de bestanden van oude naar nieuwe iPad over te zetten, leveren jullie niet meer. De vorige keer nog wel. Daarom kwam ik terug. Nu heb ik hem wel gekocht en met veel gedoe is het mij gelukt om de bestanden over te zetten. Ik heb Coolblue hoog zitten, maar de volgende keer zal ik naar een winkel gaan waar de service nog wel wordt geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven. Service wèl weer gaan leveren

Geweldig snel geleverd

Had een nieuwe pan besteld en de volgende ochtend werd deze al gebracht! Helemaal top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Meteen kunnen gebruiken

Behulpzaam

Vriendelijke mensen die er van alles aan deden me behulpzaam te zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Coolblue wordt er niet goedkoper op

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Positive experience and helpful staff

I picked up a laptop in store. The process was very efficient and the staff in store were kind and helpful.

• N/A

Na het bestellen snel bezorgd!

Droger stuk, nieuwe besteld, snel bezorgd! Ze namen de oude droger mee. Enige minpunt is dat de verpakking van de nieuwe droger niet werd meegenomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verpakkingsmateriaal van nieuw product meenemen

De installatie van de zonnepanelen ging mis.

De installatie ging mis en ze konden de… De installatie ging mis en ze konden de klus niet in één dag klaren. De installateurs zeiden dat ze later zouden komen om de klus af te maken, maar niemand weet wanneer ze de volgende installatiedag zullen plannen. De omvormers zijn daar geïnstalleerd, maar omdat de klus nog niet is afgerond, liggen ze open voor mogelijke schade. We zijn enorm teleurgesteld. De klantenservice is ook niet behulpzaam en reageert traag. Van alle andere bedrijven hebben we gekozen voor Coolblue vanwege hun reputatie, maar ik wou dat ik een ander bedrijf had gekozen. Ik zou niet met dit bedrijf in zee gaan en ik wou dat ik mijn geld terugkreeg. Heel erg teleurgesteld.

toppie

rillingen over de rug, alles heel goed gelopen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede site, snelle bezorging, goed product

Goede site, snelle bezorging, goed product. GreenPan Slowcooker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ga zeker nog een keer hier bestellen!!

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke site. Erg snelle service en goed betaalbaar.

Geweldig bedrijf.

De Remington tondeuze is een uitstekend app.

geheel volgens afspraak

64 Weena