• N/A

Duidelijke uitleg, makkelijk om te bestellen en snel geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

De volgende dag in huis zoals beloofd

Vandaag het koffie apparaat kapot, de volgende dag weer koffie in mijn nieuwe ajura.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super snel, verwachtte product.

Top geregeld

Makkelijk bestellen snelle levering

Goed en snel

opgehaald in de winkel in almaar goed geholpen en zeer vriendelijk

Uitstekend service

Uitstekend service en betrokkenheid. Zeer vriendelijk en benaderbaar.

Zeer fijn

Snel geleverd , betaaldbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? 2 mensen laten installeren

Met glimlach de winkel verlaten.

De dag ervoor nog naar het Oostplein gegaan. Uit gewoonte, want ik had wel over de verhuizing gelezen. Fijn pand op de Hoogstraat. Uitnodigend en in de loop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snelle levering en alles in orde

Fijn dat het zo snel in huis was en ik nu van de surroundklanken kan genieten!

Snel, vriendelijk

Snelle levering vriendelijke bezorging!

Waarom

De levering en service volgens de Coolblue normen, MAAR WAAROM ALLES IN HET ENGELS. Daarom de lage beoordeling

• NEDERLANDS communiceren

Zoals altijd goed op tijd en niet te duur

Duidelijke wat je mag verwachten, concurrerende prijs, goed assortiment. Ik kijk altijd eerst bij CoolBlue, daarna op tweakers wat de andere winkels qua prijs doen; waarna ik de bestelling toch bij CoolBlue doe.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het Apple service punt weer terug brengen in de winkels.

Laat het weten als ik het ontvangen heb

Zie boven

Snelle levering.

Fijn personeel en service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel bezorgd ondanks de kerst drukte

Top, snel bezorgd dus ik kom snel genieten van de koffie!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had een issue met mijn kadokaart maar dit werd meteen opgelost door de klantenservice. De eerste paar vragen praat je met een chatbot, maar ook deze kon mij prima begrijpen. Top klantenservice!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Voelde als een gewaardeerde klant

Prettig hoe de verkoper ons benaderde en met veel geduld zoeken naar de juiste product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel byzonder gebracht op de fiets

Prima service!

Na de aankoop krijg je nog veel info/ gebruiksaanwijzingendie erg nuttig zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Telefonisch contact kan beter. Het duurt erg lang voor dat je iemand aan de lijn hebt.

Coolblue is zo lekker betrouwbaar

Coolblue is niet altijd de goedkoopste en dat is prima. De service is zo goed en snel dat ik zo vaak mogelijk voor Coolblue kies. Ik heb nu bijvoorbeeld een te grote blender besteld. Gratis terugsturen, echt binnen een dag melding dat de te grote blender terug ontvangen is en een dag later mijn geld terug. En de kleinere nieuwe is inmiddels ook al binnen. Een tweedekansje met zogenaamd krassen. Nou, ik zag die krassen echt niet. Toch mooi nog 50 euro korting. I love it en nu hebben we de blender die perfect bij ons past.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima, zorgvuldige en betrouwbare service

Hele snelle en betrouwbare service en heldere communicatie over levering en verdere procedures over garantie en retourneren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

CoolBlue goed, bezorging slecht.

Bestellen en afrekenen ging prima. Maar de voor 24 uur besteld morgen in huis belofte heeft CoolBlue nog nooit waar gemaakt. Al de zoveelste keer dat op het laatste moment de levering “niet mogelijk” is. Een andere standaard smoes van DHL is dat ze me niet thuis aantroffen terwijl ik de gehele dag voor het raam aan het werk was en ze zeker niet langs geweest zijn. Niet iets beloven als je het niet waar kan maker!!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nooit iets beloven als je het niet waar kan maken

Alles helemaal goed gegaan en volgens afspraak

Xxxx

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Xxx