4 tandenborstels gekocht. 2 defect bij aankomst. Al langer klant bij Coolblue maar dit heb ik echt nog nooit meegemaakt
Hey Jordy, Bedankt voor het schrijven van je review! Wat vreemd dat 2 artikelen stuk waren bij aankomst. Dit is zeker niet iets wat je van ons kan verwachten. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice voor een oplossing? We hopen je snel weer een mooie witte glimlach te kunnen bezorgen. Met vriendelijke groet, Coolblue
2x de belofte morgen komt het pakketje. Maar na 4 dagen was het er
Beste René, Bedankt voor het schrijven van je review. Vervelend om te lezen dat je pakketje vertraagd is geraakt bij de bezorgdienst. Momenteel is het erg druk bij PostNL waardoor je pakketje vertraagd kan raken. We proberen je hier altijd zo goed mogelijk hierover te informeren. Onze excuses voor het ongemak hierin. Neem vooral contact met ons op als je hier nog vragen over hebt! Met vriendelijke groet, Coolblue
Besteld en netjes geleverd, enig minpuntje verpakking had wel iets minder gemogen……
Op 2e Pinksterdag telefoon besteld, op dinsdagmiddag ak in huis. Helemaal top
Alles klopte
De medewerker wil de wasmachine niet naar de badkamer brengen. Dan had ik moeten betalen voor deze service. Dat vind ik jammer.
Al enige jaren klant en nog nooit ook maar één negatieve ervaring of probleem gehad.
Makkelijke site, goede prijs en snel geleverd
niets is verplicht
Ik had mijn bestelling al pre-order geplaatst. Ik kreeg wel, maar een paar uur van te voren een e-mail dat ik mijn bestelling kon ophalen. Het ophalen is goed verlopen.
Vanaf 12:00 uur kon ik mijn bestelling ophalen in de winkel in Groningen. Door een logistieke fout kwam de vrachtwagen pas om 12:00 uur aan waardoor er een enorme wachtrij ontstond want die vrachtwagen moest eerst gelost worden.
Hoi René, Dank je wel voor je eerlijke review en fijn dat je ondanks de vertraging alsnog een “ja” hebt gegeven op de aanbeveling. Het is natuurlijk ontzettend vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten, zeker als je juist op tijd komt om je bestelling op te halen. Dat er dan eerst nog een vrachtwagen gelost moet worden, snappen we dat dat frustrerend is. Helemaal op een druk moment als na Pinksteren. We willen je bedanken voor je geduld én voor je begrip dat het om een eenmalige misser ging. Achter de schermen doen we er alles aan om dit soort situaties te voorkomen en met jouw feedback kunnen we dat weer beter doen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben of tegen iets aanlopen, dan staan we natuurlijk gewoon voor je klaar. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Vriendelijk
The products is good. when I order the fridge it was doorstep delivery but the delivery company say that it's not allowed, they left it in front of the building and left. It was one floor.
Hi Ibrahem, Glad you’re happy with the product, but we get that the delivery part was a letdown. Especially when a big item like a fridge is left outside your building. That’s not the experience we want you to have. For American-style fridges, we unfortunately don’t deliver them up the stairs. This is clearly mentioned on our website during the order process, but we understand it might still come as an unpleasant surprise. This is due to the size and the weight of these products. If it’s just one floor, it can feel a bit unreasonable, but the delivery team has to follow the guidelines for these types of products, to ensure their safety. Greetings, Coolblue
Wat een slecht bedrijf. Hier bestel ik nooit niks meer. Ik betaal 1000,- ,betaal iets extra om te leveren binnen bepaald tijdsblok. Vervolgens is de status gewijzigd in bezorgt bij de buren op 31a (wij wonen op 24). 31a bestaat überhaupt niet. De buren hebben niets ontvangen. Ik meld dit en er wordt een onderzoek opgestart wat 3 weken kan duren. Als Coolblue werkelijk service zou bieden, dan zouden zij een nieuwe moeten sturen en het verder uitvechten met PostNL. WAARDELOOS!
Hoi Mark, Dat klinkt als een bijzonder frustrerende situatie, en we snappen heel goed dat je boos bent. Je betaalt een flink bedrag, kiest bewust voor een tijdsblok, en dan raakt je pakket ook nog eens zoek. En dan die 2 weken wachttijd voor het onderzoek… daar word je inderdaad niet vrolijk van. We zouden het ook het liefst anders zien: direct een nieuwe sturen en jou niet laten wachten. Alleen zolang het onderzoek loopt, weten we nog niet of het pakket misschien tóch nog boven water komt, of wat er precies is misgegaan. En bij zulke dure producten moeten we die uitkomst eerst even afwachten voordat we tot een oplossing kunnen overgaan. Niet ideaal, absoluut niet. Maar als je intussen iets hoort, of we kunnen meekijken, neem dan vooral contact op met de klantenservice. We helpen je daar graag verder. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik heb aangegeven mijn pakket in Diemen (Bruna) te willen ontvangen. Dit is twee keer veranderd, nu ligt mijn pakket in Amsterdam West en moet ik een behoorlijke afstand afleggen om het op te halen. Te gek voor woorden, post.nl een waardeloos bedrijf, stop met dit bedrijf!! Raymond de Mortier
Hoi Raymond, Dat is flink balen. Je kiest bewust een afhaalpunt in de buurt, en dan moet je alsnog een stuk reizen om je pakket op te halen. We snappen heel goed dat je daar niet blij van wordt. We geven jouw gekozen afhaalpunt altijd goed door aan PostNL, maar helaas kunnen zij in sommige gevallen het pakket alsnog omleiden, bijvoorbeeld als het oorspronkelijke punt vol is of tijdelijk niet beschikbaar. Dat maakt het er voor jou niet makkelijker op, en dat spijt ons. Als je dit soort gedoe in de toekomst wilt voorkomen, kun je bij het bestellen ook kiezen voor levering bij een Coolblue-winkel of direct thuis. Maar voor nu: laat het gerust weten als we nog iets voor je kunnen doen! Met vriendelijke groet, Coolblue.
Bijzonder dat de eerstvolgende dag na de bestelling het pakket ook daadwerkelijk in ontvangst kan worden genomen. SUPER service ;-)
That was a perfect experience for me. They were very kindly and helpfull. Coolblue always will be 1. option for me.
Bestellen ging vlot alleen Dhl bij het verkeerde adres bezorgd. Voordat je Coolblue dan aan de telefoon hebt. Ben je een uur verder.
veel keuze goede uitleg over het product dat ik wil kopen goede service klant vriendelijke mede werkers
Coolblue is the GOAT. they always show up on time and the delivery people are always so friendly, smart and capable.
Bij het online kopen wordt de druk opgevoerd: koop binnen 3 uren voor levering de volgende dag. Had t product ook de volgende dag nodig. Krijg de volgende dag een e-mail dat door drukte dit niet gaat lukken. 4 dagen later zal t geleverd worden. Nu afwachten.
Hoi Humphrey, Balen dat jouw pakketje zoveel vertraging heeft opgelopen. We willen je verzekeren dat jouw pakketje op tijd ons magazijn uit was. Het is alleen erg druk bij de bezorgpartners. Daardoor heeft jouw pakketje 1 bezorgdag vertraging opgelopen. Door het pinksterweekend betekend dit automatisch meerdere dagen vertraging. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat je jouw pakketje inmiddels goed hebt ontvangen. Met een glimlach, Coolblue
Vandaag besteld, morgen echt geleverd. Belletje wanneer ze eraan komen. Vooraf een mail met een tijdsdeel. Super aardige bezorgers. Top!!
Afgelopen vrijdag voor 250 euro besteld met de belofte dat het zaterdag bezorgt word. Geen duidelijke updates van de bezorging. Eerst email dat het zondag komt, op de website is het nog niet eens ingepakt? Vandaag eindelijk een bericht van DHL dat het morgen komt oftewel 4 dagen te laat. Nu maar hopen morgen iets te ontvangen, Kortom niet blij met deze gang van zaken.
Hoi Fred, Wat jammer om te lezen dat de bezorging van jouw pakketje zoveel tijd in beslag heeft genomen. We willen je verzekeren dat wij jouw pakketje op tijd hebben verzonden. Door het pinksterweekend hebben veel bezorgdiensten alleen wat vertraging. Ook was bezorging op zondag en maandag niet mogelijk. Vertraging loopt hierdoor al snel op. Onze excuses voor het ongemak. Hopelijk heb je jouw pakketje inmiddels in huis. Met een glimlach, Coolblue
Overzichtelijke website en prima keuzemogelijkheden voor bezorging
Eerst best lang wachten om aan de beurt te zijn op de zaterdagmiddag voor Pinksteren, maar vervolgens: wat een verademing om een keer zo vakkundig , onpartijdig, onbaatzuchtig en vriendelijk geholpen te worden. De medewerkster heeft alle opties zorgvuldig en met humor met mij doorgenomen, terwijl ik best een veeleisende klant ben. Ze verdient de titel, “Medewerker van de eeuw”.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN