Snelle en betrouwbare service. Product is in goede staat ontvangen.
Ik heb een koelkast voor mijn zoon besteld. Het eerste bezorgmoment is op een zaterdag. Er wordt eerst een tijdvlak van 4 uur gegeven. De avond voor levering wordt er een tijdvlak van 1 uur gegeven. Mijn zoon heeft 4 uur gewacht. Niets geleverd; en ook geen bericht. Het volgende aflevermoment is 1 week later weer op zaterdag. Hetzelfde verhaal. Er is weer niets geleverd en mijn zoon heeft weer een paar uur zitten wachten. Ook geen communicatie vanuit Coolblue. Best heel slecht.
Beste Karin, Wat balen om te vernemen dat de bezorging niet naar wens is verlopen. Onze klanten zo goed mogelijk helpen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken deze situatie daarom graag volledig uit. Wil je jouw ordernummer met ons delen? Je kunt het ordernummer samen met je klacht versturen naar [email protected] Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Coolblue
Zoals altijd duidelijke informatie zowel Over de verzending als over het product zelf. Top!
De website is heel makkelijk en het personeel in de winkel heel vriendelijk.
Alles ging zoals het moet als je iets online besteld maar ik zou wel willen aangeven om een extra algemene doos om het product te zetten.
Netjes afgeleverd vriendelijk personeel
Vond het een soort ongebruikelijke chaos, medewerkers leken meer bezig met het schreeuwen van namen lopend door de winkel dan daadwerkelijk echt aan de slag te zijn.
Beste Lars, Wat balen om te vernemen dat je niet tevreden bent met onze service. We zullen je feedback doorgeven aan onze winkelmanagers. Mochten we je ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Coolblue
Nvt
Heel gemakkelijk om te bestellen, prima verzorgd verpakt. Blij met het resultaat
4 x klantenservice gebeld om kapotte bestelling te ruilen. Lang moeten wachten en 4x een ander tegenstrijdig antwoord gekregen!
Beste Hcam, Wat balen om terug te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service! We raden je aan om jouw verhaal en je bestelgegevens op te sturen naar [email protected]. Dan kunnen we samen uitzoeken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Product vooraf gereserveerd, na binnenkomst binnen 5 minuten weer buiten met het product in de hand. Medewerker was heel behulpzaam en niet te beroerd extra uitleg te geven
Good products and smooth service as always.
het geleverde product een gebruikte telefoon is geweldig als nieuw kan vgeen verschil ontdekken.
Maken hun belofte: "vandaag besteld morgen in huis" helemaal waar. Vriendelijke bezorger.
Ik heb een iPad hoesje waarvan alle hoekjes begonnen af te breken. Ik heb het product teruggestuurd voor garantie en netjes direct een nieuwe toegestuurd gekregen. Een tevreden klant
S'avonds besteld volgende dag al in huis geweldig.
Dat het geen 10 is heeft te maken met de verzending. Die kwam een dag later dan eerst gepland. Maar waarschijnlijk heeft dat minder met Coolblue dan met DHL te maken.
Goed product, makkelijk te bestellen, snelle levering.
Top bestelling top levering en top kwaliteit
2e kans vaatwasser gekocht. Helaas bleek het uitdraaien van de poten niet goed te werken. Retour aangemaakt en toen maar een nieuwe besteld. De volgende ochtend de defecte vaatwasser opgehaald en de nieuwe geleverd. Die in anderhalf uur aangesloten. Na een dag bericht dat de retour van de 2e kans akkoord was en dat het geld wordt overgemaakt.
Snel en eenvoudig bestellen en een super service.
Ik heb twee producten besteld bij Coolblue. Niet omdat ze de goedkoopste zijn maar voor de goede service. Maandag heb ik de bestelling gedaan en deze zou dinsdag geleverd worden. Het eerste pakket is geleverd, maar het twee pakket (een soundbar) niet. Bezorging zou volgende dag plaats vinden. Woensdag wederom geen pakket, deze zou donderdag komen. Wederom geen pakket en geen communicatie van Coolblue. Vrijdag krijg ik opeens een deel van het geld teruggestort op de rekening, wederom zonder communicatie. Contact opgenomen met Coolblue en de bestelling is blijkbaar teruggestuurd maar ze konden niet zien waarom. Of ik deze opnieuw wilde bestellen...
Beste Stef, Wat balen om te vernemen dat de bezorging niet naar wens is verlopen. Onze klanten zo goed mogelijk helpen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken deze situatie daarom graag volledig uit. Wil je jouw ordernummer met ons delen? Je kunt het ordernummer samen met je klacht versturen naar [email protected] Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Coolblue
Helaas een dag later bezorgd dan was afgesproken!
64 Weena
Rotterdam 3012 CN