Ruime keus waarna het gekozen product in één dag afgeleverd werd door zeer welwillende bezorgers, top!!
De bezorger heeft het pakket met een lach en een vriendelijk woordje bezorgd aan de deur in mijn appartement op de 7e verdieping. Coolblue doet dit erg goed. PostNL en DHL gooien de pakketjes klakkeloos bij de voordeur van het appartementencomplex.
Snelle bezorging had het pakket de volgende dag in huis perfect
Product is niet geleverd door DHL ondanks gemeld werd dat het afgeleverd was. Klagen helpt niet. Ik zit nog steeds zonder de hoognodige telefoon. Hoe moet ik deze situatie be-oordelen?
Hoi Willem, Wat vervelend dat je je telefoon nog steeds niet hebt ontvangen en dat de track & trace iets anders aangaf. Dit is natuurlijk niet de ervaring die je van ons verwacht. Onze collega is het onderzoek bij DHL op 29/11 gestart. Zodra we hier antwoord op hebben, houden we je meteen op de hoogte. Houd er wel rekening mee dat dit tot 10 dagen kan duren. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en doen er alles aan om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen. Vriendelijke groet, Coolblue
Bestelling was online snel geregeld en afhalen verliep probleemloos en snel (kan mediamarkt nog wat van leren)! Dus zeker voor herhaling vatbaar.
Ik ben tevreden over mijn aankoop. Ik kon het de volgende dag ophalen. Wat mij tegenvalt, is het afhalen. Ik stond eerst in de rij bij de aanmeldzuil bij de ingang, op de tocht. Eenmaal aangemeld met de productcode uit de mail, blijkt dat ik mijn product uit de pakketautomaat kon halen in de winkel. Daar moest ik of een pincode of een qr-code gebruiken. De pincode was weer iets anders dan de productcode. Allemaal leuk en aardig die moderne foefjes, maar ik vond het nogal omslachtig en irritant.
I had to cancel the order as I could not schedule it 2 days later than the maximum days It was not clear on the website - receiving a dishwasher requires coordination, so working together with the client on this would be friendlier
Geweldig geholpen goede service
We werden bij de ingang direct geholpen en aangemeld. We hoefden maar kort te wachten en werden snel geholpen. De winkel was ook erg netjes en duidelijk ingericht. Net en professioneel personeel. We zijn super tevreden.
keurig afgeleverd
Coolblue is de beste online winkel en fysieke winkel die er is. Altijd op tijd, super service.
Ik was een aantal jaar geleden en kocht een mobil, toen werd ik door de medewerker zeer goed geholpen met het overzetten van mijn gegevens. Laatst ging ik nogmaals een nieuwe mobil kopen en werd slechts het nieuwe aanschaf gegeven, helpen doen ze niet meer. Jammer.
Je weet dat je bij Coolblue geen zorgen hebt over vlotte levering tegen een goede prijs. Dat is wat ik wil als klant! Bestellen en het vertrouwen (en ervaring) hebben dat het goed komt.
Als je aankomt in de winkel wordt je meteen geholpen door een medewerkster die je de weg wijst en in het systeem aangeeft dat je aanwezig bent. Vervolgens staat bij de balie aangegeven wanneer je aan de beurt bent, zodat je rustig nog even rond kunt kijken. Dan wordt je goed geïnformeerd en uitleg gegeven over je aankoop door Thijs. Prima ervaring.
Prima levering, beleefd / vriendelijk personeel die het kwam brengen, nogmaals dank !
Na mijn bestelling krijg ik het aanbod om €300 cash back te krijgen, wanneer ik een energie contract afsluit. Ik vind dat een soort koppel verkoop. Dus voortaan niet meer dit soort aanbiedingen graag.
Beste, Bedankt voor je feedback! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een aanbieding voelt als koppelverkoop. We geven je opmerking zeker door aan de juiste afdeling, zodat dit in de toekomst beter wordt bekeken. Hopelijk heb je verder wel plezier van je bestelling en onze service! Vriendelijke groet, Coolblue
Alleen mijn laptop kwam er niet goed uit op de site, via Google vond ik het type wel bij Cool Blue
Moet nog goed komen maar mijn tweede keus was niet compleet de montage toebehoren ontbraken.
Great Job!
Ik heb vorige week een PlayStation 5 slim disc edition bij jullie besteld. Ik heb nog niet fijn kunnen gamen omdat de PlayStation steeds een fout melding geeft en aangeeft dat er een fout in het softwaresysteem zit, de PlayStation reageert vervolgens niet meer en schakelt zich daarna zelf uit. Ik zou graag deze voor een nieuwe willen omruilen. Graag meer info. Foutmelding die de PlayStation geeft is CE-108262-9
Hoi Merlijn, Wat vervelend dat je je PlayStation 5 niet goed kunt gebruiken door de foutmelding. Dat is natuurlijk niet de game-ervaring die je verwacht! Je kunt je PlayStation omruilen binnen de 30 dagen na aankoop, voor een nieuwe, maar we hebben daarvoor wel je ordergegevens nodig. Neem even contact op met onze klantenservice via chat of telefoon, zodat we snel kunnen checken wat de beste oplossing is en een vervangend exemplaar voor je kunnen regelen. Hopelijk kun je daarna snel weer ongestoord gamen! 🎮 Vriendelijke groet, Coolblue
No-nonsens leverancier met snelle betrouwbare bezorging en als extra service info over het product op de website en na aankoop. Coolbleu is wat ons betreft echt cool ook zonder fysieke winkel in de buurt..
Duidelijke website, snelle levering en goede communicatie mbt levering Chauffeur belde zelfs 15 minuten vantevoren Ik ben alweer een tevreden klant
Online besteld afgehaald in de winkel
64 Weena
Rotterdam 3012 CN