Ik moest een dag extra gaan zitten wachten tot beide zendingen binnen waren. Dat vond ik een slechte zaak
vanaf de bestelling word je goed op de hoogte gehouden
Een lekker groot scherm waardoor het toetsenbord ook breder is en mijn vinger nietmeer een dubbele letters pakt een hele dag staat het scherm aan en nog maar 25% van de accu verbruikt. Een heel scherpe weergave kortom Een geweldig mooie smartphone
Recentelijk een product in de winkel gekocht wat kapot bleek te zijn. Personeel is tevens vooral met zichzelf bezig, wat zeer professioneel overkomt.. Enkele malen eerder gehad dat Coolbue afspraken niet na komt. Lijkt steeds vaker voor te komen; de formule “blauw met een glimlach” komt in de praktijk weinig van terecht en ik denk dat Coolblue over z’n hoogtepunt heen is.
Beste Henk, Wanneer je product kapot blijkt te zijn, helpen we je natuurlijk graag met een passende oplossing! Op basis van je hier gebruikte mailadres kan ik nog geen bestelling of directe communicatie terugvinden. Wil je deze review samen met het bestelnummer doorsturen naar [email protected]? We zoeken dan voor je uit waar het mis ging en hoe we het samen alsnog op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Coolblue
De medewerker die mij geholpen heeft was geweldig. Maar medewerker waar ik eerst mee gesproken heb was bot en vertelde mij op een bitte manier dat ik eerst naar een zuil moest en daar vanalles moest invoeren. QR code werkte niet en dit is laatste keer dat ik bij Coolblue iets gekocht heb.
Hoi, Wat balen dat onze zorgzaam bedoelde ontvangst in de winkel zo'n vervelende indruk op je heeft gemaakt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We geven je ervaring door aan de winkel zodat we het ook daar elke dag een beetje beter kunnen doen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Na installatie problemen met scherpstellen en papierdoorvoer. Draait max 1 blaadje uit
Beste Leo, Je kunt een product dat bij de eerste kennismaking niet bevalt natuurlijk altijd retourneren. Het snelst werkt dat door in je account een retour aan te maken. Je kunt het ook telefonisch, via Whatsapp of via mail door ons aan laten verzorgen. Dat gaat vaak sneller dan dit verzoek via een review. Je vervangende product werd gelukkig al snel bij je bezorgd. Mocht die ook niet bevallen, dan heb je ook daarvoor een retourlabel ontvangen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Snelle levering. bezorger was netjes en beleefd.
Ik had er voor gekozen om mijn nieuwe stofzuiger in de winkel (Hengelo) op te halen. Dit ging super. kon via de app aangeven dat ik er was. en werd meteen verder geholpen. binnen 10 minuten was ik alweer onder weg naar huis. De stofzuiger meteen thuis uit de doos gehaald. ook deze voldoet aan de eisen.
Uitgebreide website en snelle levering in degelijke verpakking
Product snel geleverd en hele fijne en nauwkeurige updates van de bezorgtijd
Wat mis communicatie bij de koop in Stad Daardoor verkeerde set geleverd. Vroeg naar draadloos systeem ,voorlichting ging er ook steeds over maar kreeg een bedraad eufy systeem geleverd. Jammer, moest weer naar Stad om te ruilen maar werkt wel perfect. Na wat gedoe toch tevreden met de aankoop.
Hallo Kan, Oei, sorry dat we je per ongeluk de verkeerde versie hebben gegeven. Misschien is het een goed idee als we aan onze medewerkers een paar extra leesbrillen uitdelen! Gelukkig hebben we het alsnog voor je opgelost. Fijn om te zien dat je alsnog tevreden bent met je nieuwe aanwinst. We wensen je er heel veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Coolblue
Snel bezorgd maar tweedekans is volgens mij niet goed gecontroleerd bij dit product. Ik ga deze in de winkel ruilen voor een goed werkend exemplaar.
Hallo Paul, Sorry dat jouw Tweedekans aankoop niet goed werkt! Dat is natuurlijk niet de bedoeling geweest. Je bent zeker welkom in onze winkel, dan gaan we ervoor zorgen dat je alsnog een goedwerkend product van ons krijgt! Met vriendelijke groet, Coolblue
Snel en makkelijk een nieuwe laptop besteld. Volgende dag geleverd.
“Vandaag bestellen, morgen bezorgen”. Wel beloven, de hele dag het bericht: “wordt vandaag bezorgd” en dan ‘‘s avonds 19.30 melden dat het de volgende dag bezorgd wordt. Je wordt gewoon onbeschaamd voorgelogen.
Hallo Jan, Bedankt voor je feedback. Het lijkt erop dat er bij ons iets mis is gegaan! Natuurlijk doen we ons best om alle bestellingen op tijd te leveren, soms lukt dit niet altijd. Sorry dat we je bestelling niet op de afgesproken dag hebben bezorgd. We kunnen het ons voorstellen dat het niet fijn is om langer op je bestelling te wachten. Hopelijk ben je alsnog blij met je nieuwe aanwinst en kunnen we je in de toekomst wel weer een glimlach bezorgen! Met vriendelijke groeten, Coolblue
jammer dat het bezorgd werd door postnl; het pakket werd op het juiste tijdstip bezorgd = voor de deur neergezet en de bezorger was al weggelopen jammer want ik hoopte dat de oude kapotte machine mee kon met de bezorger; dat was vroeger wel zo en nu helaas niet
Beste E. Jongenelen, Wat jammer om te horen dat je niet in de gelegenheid kwam om je oude product mee te geven, dat was natuurlijk wel wat makkelijker geweest. Je kunt nog steeds je oude apparaat aan een PostNL-bezorger meegeven als die bij een andere bezorging voor je deur staat. Houd er wel rekening mee dat zij alleen oude apparaten kunnen aannemen die verzendklaar zijn gemaakt. Dus ingepakt en met een verzendlabel op de doos. Lees hier meer over op onze website: https://www.coolblue.nl/advies/hoe-geef-ik-mijn-oude-apparaat-mee-aan-postnl.html. We wensen je in ieder geval heel veel plezier met je nieuwe bestelling! Met vriendelijke groet, Coolblue
Pakketje is 100% zeker NIET aangeboden op bezorgadres en rechtstreeks bij het ophaalpunt afgeleverd.
Net voor 23 uur besteld en volgende dag werd de bestelling bezorgd.
Mijn ervaringen met Coolblue zijn zeer positief, goede service, prima assortiment, goede informatie op site en een breed assortiment. De prijsstelling mag wat scherper, regelmatig is de concurrentie aanzienlijk goedkoper.
Supersnelle bezorging! Heel blij mee.
Website is zeer duidelijk, uitgebreide keuze, mooie toevoegingen, zoals manuals, ervaringen etc.
Laptop werd snel geleverd en was voordeliger dan de aanbieding bij Mediamarkt. Heel tevreden dus.
Snel geleverd, product naar verwachting. Verzenddoos was alleen 3x groter dan het product zelf. Dat noem ik materiaal verspilling. Voor de rest prima
Aanschaf condensdroger, Ik werd continue op de hoogte gehouden van mijn bestelling, daarnaast werd ik ook door de chauffeur (telefonisch) goed op de hoogte gehouden.
Fijn koffiezetapparaat. Snelle levering. Blij mee.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN