Service goed!

Goed geregeld met bestelling en snel bezorgd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel genoeg

Goed te weten wanneer mijn produkt er is en dit klopte ook!

• Heb je nog tips of verbeterpunten?

Delivered to a public place

The order was left in a very open and public place where there have been lots of thefts. I am surprised the delivery of a 400 euro speaker could be delivered without my signature of permission to leave. I ordered from Cool blue expecting this security but will not do again.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Prettige ervaring

Website is overzichtelijk, en producten eenvoudig te kiezen en te bestellen. Levering de volgende dag is zeer prettig, zeker met een kapotte wasdroger. Het gratis afvoeren van de oude wasdroger is een erg fijne extra service die ons weer een rit scheelt. De informatievoorziening mbt het tijdvak voor levering is goed. Avond voor levering een tijdvak en ruim voor het betreffende tijdvak een melding wanneer de levering daadwerkelijk plaats gaat vinden. Product komt in goede verpakte staat aan een de bezorger is een vriendelijk man die nog even heel kort een paar belangrijke mededelingen mbt ingebruikname meegeeft. Verbeterpunten: - bezorger was er 20min te vroeg (geen probleem want wij waren zwz thuis, maar iemand die er strak op planned komt 'te laat'. - ondanks dat er 15min voor levering gebeld zou worden, geen belletje gehad.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? - bezorger was er 20min te vroeg (geen probleem want wij waren zwz thuis, maar iemand die er strak op planned komt 'te laat'. - ondanks dat er 15min voor levering gebeld zou worden, geen belletje gehad.

Really nice people working there!

It was a spotless experience, thanks!

• N/A

My preferred

My preferred

Fantastische service door bezorger

Ik was niet thuis toen de bezorger aanbelde, maar was om de hoek in een speeltuin. Daar is de bezorger naartoe gefietst. Super aardig van hem!

Bekrompen service

Klantenservice was niet erg behulpzaam en maakte alles onnodig moeilijk. Daarom tv bij de concurrent besteld. Ook verzending liep niet goed Uiteindelijk terugbetaling is netjes afgehandeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meedenken in oplossingen

Vlotte afhandeling

We hebben een nieuwe wasmachine bij Coolbleu gekocht. S'nachts kreeg je al een tijd door hoelaat ze zouden bezorgen. S'ochtends weer een tijd, en voor die tijd kreeg ik al een belletje dat de chauffeur onderweg was. Prima geholpen, en vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.

levering was erg slecht

Een pakje dat eigenlijk niet in de brievenbus past, moet je niet in de brievenbus prakken. Zeker niet als het ook nog €80,- waard is!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zorgvuldig omgaan met andermans spullen!

Ik was helaas teleurgesteld

Ik dacht dat ik Coolblue kon vertrouwen bij het aankopen van een tweedehands apparaat (klerendroger). Helaas na een keer gebruik kreeg ik een foutmelding en bleek de warmetwisselaar niet allen vies te zijn, maar ook erg beschadigd. Het lijkt alsof de conditie van het apparaat werd niet eens gecontroleerd voor het doorverkopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Controlleer de conditie van tweedehands apparaten.

Geweldig,

Ik had een 2de kans besteld, vervolgens hoorde ik niets. Maar medewerker heeft mij goed geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Vlotte verwerking order

Vlotte aflevering ook

Ontvang graag een factuur

Ik heb geen factuur gekregen per email. Graag versturen. Bvd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik heb geen factuur gekregen per email. Graag versturen. Bvd

Klantvriendelijke winkel

Goede info in de winkel en prettig geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snel, eenvoudig en gewoon goed

Snel eenvoudig en het ging allemaal goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

levertijd niet gehaald, rommelige communicatie daarover.

Bestelde 2 artikelen. Kreeg volgende dag bericht dat beide artikelen, afzonderlijk, zouden zijn afgeleverd. Bij thuiskomst bleek slechts 1 artikel te zijn bezorgd. Volgens website waren beide artikelen bezorgd. Klantenservice gebeld. Reactie: 1 artikel heeft vertraging, wordt morgen geleverd. Slechte communicatie dus. Medewerker beloofde tegoedbon van 20 euro voor ongemak. Ik ontving een tegoed van 10 euro. Weer rommelig..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter communiceren

goede producten, nette service, makkelijke winkel

Als ik tegenwoordig iets nodig heb, kijk ik eerst of ik het bij Coolblue kan kopen. Soms is het niet de laagste prijs, maar dat weegt voor mij niet op tegen de kwaliteit van de producten, de service en de zekerheid dat als er toch iets mis gaat met het product, of het is toch niet wat je wilt hebben, dat ze dan altijd bereikbaar zijn voor een passende oplossing. Het voelt als een extra laag van verzekering, kopen bij Coolblue betekent dat het hoe dan ook goed komt en dat een aankoop nooit zonde is van je geld. In tegenstelling tot veel andere winkels, verwijdert Coolblue een product uit hun winkel als ze er genoeg negatieve feedback over krijgen, en dat biedt heel veel zekerheid voor de consument.

Altijd vrolijk

Wij zijn een Stichting waar altijd wel iets vervangen moet worden. De keuze valt iedere keer op de kwaliteit van de service van de medewerkers van Cool Blue. Zij geven je een vrolijk gevoel. Super hoe jullie dat voor elkaar krijgen!

Prima geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo door gaan

Voor 23:59 besteld morgen geleverd?

Houdt zich niet aan voor 23:59 besteld morgen geleverd! Mensen werken waardoor ze hun levering aanpassen aan de dag waarop ze thuis zijn. Je kunt niet rekenen op de vermelde levertermijn op de site.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hou je aan de levertermijn die je op de website en bij het product vermeldt!

Met jn ervaring is positief.

Mijn complimenten voor CoolBlue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee. Geen tips!

Zeer slecht

Koop een nieuwe laptop ( geen refurbished) en bij installeren staan er documenten in in Word van een andere gebruiker uit 2023. Ik voel me belazerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wees eerlijk.

Snel bezorgd maar oud apparaat niet meegenomen

Die pipo van dhl was al weer verdwenen voor ik mijn oude apparaat mee terug kon geven, terwijl dit wel zou moeten kunnen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet met dhl bezoegen

Unprofessional

als je belooft een levertijd te hebben, probeer je er dan ook aan te houden

• Would you recommend us? No
  • als je belooft een levertijd te hebben, probeer je er dan ook aan te houden

64 Weena

Rotterdam 3012 CN