Coolblue staat voor ons voor service.

Prima geadviseerd in de winkel en de artikelen gelijk mee genomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ordering great, delivery poor, damaged product

Uitzoeken van product ging goed, product zelf ook naar wens, is alleen beschadigd binnen gekomen, kan ik hier iemand voer bellen? telefoonnummer: 0620392681

• Would you recommend us? No
  • delivery

Klasse.

Volgende dag bezorgd. Daarnaast in de mail een beschrijving van hoe te handelen met het product wat we gekocht hebben.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga op deze voet door.

Alles prima

Snelle levering tot nu toe goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima geregeld

Snelle bezorging vriendelijke chauffeur

Goede Service

Houden je goed op de hoogte van de status van reparatie en wanneer het te lang duurt krijg je een nieuwe. Top service en de reden dat ik bij Coolblue koop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Te duur.

De bestelling en het afleveren is allemaal heel vlot gegaan. Maar na het bestellen zag ik dat dezelfde printer bij Bol 18 euro goedkoper was.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik werd heel goed door de medewerker geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als je de zaak binnen komt dan name hebt aangemeld ging het niet goed dan een doolhof

fast and efficient shopping

Ordered in the evening and I already received the laptop on the next day. If the prices are the same or not much more expensive than other vendors, I would recommend you buy a PC/laptop from Coolblue because this store offers 1 year Norton antivirus for free, which is a bonus.

• keep the prices low :)

Totaal ontevreden !

Dat zien jullie niet vaak (hoop ik). Mijn laatste bestelling zou dinsdagavond komen om 22.00 uur vertraging. Woensdag precies hetzelfde. Jullie post.nl verzendbedrijf komt gewoon niet eens langs. Dan krijg je bericht het staat vandaan de 3e dag dus bij het afhaalpunt. Fijn als je minder valide bent en er staat een pak van 10 kilo. Klantenservice overigens laat het nu via een klacht terugkomen en dan maar opnieuw verzenden. Dat ging dan weer wel vrij soepel. Normaal niets tegen met CoolBlue maar met jullie verzendbedrijf wel. Vorige week nog via fietsbestelling iets gekregen dat werkt top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? andere vervoerder of alles zelf doen

Zeer deskundig perzoneel

Ik ben goed en vriendelijk geholpen dor chalotte, nog bedankt chalotte

Bijna Niets aan te merken

Goede omschrijvingen op de website en goede levering (via een pakketdienst). Wel erg jammer dat meerdere tegelijk bestelde producten, niet te gelijk geleverd kunnen worden. Voor mij mag het minder snel geleverd worden als het maar zo duurzaam mogelijk (en tegelijk) gedaan kan worden. Verder niets dan lof.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, bezorgen duurzamer maken en minder transportbewegingen.

Goed product voor prima prijs, snelle levering

Heb op de site snel gevonden wat ik zocht, volautomatische koffiemachine, voor hele scherpe prijs! Supersnel geleverd volgens afspraak @

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn ervaring hinkt op 2 gedachten.

De bestelling is prima gegaan. Artikel 1 is maandag netjes geleverd in een post afhaalsysteem. Artikel 2 is volgens de tracking nog steeds onderweg naar een ander afhaalpunt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dat artikelen afgeleverd worden

Weer top

Besteld en snel geleverd. Zonder gezeur en altijd prima in orde!

Teleurstellende ervaring met Coolblue

Teleurstellende ervaring met Coolblue Ik heb recent een pakket met 4 Hue lampen retour gestuurd, maar tot mijn grote verbazing ontving ik een melding dat er 4 andere goedkope lampen in het pakket zaten. Het is onduidelijk waar het mis is gegaan: was het tijdens het transport of bij Coolblue zelf? Wat ik wel weet, is dat ik nu als een crimineel wordt behandeld. Mijn terugbetaling van €147,00 blijft uit en ik ben uitgesloten van verdere bestellingen. Zes weken zijn verstreken en ik heb slechts een paar keer een reactie op mijn e-mails ontvangen, maar nu blijft het stil. In de afgelopen jaren heb ik voor meer dan €1100,00 aan bestellingen gedaan, dus als ik opzettelijk fout had willen handelen, had ik dat veel eerder kunnen doen. Het gebrek aan coulance en de slechte klantenservice zijn ronduit teleurstellend. Dit is waardeloos!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kijk naar het verleden van de klant!!!

Gewoon goed

Snel en correcte service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

LETTERS EN TEKENS KLOPPEN NIET OP HET TOETESEN BORD.

Over de het werken met de computer alle lof, geweldig. 2 opmerkingen. 1. Jammer dat er bij de aanschaf van de computer geen handleiding bij zat. 2. Ik werk nu met het zwevende toetsenbord. Probleem wat nog steeds niet werkt na vele pogingen is dat je bijvoorbeeld het apenstaartje @ en andere tekens niet op het toetsenbord in te tikken zijn. Tip voor de medewerkers . Indien het toetsenbord afwijkt van het normale systeem wat men gewent is ,dit melden aan de klant en vertellen wat de klant moet doen Ik zou ook graag een mail ontvangen hoe ik het probleem met het toetsenbord kan oplossen. Bij voorbaat dank.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven.

Goede snelle service

Service is goed en snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? .

Product is stuk bij levering

Product is stuk bij levering.

Enigszins tevreden

Enigszins tevreden, Wat mij wel opviel ( dan praat ik alleen over ) de Kenwood fijnsnijder die had ik al reeds in mijn winkelmandje geplaatst voor €39,95 Bij het afrekenen stond deze fijnsnijder voor €44,95 Dat vond ik wel een beetje minder. Maar goed alsnog gekocht samen met de Philips contactgrill en broodrooster. Moet zeggen dat ik over al deze apparaten wel tevreden ben.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijzen in de winkelmand moet wel bij betalen hetzelfde blijven. Bedrag minder mag meer is niet oke

Helemaal super

Alles super geregeld en precies op tijd. Hele goeie ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee helemaal niks

bestelling keurig uitgevoerd en afgehandeld.

zondagmiddag besteld en maandag tussen de middag bezorgd. Geweldig !!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben blij met de tweede kans producten

Alles verliep zoals afgesproken. Fijn dat er bijna altijd de keuze is voor tweede kans producten. Omdat ik het product elders voor €60,00 minder kon kopen heb ik het geretourneerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorger volgens afspraak even bellen als de klant niet thuis is.

Blij met product, snelle verzending

64 Weena

Rotterdam 3012 CN